Fabulos, teapa pe la colegii cu olcite
![]() ![]() ![]() |
Fabulos, teapa pe la colegii cu olcite
Florian_2.2TDI |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 14 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Simbol
2007 Clio 1.5dci
|
|||
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
a cumparat doar carcasa ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Asa, si?
Sony? Pentru 200, ajunge! Chilipir cauti, asta primesti ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu la urmatoarea teapa pe care o sa o mai iau, ca inevitabil se va intampla, nicioadata nu se stie, cu siguranta voi face puscarie....
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ce nenorocit
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnia si prostia se platesc, trebuia testat pe loc aparatul... daca n-ar fi si prosti pe lumea asta.. ce ne-am face?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sony fabrica numa cazaturi deaia cade cd-ul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
F.k'in bastard!Mai frate ce gunoi de om!Si ne mai miram ca saiturile de comert on-line se feresc de noi (romanii,vreau sa spun) ca de ciumati!Da si pagubasul ... :group_pointing:Cata minte iti trebuie sa ceri si tu un act,o garantie,ceva,in baza careia sa-l poti trage de maneca pe vanzator?? Nu mai zic nimic!Ciao!M.
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
cu parere de rau , dar unii isi merita soarta....btw un amator pentru o masina ? (p.s. n-are motor....)
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
@vali1971ro
Am eu un motor de BMW rechin ce nu ma indur sa-l arunc naibii la "fier-batran".Ce zici facem un "featuring"?Poate pica "un leu de-o ciorba".. ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Eu va donez (dac-o regasesc printre ciorciobute) o emblema si inscriptia ''Eichorn'' - ramase ''amintiri'' de la fostul si batranul 520 -, ca sa o si ''tunati'' corespunzator!...
![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu am un 520 daca va intereseaza... e din 1979.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
asa e modelul. nu va prindeti voi...e cu "magazie de cd-uri".
Momentan la varianta asta e numai prin metoda "magazie tip sopron cu lemne", dar or sa scoata un service pack si regleaza ei problema. |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Asta e modelul Radio cu Magazie de CD-uri.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Radio RIC, LNG, cu magazie de viniluri compactate...
![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:58 |