Mesaj de multumire, batrinul r 25 din nou pe sosea
![]() ![]() ![]() |
Mesaj de multumire, batrinul r 25 din nou pe sosea
bogdan razvan |
![]()
|
||
bogdan Group: Members Posts: 243 Joined: 20 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2001 dinamique
- ct 90 box
|
|||
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Mai rar asa oameni. Unii daca a-r putea ti-ar lua si pielea de pe tine. Sa fi satatos si sa dea domnu' sa nu mai ai probleme cu masina ! La mai multi kilometrii !
|
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
Tataieg1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 10 February 08 ![]() |
De curiozitate, cam la cit te-a dus toata distractia?
|
--------------------
Renault
25GTS
1985
- B26LSY
|
|
bogdan razvan |
![]()
|
multumesc din suflet la fel va doresc si dvs.la intrebarea dvs referitor la cit a costat toata distractia va pot spune ca pina acum am investit 41 de milioane in 2 transe:prima a fost in valoare de 13 mil 5sute de mii si a constat in schimbarea chitului de ambreiaj,garnitura de chiuloasa si bujiile +un semering intre cutie si motor(toate valorind 820de lei noi si comandate de pe internet la autokarma care este o super firma si unde ai si o reducere de 15% la comanda si gasesti piese in functie de citi bani dispui +fotografie la fiecare piesa toate noi si livrarea este in citeva ore) iar mina de lucru la un mecanic din mangalia a costat 5 mil jumatate,iar a doua transa a fost la catalin in perieti unde piesele mau ajuns la 20 de mil cu aducerea masinii acasa si 7 mil jumatate mina de lucru de care sincer sinrt foate multumit de cum a lucrat .sanatate si drum bun
19 Feb 2008, 19:05: poate unii ar spune ca sint nebun la citi bani am bagat in ea dar sincer sa va spun e o masina care se merita, ma satisface ca aspect si condus si nu ma gindesc decit la cum mergeau aceste masini in anii 80si cind erau noi si citi dintre soferii de azi si-ar fii permis aceste masini in anii aceia.singura dezamagire pe care o am e ca atunci cind iti cade ceva la ea trebuie sa comanzi sa astepti si apoi sa te rogi de fel de fel de "mecanici"sa ti-o repare doar pt ca au scule si un pic de habar despre ceea ce fac. This post has been edited by bogdan razvan: 19 Feb 2008, 18:05 |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2001 dinamique
- ct 90 box
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu era mai simplu sa cumperi un motor bun si intreg??
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
trafalet |
![]()
|
![]() NT06DOC-decedat si inlocuit cu Audi 80,Renault Megan,Peugeot 406 Group: Members Posts: 26 Joined: 16 October 07 ![]() |
Salutare Bogdane !!!!!!!Ma bucur nespus de mult ca ai reusit si ai facut masina ,kiar daca asta a insemnat o cheltuiala enorma.De asemenea iti multumesc pentru aprecieri,am incercat sa ajut atit cit am putut ,imi pare rau ca nu s-a putut mai mult, in rest KILOMETRII MULTI FARA EVENIMENTE si numai bine!RESPECCT TUTUROR de la Hodrog Florin!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Opel
Vectra
1992 -benzina-1600 cm
|
|
bogdan razvan |
![]()
|
multumesc florin sa dea d-zeu sa auzim numai de bine.cit despre motorul intreg si bun .......nu stiu unde as fi gasit un motor BUN.de gasit am gasit eu unele dar erau departe si la mine se punea problema deplasarii masinii care ar fii fost o cheltiuiala in plus dar cu toate astea nu gasesti pe toate drumurile un sofer care sa vina de la mangalia la slobozia si apoi de acolo sa traga o masina de aproape 2 tone spre o alta destinatie fara sa-ti ceara o gramada de bani care ,repet nu ar fii fost decit deplasarea masinii ,nu bani investiti in motor.in momentul respectiv aveam 2 alternative:fie lasam masina acolo pina cind vedeam eu ce rezolvam (marefer la o modalitate de a veni cu ea pe rotile ei),sau o faceam acolo in localitatea respectiva.si am avut norocul sa o fac acolo.respect
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2001 dinamique
- ct 90 box
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 16:21 |