Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cutie de viteza

Gargaritza
post 22 Feb 2008, 20:13
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am remarcat ca, de cand a venit iarna, cand ajung sa folosesc viteza a3a face un clonck in cutie in momentul in care bag in viteza. Si daca merg in viteza a3a si tin mana pe schimbator are joc. Acest joc il are de cand am luat masina. Luna viitoare trebuie sa merg la revizia de 1 an asa ca as vrea sa stiu daca e ceva care ar trebui sa ma ingrijoreze si sa anunt la service.

--------------------
Renault Clio 3 1,4 Dinamique 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tudor
post 22 Feb 2008, 21:28
Post #2

Moderator

Group: Members
From: Bucuresti

Eu as anunta. Oricum, tine sub observatie. Cere-le sa scrie pe hartia de intrare in service. Daca dupa revizie face tot asa, cere-le sa scrie in Certificatul de control ca problema ridicata nu a fost solutionata. Asa te asiguri ca daca problema se agraveaza tu esti acoperita pe garantie.
Eu la un Symbol anterior am patit ceva care a inceput asa, a continuat cu o blocare in marsarier, dupa deblocare cu greutati mari in a cupla a 3-a, am ajuns greu in service si dupa vreo 2 saptamani aveam cutie noua, pe garantie. Acum eu nu-ti doresc si tie asta, dar eu zic sa fii cu bagare de seama.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 21:37
Dacia