Am nevoie de un DVD extern pe USB, Pentru 2 ore
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de un DVD extern pe USB, Pentru 2 ore
bogdan1978buc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am unul la un laptop care nu are unitate interna, insa nu cred ca este pe USB. Are o mufa cat 2 USB-uri prin care o conectez la laptop. Daca te ajuta, cu placere.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@bogdan1978buc: daca ziceai ca depui o garantie negociabila te puteam ajuta. Atat ca am mai ajutat un co-forumist cu un acumulator auto si nu l-am mai vazut, deci iti imaginezi...
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
bogdan1978buc |
![]()
|
Garantia poate fi data in 2 feluri:
1) in bani - nu-i problema, imi spui suma si rezolvam 2) poate fi probata prin interventia anumitor membri, dar probabil nu se inghesuie pe aceasta arie ![]() Asadar ramanem la pct. 1. Astept detalii pe pm, ca sa stabilim ce si cum. Multumesc. @AlexC: multumesc si tie, dar la tablet am doar usb, asa ca va trebui sa zic pas. |
--------------------
Renault
Megane
Broker asigurari. |
|
bogdan1978buc |
![]()
|
Ma rog, o voi rezolva cu dvd-ul, in cateva zile imi cumpar unul asa ca nu-i bai.
Nu stiu daca vor mai fi si alti interesati, dar cred ca ar trebui facut un topic de genul am nevoie de nu stiu ce, si cine are si poate sa dea, sa ajute pe cel in impas. De asemenea ar trebui facut un fel de tabel in care sa se gaseasca useri care au fost de cuvant si alte d-astea pentru a nu mai fi dubii asupra celor care sunt corecti. Spre exemplu eu i-am dat 4 roti (jante+cauciucuri) unui coleg de forum (J.D.) fara sa fi baut nici o bere cu el inainte si mi le-a returnat, la fel as face si pentru Mutzu, MHY, Padre, Firechief, Romica, Semit, Voicu, Gonguta, Sadi, Lucman, si multi altii. Intr-adevar cand dai de un carnat de om, nu-ti mai vine sa dai nici o scobitoare. Respect. LE: il uitasem pe Antifizic (sa-mi fie cu iertare), b76bgaarh (fiti-ar userul al naibii ca tare greu mai e de scris - eu vorbesc ![]() ![]() This post has been edited by bogdan1978buc: 28 Feb 2008, 21:03 |
--------------------
Renault
Megane
Broker asigurari. |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
multumesc bogdan1978buc (desi nici noi nu ne prea cunoastem
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta asa e. Garatez oricand, oriunde cu ochii inchisi pentru Bogdan...super super baiat! M-a ajutat cand aveam nevoie mai mare, fara sa ma cunoasca practic...gestul lui pe mine m-a impresionat la culme...n-am cuvinte. Mersi inca o data Bodgane!!!
![]() This post has been edited by j.d: 28 Feb 2008, 21:20 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:04 |