Geamuri electrice
![]() ![]() ![]() |
Geamuri electrice
Eggy |
![]()
|
||
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În service se pot înlocui butoanele normale cu unele ce au și funcția impuls. Dar acest lucru îl poți face chiar tu...
This post has been edited by MAERSK: 2 Feb 2008, 15:19 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
adica e o chestie doar din buton?
![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
@MAERSK
Sigur e doar de buton?? Eu as vrea sa pun impuls si pe spate (butoanele de la sofer si de pe usi). Si acu ca tot as avea impuls as putea sa pun si pe telecomanda. Nu de alta, dar vine vara si o sa merg cu geamurile mai mult deschise ![]() Totusi, am impresia ca este vb de mai mult. Mai ales ca pe spate in nicio tara nu este disponibil impulsul la Clio3... This post has been edited by roty: 2 Feb 2008, 15:29 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Exact.
Altă variantă ar fi înserierea în circuit, între buton și mufa lui, a unui alt circuit care realizează această funcție de impuls... Vindea cineva pe la Bursă așa ceva... La service probabil prețul butonului va fi umflat rău... Pentru telecomandă se folosește de obicei un modul auxiliar de comandă a geamurilor, compatibil cu alarma. This post has been edited by MAERSK: 2 Feb 2008, 15:30 |
--------------------
-
-
|
|
Eggy |
![]()
|
roty tu la masina ai cheie sau cartela?
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Cheie...
Pentru ridicat geamuri din telecomanda exista modul special care se poate adauga alarmei. La megane am functia asta, dar e inclusa in masina, nu in alarma...iar pe clio sunt aproape sigur ca nu exista functia bagata in masina... This post has been edited by roty: 2 Feb 2008, 16:05 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Adică între funcțiile UCH.
|
--------------------
-
-
|
|
Eggy |
![]()
|
pai stiu ca la megane exista, am testat azi la megane-ul tatalui meu, mi se pare o functie folositoare tocmai de aia as vrea si eu,
oricum poate totusi exista cineva care a facut modificarile astea si poate sa ajute cu informatii This post has been edited by Eggy: 2 Feb 2008, 23:39 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce informații mai dorești?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Eggy |
![]()
|
oricum trebuie sa merg luna asta in service pentru revizia de 1 an, o sa ma interesez atunci si poate o sa si fac modificarile
![]() 4 Feb 2008, 14:12: am vorbit azi la autocobalcescu si mi-au zis ca nu se poate pune nici impuls pe geam si nu se poate pune nici inchiderea geamurilor din cheie ca la megane ![]() This post has been edited by Eggy: 4 Feb 2008, 14:12 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Și ai crezut?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Eggy |
![]()
|
pai daca asta spun profesionistii.....
![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Care sunt ăia?
![]() Oricum e trist. Când te gândești că reviziile din garanție le fac tot "profesioniștii"... This post has been edited by MAERSK: 4 Feb 2008, 16:45 |
--------------------
-
-
|
|
Jimmy9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 December 08 ![]() |
si eu as vrea asa ceva, am toate 4 geamuri electrice, impuls pe cele din fata, da nu merg si din cheie
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio3
- BC 60 RLF
2007 Dynamique
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Deci? A aflat cineva daca este vorba doar de butonul acela pentru impuls?
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa lamurim un pic:
- la Megane si Clio, functia impuls e data din computer, nu e din buton. Din buton e la Logan, de aici si confuzia. - functia de inchidere din cheie exista la Clio doar la variantele cu "Maini libere" din fabrica. Sistemul de "maini libere" (ca la Megane) nu se poate monta after-sale, ci doar comanda in fabricatie. - se poate adauga la buton o adaptare ca cea pe care o vinde un user la Bursa, care adauga Impuls. Se poate adauga la Clio la fel cum se poate adauga la orice masina care are geamuri electrice, doar sa faceti rost de mufele necesare. Atentie la garantie! orice fir taiat din instalatia electrica a masinii poate atrage pierderea garantiei. - functia de inchidere din cheie presupune ceva mai multe: functie "impuls" pe toate geamurile care se vor inchise asa + un sistem care sa dea curent la geamuri dupa ce s-a luat contactul la masina (ca sa aiba ce sa puna in miscare geamurile). O astfel de functie este fie inclusa in computerul si electrica masinii, fie se achizitioneaza ca subansamblu la alarma. In concluzie la Clio merge pus: - impuls prin adaptare pe buton (neoriginala) - inchiderea geamurilor prin alarma, cu modul separat. Atentie! Sansa ca modulul sa se inteleaga cu butonul oferit de colegul nostru este infima, asa ca cel mai probabil va trebui sa existe si sa achizitionati modul inchidere geamuri cu impuls tot de la firma de alarme. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Eggy |
![]()
|
Revin cu o intrebare: cunoaste cineva cat de grea sau usoara este trecerea de la geamuri manuale la electrice pe spate la un clio 3? Am vorbit cu cineva la sectiunea bursa, care dezmembreaza un clio 3 si ma gandeam sa fac aceasta modificare, dar nu imi dau seama ce presupune exact. Ma refer la partea electrica, pentru ca panoul de portiera este identic.
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
de ce ai vrea neaparat geamuri electrice pe spate? am la megane insa cred ca sunt folosite de maxim 10 ori pe an de pasageri. Eu le mai folosesc ca sa iasa mai repede aerul cald vara, dar si la clio efectul e destul de rapid. Nici eu ca pasager nu cred ca am folosit in spate geamurile electrice. Lasa, ca pasagerii din spate pot sa dea de manivela, mai fac muschi
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Si eu am pe spate tot geamuri manuale,si nu cred ca au fost folosite de mai mult de 2-3 ori de cand am masina.Ce e deranjant e ca manivela se misca foarte usor,s-a intamplat de mai multe ori ca atunci cand cineva cobora din spate sa miste de ea si sa coboare putin geamul,ma tot miram de unde e curent in masina
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Eggy |
![]()
|
asa patesc si eu Synyster
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 21:50 |