Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mesaj de multumire, batrinul r 25 din nou pe sosea

bogdan razvan
post 18 Feb 2008, 20:09
Post #1

bogdan

Group: Members

domnilor posesori de r 25 am trait trista si umila experienta de a mi se strica masina in drum pe un viscol cumplit si intr-o localitate unde nu stiam pe nimeni.in data de 2 ianuarie anul acesta intorcandu-ma de la ploiesti mi s-a stricat masina in localitatea Perieti la 20 de km de slobozia.abandonand masina pe marginea strazii am plecat catre mangalia cu sufletul jumatate gol si fara sa ma uit inapoi.intorcandu-ma inapoi dupa 12 zile am constatat cu stupoare si nostalgie in acelasi timp ca nu-mi lipsea decat un stergator de la masina.am zambit desi in subconstient stiam ca nu voi pleca cu ea de acolo decat trasa sau pe platforma,doua variante foarte costisitoare si deloc placute.dar cum o vorba din batrani spune ca tot raul e inspre bine,am avut ocazia de a mi se prezenta prin bunavointa unui sofer din localitate un domn pe nume catalin,mare mecanic in domeniul motoarelor diesel dupa cum sustinea domnul sofer.aceasta experienta m-a facut sa remarc ca in romania mai sunt oameni care cunosc ceea ce fac si care se tin de cuvant,odata dat acesta.daca va intrebati ce anume a reparat la masina va spun imediat:a schimbat 2 camasi,2 pistoane,toti segmentii,arborele cotit deoarece avea cuzinetii lipiti pe el,pompa de ulei,alternatorul,a dus pompa de injectie la calibrat si a schimbat duzele la injectoare,asta pe langa alte operatiuni la instalatia electrica si furtunele parca aruncate deasupra motorului de un mecanic "iscusit" care a "preparat" masina pentru vanzarea unui fraier ca mine.tin sa multumesc cu aceasta ocazie domnului hodorog florin din piatra neamt pentru sfaturile utile si bunele intentii de care a dat dovada in incercarea de a ma ajuta sa repar masina,sfaturi primite uneori chiar pe cheltuiala dansului,deasemenea as vrea sa-i multumesc lui kokolino16 pt sfaturile si fotografiile trimise in incercarea de a ma ajuta si nu in ultimul rand domnului catalin din perieti fara de care nu as fi putut repara masina.ii multumesc pt seriozitatea de care a dat dovada si pt meticulozitatea si sufletul cu care a lucrat la masina.va multumesc

--------------------
renault laguna 2 grandtour 2001 dinamique - ct 90 box
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aly_vo
post 18 Feb 2008, 23:16
Post #2

. . .

From: Nehoiu \ Buzau

Mai rar asa oameni. Unii daca a-r putea ti-ar lua si pielea de pe tine. Sa fi satatos si sa dea domnu' sa nu mai ai probleme cu masina ! La mai multi kilometrii !

--------------------
Audi A6 Quattro
Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
+
Tataieg1
post 19 Feb 2008, 12:55
Post #3

Membru incepator

De curiozitate, cam la cit te-a dus toata distractia?

--------------------
Renault 25GTS 1985 - B26LSY
+
bogdan razvan
post 19 Feb 2008, 17:58
Post #4

bogdan

multumesc din suflet la fel va doresc si dvs.la intrebarea dvs referitor la cit a costat toata distractia va pot spune ca pina acum am investit 41 de milioane in 2 transe:prima a fost in valoare de 13 mil 5sute de mii si a constat in schimbarea chitului de ambreiaj,garnitura de chiuloasa si bujiile +un semering intre cutie si motor(toate valorind 820de lei noi si comandate de pe internet la autokarma care este o super firma si unde ai si o reducere de 15% la comanda si gasesti piese in functie de citi bani dispui +fotografie la fiecare piesa toate noi si livrarea este in citeva ore) iar mina de lucru la un mecanic din mangalia a costat 5 mil jumatate,iar a doua transa a fost la catalin in perieti unde piesele mau ajuns la 20 de mil cu aducerea masinii acasa si 7 mil jumatate mina de lucru de care sincer sinrt foate multumit de cum a lucrat .sanatate si drum bun

19 Feb 2008, 19:05:
poate unii ar spune ca sint nebun la citi bani am bagat in ea dar sincer sa va spun e o masina care se merita, ma satisface ca aspect si condus si nu ma gindesc decit la cum mergeau aceste masini in anii 80si cind erau noi si citi dintre soferii de azi si-ar fii permis aceste masini in anii aceia.singura dezamagire pe care o am e ca atunci cind iti cade ceva la ea trebuie sa comanzi sa astepti si apoi sa te rogi de fel de fel de "mecanici"sa ti-o repare doar pt ca au scule si un pic de habar despre ceea ce fac.

This post has been edited by bogdan razvan: 19 Feb 2008, 18:05

--------------------
+
cj98czh
post 19 Feb 2008, 18:08
Post #5

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Nu era mai simplu sa cumperi un motor bun si intreg??

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
trafalet
post 19 Feb 2008, 21:35
Post #6

NT06DOC-decedat si inlocuit cu Audi 80,Renault Megan,Peugeot 406

Salutare Bogdane !!!!!!!Ma bucur nespus de mult ca ai reusit si ai facut masina ,kiar daca asta a insemnat o cheltuiala enorma.De asemenea iti multumesc pentru aprecieri,am incercat sa ajut atit cit am putut ,imi pare rau ca nu s-a putut mai mult, in rest KILOMETRII MULTI FARA EVENIMENTE si numai bine!RESPECCT TUTUROR de la Hodrog Florin!!!!!!!!!!!

--------------------
Opel Vectra 1992 -benzina-1600 cm
+
bogdan razvan
post 20 Feb 2008, 19:40
Post #7

bogdan

multumesc florin sa dea d-zeu sa auzim numai de bine.cit despre motorul intreg si bun .......nu stiu unde as fi gasit un motor BUN.de gasit am gasit eu unele dar erau departe si la mine se punea problema deplasarii masinii care ar fii fost o cheltiuiala in plus dar cu toate astea nu gasesti pe toate drumurile un sofer care sa vina de la mangalia la slobozia si apoi de acolo sa traga o masina de aproape 2 tone spre o alta destinatie fara sa-ti ceara o gramada de bani care ,repet nu ar fii fost decit deplasarea masinii ,nu bani investiti in motor.in momentul respectiv aveam 2 alternative:fie lasam masina acolo pina cind vedeam eu ce rezolvam (marefer la o modalitate de a veni cu ea pe rotile ei),sau o faceam acolo in localitatea respectiva.si am avut norocul sa o fac acolo.respect

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 16:21
Dacia