Aparatori praguri, se dezlipesc
![]() ![]() ![]() |
Aparatori praguri, se dezlipesc
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Attached thumbnail(s) laguna.JPG ( Size: 207.66k ) Number of downloads: 651 |
||
--------------------
-
-
-
|
|||
rero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 20 May 07 From: Calarasi ![]() |
Salut,
Si la mine aceeasi problema. Gasim undeva folia aceea de protectie? |
--------------------
Renault
Captur II
2022/Intens
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
O sa intreb zilele asta la Renault.
Numai ca mi-e teama sa nu se dezlipeasca cu tot cu vopsea. Probabil ar trebui folosit un pistol cu aer cald... |
--------------------
-
-
-
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
exista firme de detailing care iti pot lipi plasticul respectiv, nu stiu insa sa spun daca merge sa il relipesti pe cel vechi sau daca e neaparata nevoie de unul nou
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
andu911 |
![]()
|
ala vechi a crapat, se exfoliaza
|
--------------------
-
-
-
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
v-ati gandit sa puneti un autocolant la culoare in cazul in care nu se gaseste la renault?
|
--------------------
renault
laguna2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp
- BT 01 XUA Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
andu911 |
![]()
|
Pai si de unde gasesc autocolant exact in culoarea masinii ? Ca daca nu e exact, atunci arata urat.
|
--------------------
-
-
-
|
|
iglu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 10 May 08 ![]() |
Și la mine se desprinde pe o parte. Are cineva vreo soluție?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 1.8 16V
|
|
andu911 |
![]()
|
Pai autocolant transparent gasim pe undeva ? Ca la Renault am inteles ca ar fi vreo 100 roni bucata.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
gasiti pe la magazine tip dedeman...praktiker
da andu este scump rau la reno ![]() This post has been edited by przamfiri: 26 May 2009, 21:37 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Sa spuneti daca gasiti, poate facem niste afaceri bune si ieftine.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
andu911 |
![]()
|
am gasit eu autocolant incolor, transparent... dar cred ca dupa cateva spalari se exfoliaza.
|
--------------------
-
-
-
|
|
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
i-am pus la un coleg tot pe o laguna autocolant Orafol deja de o jumatate de an si inca nu da semne de oboseala........
|
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
- MS xx yyy
|
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
Uite andu o adresa ude te poti interesa de folie,baietii au marfa de calitate. Firma este din Bucuresti eventual poti merge si personal sa vezi cum lucreaza. Si eu vreu sa comand de la ei imitatie de carbon. http://www.carbonsystems.ro/Folie-transpar...si-interior.php |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
sergiu23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 29 January 11 From: Timisoara ![]() |
Legat de aceasta problema, cum ati rezolvato? Vad ca de ceva timp nu a mai postat nimeni nimic....
|
--------------------
Renault
Laguna
2004, Dynamic
- TM 57 LIV 1.9 dci 120 CP
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
va dau eu solutia problemei. Autocolantul protector al pragului se gaseste in reteaua reno, are cod de origine, insa nu stiu pretul. Masina mea a facut o vizita in vopsitoria reno, iar la intorcere am gasit in masina autocolantul, cu recomandarea sa-l lipesc la o saptamana. L-am lipit singur, ca pe folia de geamuri (un fas de geamuri cu apa si detergent) dupa care am scos apa cu un card. Am codul reperului in masina si daca nu uit maine il postez ... nu mai cobor in seara asta .Bafta!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(jordi @ 11 Aug 2011, 20:45) va dau eu solutia problemei. Autocolantul protector al pragului se gaseste in reteaua reno, are cod de origine, insa nu stiu pretul. Masina mea a facut o vizita in vopsitoria reno, iar la intorcere am gasit in masina autocolantul, cu recomandarea sa-l lipesc la o saptamana. L-am lipit singur, ca pe folia de geamuri (un fas de geamuri cu apa si detergent) dupa care am scos apa cu un card. Am codul reperului in masina si daca nu uit maine il postez ... nu mai cobor in seara asta .Bafta! am intrebat eu de curand la reprezentanta renault din Roman cand eram prin trecere si mi-a cazut fata cand mi-au zis pretul:160 lei pe stanga si 220 pe dreapta sau invers,dar astea au fost preturile ce mi s-au zis ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Se numeste film de prag si intr-adevar nu se gaseste decat ca piesa de origine la Renault, pretul fiind in jur de 100 de lei, dar merita din plin. Filmul se lipeste din cauza formei pragului in partea din spate, forma iesita in exteriorul masinii si este destinat protejarii pragului de pietrele care zboara de la rotile fata. Materialul este putin dur si elatic in acelasi timp si atenueaza loviturile.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
mikron |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 13 February 10 From: CUGIR ![]() |
Salut,
Mai stie cineva codurile de la aceste filme, eu stiu ca le-amvazut pe forum pe undeva dar nu mai dau de ele. Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2013 180cp Logan 2007 68cp
Ex Laguna 2 2003 107cp |
|
ccv81 |
![]()
|
pana la urma eu mi-am pus autocolant alb(norocul meu ca asta e culoarea masinii),am dat 10 lei,am degresat bine si l-am lipit si il am si acum dupa 2 ani,spalari nenumarate si doua ierni aprige(ati vazut ce a fost anul asta la botosani
![]() |
--------------------
renault
laguna2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:08 |