schimbat distributie off...off, probleme la greu
![]() ![]() ![]() |
schimbat distributie off...off, probleme la greu
dannic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 27 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna1 break
1998
|
|||
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
data viitoare fa-ti timp..vezi cum faci si stai si tu langa masina ...5 ore pe normativ sunt ...
|
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
uitate intai la nivelul lichidului de frana ,apoi la placute daca au senzori si-s terminate se aprinde becul in bord.
|
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
dannic |
![]()
|
multam. prima data cind mi s-au aprins cei doi martori urcam o panta si am crezut ca e vorba de ulei da nivelul ii bun
|
--------------------
renault
laguna1 break
1998
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Sincer imi pare rau pt tine.
Probabil maseriasii lu' peste prajit au terminat treaba in 2 ore, dar nu au mai pus distributia bine la punct. De aici fulie fisurata, supape indoite, etc. Eu nu as lasa masina pe mana lor... mai bine o stric cu mana mea (macar nu mai platesc pt asta). Cand mi-am schimbat distributia m-am documentat si eu cat am putut si nu i-am slabit o clipa din ochi. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
In contextul a ceea ce a spus $$ilvviu nu ar fi trebuit sa platesti cei 320 de lei pe fulia aia. Ai platit prostia si nepriceperea lor. Credeam ca prin partea aia se intampla mai rar chestii din astea. Poate ti-au inlocuit si alte piese cu unele uzate ca sa isi recupereze paguba...e posibil si asta.
This post has been edited by dan73205: 23 Feb 2008, 09:28 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stai pe capul lor pana iti fac masina calumea...
This post has been edited by cj98czh: 23 Feb 2008, 10:01 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
OPC !!!
|
--------------------
-
-
-
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
asa e, in ziua de azi trebuie sa te duci cu lectiile facute BINE la mecanic..daca nu fac experiente pe banii tai. si mie, chiar ieri cand mi-au schimbat rola la alternator(ca le-am zis eu ce sa schimbe) mi-au zis:"ar fi bine, daca tot umblam sa schimbam si aia si ailalta". le-am zis si eu: "pai schimb tot motorul....nu e pacat?...daca tot am ridicat capota..."
|
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@dannic: Ce-a fost, a fost...acum fa bine si mergi la Renault, povesteste-le ce s-a intamplat cu masinuta si sa ti-o verifice amanuntit.
Uite un client multumit de Auto Europa...http://www.reno.ro/Revizie-30-000-km-la-M2...43279-s125.html ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
dannic |
![]()
|
azi am fost plecat cu masina si nu s-a mai aprins nici un martor.naiba stie imi aduc aminte ca o data in momentul cind am aprins farurile mi-a scazut dintr-o data intensitatea luminoasa in bord de nu mai vedeam nici cit e ceasul. panicat am mers la tester si nimic totul arata ok. dupa vreo doua zile si-a revenit ma gindesc si acu ca se intimpla la fel Voi ce ziceti?
|
--------------------
renault
laguna1 break
1998
|
|
foscyucman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 28 February 08 ![]() |
vezi ca ai sub volan un potentiometru de reglat intensitatea luminoasa,si asa e...cand aprinzi farurile lumina din bord se reduce,cel putin asa face la mine...dar se vede fara probleme,si chiar nu tin intensitatea luminoasa la maxim pe bord...la mine e undeva la jumate
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1999, 1,8i 16v, 120cv,Fairway
|
|
dannic |
![]()
|
merci foscyucman dar problema cu intensitatea s-a rezolvat de la sine.eu nu am gasit nici un potentiometru de reglaj intensitatea luminoasa in bord probabil ca am vreun bec ce nu sta bine la locul lui
|
--------------------
renault
laguna1 break
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:02 |