nu baga aer climatizarea
![]() ![]() ![]() |
nu baga aer climatizarea
vlad_laguna |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 18 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
2006 VW Passat 3C-2006, 140 CP
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Când a fost schimbat ultima dată filtrul de polen?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
da..... scoate filtrul .... ,sufla-l cu aer la o vulcanizare(daca mai se poate dar nu cred),schimba-l, ...o sa fii uimit ce gasesti acolo...
Bafta si Doamne Ajuta!!! vezi jos...........cum se face ![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
vlad_laguna |
![]()
|
nu am schimbat niciodata filtrul de polen de cand am masina. adica de un an si ceva, sau 50k de km. il schimb cat de curand. va tin la curent. va multumesc
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
schimba-l la 10-15k. Cand vezi ca nu "mai are vlaga" il scoti si il sufli. Sa nu fi surprins ca gasesti acolo tot felu' de gunoaie.
|
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
2003 Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
QUOTE(vlad_laguna @ 6 Mar 2008, 19:53) nu am schimbat niciodata filtrul de polen de cand am masina. adica de un an si ceva, sau 50k de km. il schimb cat de curand. va tin la curent. va multumesc Ai gasit singur rezolvarea. Schimba-l la 10.000 km, mai ales daca circuli preponderent intr-un oras poluat. Un filtru MANN, cu carbon activ e ceva de genul 50-60 RON. Nu cred ca merita sa fie curatat cu aer sub presiune. Schimba si celelalte filtre, mai ales motorina. |
--------------------
-
-
-
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
celelalte filtre si uleiul le schimb la max 10.000. pe asta l-am tot ignorat.dar acum merg luni si il schimb. sper sa fie de la asta. merg cu masina 90% in bucuresti.asa ca....o sa gasesc balauri in filtrul ala
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 07:40 |