Perdelute usi spate
![]() ![]() ![]() |
Perdelute usi spate
omiocaoe |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 11 March 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Koleos 2.0l 110kw
- BR 35 EMA
2011
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Ce Laguna e? Motorizare, varianta...Manualele difera...La fel si Casco...
This post has been edited by OVIDIUS: 4 Mar 2008, 10:29 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
omiocaoe |
![]()
|
Laguna din 2004, motor diesel de 1,9 litri, echiparea n-o stiu dupa nume... are tot felul de senzori (de ploaie, de lumina), spalatoare de faruri, xenoane, navigatie (fara hartile romaniei), audio cabasse parca, cutie manuala 6+1, e break si ... mai puneti intrebari
![]() Poate aflu si eu cum se numeste echiparea, ca pe site-ul renault laguna chiar lipseste si n-am gasit din vechi mai nimic ![]() |
--------------------
Renault
- BR 35 EMA
2011
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Daca are si piele inseamna ca e Initiale...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
omiocaoe |
![]()
|
are si piele, dar doar in zonele de uzura si parca si pe usi... deci nu e tapitata cu piele decat circa 30-40%... si mai are toate geamurile electrice (incep sa caut piesa aia de plastic
![]() |
--------------------
Renault
- BR 35 EMA
2011
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
Ideea e ca iti trebuie ambele cleme de fixare pe usa a perdelutelor (cealalata n-ar fi fugit in usa daca o avea). Cred ca cel mai bine ar fi sa le comanzi noi la un dealer Renault si ai scapat de grija...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
omiocaoe |
![]()
|
am ambele cleme, cea din dreapta era asezata in "buzunarul" usii. masina a stat expusa o vreme pentru public si probabil ca un istet a scapat perdeaua din mana, s-a spart, a intrat in usa iar el macar a pus clema la indemana si n-a aruncat-o...
PS. cred ca masina este din gama "privilege", am gasit un anunt pe net si sunt aceleasi dotari ca pe a mea. This post has been edited by omiocaoe: 4 Mar 2008, 11:04 |
--------------------
Renault
- BR 35 EMA
2011
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
Ar trebui sa scrie in interiorul torpedoului, pe spatele usii. Daca nu, pe stalpul din dreapta, in zona de jos, cu usa deschisa...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
omiocaoe |
![]()
|
Multumesc pentru informatie, o sa caut. In acte scrie doar Laguna, nici macar Laguna II... si cam la cat sa ma astept la casco?
|
--------------------
Renault
- BR 35 EMA
2011
|
|
bogdangabriel32 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 4 December 07 From: constanta ![]() |
ca tot a adus vorba de manual colegu de mai sus...am exact acelasi model ca el, si nu am manual...daca are careva as fi recunoscator
|
--------------------
renault
laguna 2
- ct xx xxx
2004, dynamique, 1,9 dci...88 kw [COLOR=blue]new boy in town
|
|
omiocaoe |
![]()
|
http://www.sysdesign.ro/Andrei1302/Manual_...e_Laguna_II.pdf
aici se gaseste manualul lagunei, in romaneste. multumesc lui Luka. Si totusi despre acele lamele ale perdelutelor... nu stie nimeni daca se gasesc separat? This post has been edited by omiocaoe: 4 Mar 2008, 19:34 |
--------------------
Renault
- BR 35 EMA
2011
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
De ce n-o duci la cei de la care ai luat-o sa ti-o aseze corect, ca doar ti-au dat si 6 luni garantie la ea!!!????...Daca sunt seriosi ti-ar fi facut-o de atunci fara sa te lase sa pleci asa cu ea...!!!...si ar fi luat si puncte la reputatie!!! ... nu ca mine!!
![]() This post has been edited by TRANCA: 8 Mar 2008, 19:12 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
omiocaoe |
![]()
|
Am garantie la motor si cutia de viteze doar... si nu sunt convins ca n-au "rezolvat" perdeaua cunoscutii mei care au vizitat masina de cand am luat-o...
|
--------------------
Renault
- BR 35 EMA
2011
|
|
scorpionul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 13 January 08 ![]() |
Salut. Eu am luat tot un second hand si am facut CASCO la ASTRA. M-A COSTAT IN JUR DE 650 DE EURO in 12 rate.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
- B 05 ZEU
2004/5 USI
|
|
omiocaoe |
![]()
|
831 euro la fata generali, full casco, include tot, fransiza zero pentru toata gama de accidente, mai putin pentru furt total unde e 20%. in conditiile in care masina m-a ajuns cu absolut toate cheltuielile in jurul sumei de 11500E, iar suma asigurata e 16000E... mi s-a parut destul de buna oferta. masina a costat de noua 26300E, era sa cad jos cand am auzit.
|
--------------------
Renault
- BR 35 EMA
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:00 |