oare....
![]() ![]() ![]() |
oare....
zax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
nu prea
|
--------------------
.
.
.
|
|
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
posibil daca observati sare si cand atinge iar pamantu pare da sa se rastoarne dar ..........
![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
neahhhhhhhh.....not in a million years!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna ca nu stiti ce poate acea banala Lada Niva
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...ce-i aia, o lada niva?
![]() ...hmm...greu de crezut ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
bai ma lesi....tare domne
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
fake 100%, datorita calitatii imaginii de pe youtube nu va dati seama prea bine.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Se vede clar accelerarea "ilogică" la abordarea pantei... Partea reala de film e până la baza malului, unde mașina virează stânga, cum se vede spre final...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
Zilele trecute intr-o discutie cu un coleg care are o lada niva imi spunea ca oricati bani ar avea, daca ar fi sa aleaga o masina de teren prentru drumuri accidentate sau altceva de genul a ce am vazut mai sus .. el ar alege Lada fara sa se gandeasca de 2 ori ... Iar un alt prieten de la o statie ITP care acreditat si pentru masini 4x4 permanent, imi spunea ca masina asta este printre cele mai tari in segmentul 4x4... nu confort sau dotari...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Ingenios trucajul
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Am Lada Niva la munca...si merg cu ea la vanatoare...am tras jeep-ri fatoase care au ramas in noroi/zapada...
![]() |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
E clar ca e fals. Uitati-va atenti la 0:10, se cam schimba cadrul si parca e ceva animat si cu o fizica foarte ireala, apoi la 0:17 se schimba din nou.
0:00-0:10 - filmat real, probabil filmat profesionist si apoi editat sa para filmat de amatori. 0:10-0:17 - animatie sau oricum ceva editat la greu 0:17-sfarsit - din nou filmat real. Totul e editat sa para filmat de amatori, as baga mana in foc ca si tremuratul camerei e facut in post-productie pentru a-l face sa para mai real si a distrage atentia unde se lipesc cadrele. Oricum cei care au muncit la clip pun pariu ca numai amatori nu sunt... Oricum, ar fi simpatic daca saltul nu ar fi abordat atat de ireal. Asa erau si reclamele la Qashqai, si era clar ca erau false, dar macar aratau putin mai bine. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi Niva masina buna in teren, fata de altele, dar filmuletul poate pacali doar pe cei pentru care fizica e o materie straina.
Masinuta aia nu e capabila de un sprint asa de viguros in rampa, cauciucurile cu care e dotata nu ar asigura tractiunea, chiar daca ar dispune de un motor puternic, ea ar incetini pe masura ce urca, pierzand puterea si aderenta, nu ar zvacni ca din pusca. Baietii sunt mai mult ca sigur fani ai Formulei off-road, dar au fortat animatia imaginilor. Dupa parerea mea filmuletul nu e facut de profesionisti. (Eu l-as putea face mult mai bine ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
prin 1989 am vazut imagini (statice) cu lada niva pe astfel de pante (primul film). poate trucau rusii de atunci pentru reclama, dar in filmul asta nu vaad nici o schimbare de cadru/trucaj. doar calitatea proasta a codarii.
vis-a-vis: astept sa vad un filmulet trucat de tine. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca alta treaba n-am...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
vis-a-vis : Astept si eu cu interes sa vad un film trucat de tine, mie cel de sus mi se pare destul de reusit, chiar daca fizica in sine e proasta...
Rimio de Vassur : ![]() Tu chiar crezi ca ala e real ? Vorba lui vis, poate ar trebui sa mai dai pe la ora de fizica ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
nu ma intereseaza daca e real sau nu. am zis ca eu nu vad urme de trucaj in el si cred ca e posibil. am vazut filme pe la tv cu alte masini facind lucruri si mai si.
ora de fizica ... asta a fost acum mult timp. 10 pe linie si olimpiade, concursuri regionale etc. e suficient? nu trebuie sa raspunzi. |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
si tot degeaba...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu stiu cum ti se poate parea real, adica e normal ca masina sa accelere mai tare pe panta decat pe drept?!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
bine ca sinteti voi mai destepti.
alea din formula offroad cum pot? si asta a fost facuta sa poata. iar aia doi sint evident niste pustani tacaniti. vis-avis: esti vis-avis (fara cratima). |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Asa e, ai dreptate, doar tu esti olimpic...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
in filmuletul cu buggy-urile sunt doua elemente cheie care hotarasc definitiv (daca mai era nevoie
![]() 1. cauciucurile buggy-urilor sunt total diferite fata de cele stock ale Nivei; 2. darele acelea de praf ridicate la metri in aer in spatele buggy-urilor lipsesc cu desavarsire din filmuletu' cu Niva. Fake, dar intradevar Niva rultz ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
Rimio de Vassur:
|
-------------------- |
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
Rimio de Vassur: apropo: ARE centura pusa. uitati-va bine. aici calitatea e mai buna. unde ziceti ca se vede schimbarea cadrului?
|
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
Este clar ca lacrima ca la 0:10 se schimba cadrele, dar ma rog, nu mai are rost sa ma obosesc sa-ti explic.
Daca te uiti la clipul sta nou, se pare ca e o reclama, deci e cam clar ca avem noi dreptate, nu tu. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cu ajutorul unor programe se pot taia si uni filme fara sa se vada as fi curios sa am filmul sal studiez cadru cu cadru
in acest film am strecurat 2 cadre un cuvint ![]() This post has been edited by bygy007: 22 Feb 2008, 17:49 Attached File(s) ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Cum sa crezi ca e real asa ceva?
Totusi, binisor facut. |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu e real.
![]() @bygy07, cuvantul e "facatura". ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:27 |