Am un motor f16, motor f16
![]() ![]() ![]() |
Am un motor f16, motor f16
ciucean |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 1 February 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) f7p_1_.jpg ( Size: 27.12k ) Number of downloads: 236 |
||
--------------------
renault
19 16v
- SB-69-HOT
1992
|
|||
ciucean |
![]()
|
un manual de intretinere,stiti cumva de unde pot sa gasesc?
|
--------------------
renault
19 16v
- SB-69-HOT
1992
|
|
ciucean |
![]()
|
am crezut ca daca intru aici...pe forum,o sa obtin si eu niste raspunsuri....dar se pare ca m-am inselat.......
ce trebuie sa fac ,ca sa aflu si eu ce caut???????? |
--------------------
renault
19 16v
- SB-69-HOT
1992
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Aici, pe forum, intai se cauta si dup-aia se intreaba.
Amortizoare gasesti la magazinele de profil. Unul after-market face pe la 250RON, unul nou pe la 800RON. Manual gasesti tot pe forum. Succes! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ciucean |
![]()
|
am inteles din forum,ca renault 19 e identic cu solenta(invers) la directie
un amortizor fata de solenta e 80 ron..... se potriveste la mine,daca am varianta sport....?cele joase? cine se pricepe,va rog |
--------------------
renault
19 16v
- SB-69-HOT
1992
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu, nu se potriveste.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
ciucean |
![]()
|
dar daca imi schimb suspensia fata cu una normala,amortizoarele sunt la fel cu cele de solenza?dar pe spate?
|
--------------------
renault
19 16v
- SB-69-HOT
1992
|
|
R19/16v |
![]()
|
Trebuie sa schimbi arcul, amortizorul, rulmentul, SI flansa!
Oricare amortizor nedecvat vei lua, vei face o mare prostie intrucat ai o putere mare care este greu controlabila pe amortizoare moi. Inlocuieste amortizoarele cu unele originale sau cu piese compatibile, nu te juca cu siguranta ta si a NOASTRA! |
--------------------
DS
5H
|
ciucean |
![]()
|
ok!!mersi de sfat!!
o sa incerc sa caut second ,modelul sport....pt ca noi sunt prea scumpe....... daca nu o sa gasesc,o sa iau normale,de renault 19,dar trebuie sa le iau,cu tot cu arcuri?nu? cam cu cat o sa se ridice masina? mersi inca o data!! |
--------------------
renault
19 16v
- SB-69-HOT
1992
|
|
R19/16v |
![]()
|
Ia-le in sacosa, vino cu ele in Ploiesti si stiu eu pe unu' care cica ti le repara contra sumei de 200 de lei/amortizor. Din ce am vazut la altii face treaba buna.
Cele la SH pot fi mai proaste ca ale tale. |
--------------------
DS
5H
|
ciucean |
![]()
|
mersi mult,dar la programul care il am,nu prea pot sa parasesc orasul.....
as vrea totusi sa imi pun normale,am gasit la dezmembrari,cu 100 ron bucata,cu tot cu arc si bucse,........ care va fi diferenta? chiar se ridica masina mult? mersi inca o data!!!!! 19 Mar 2008, 10:35: am uitat,tipul de la dezmembrari,imi si garanteaza pt ele...... This post has been edited by ciucean: 19 Mar 2008, 10:35 |
--------------------
renault
19 16v
- SB-69-HOT
1992
|
|
R19/16v |
![]()
|
Orice amortizor vei lua SH va fi uzat, indiferent cine iti garanteaza pentru el.
Nu ma crezi - pune-l si du-te la o statie de ITP si pune-i sa ti le testeze. Daca au sub 60% eficienta le poti arunca. Cumpara amortizoare noi sau repara-le pe cele pe care le ai. |
--------------------
DS
5H
|
ciucean |
![]()
|
inca o problema...la pedala de ambreiaj.....scartaie tot timpul....
am incercat sa ung cu ului,cu vaselina....arcul pedalei....dar dupa cateva zile.... scartaia din nou....... ce mai pot face?sa schimb cablul....sau? |
--------------------
renault
19 16v
- SB-69-HOT
1992
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
WD40 ??
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sonkyR19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 17 February 07 From: Baia Mare ![]() |
Ce parere aveti de amortizoarele QH ,vreau sa-mi pun asa ceva pe spate ....optez pentru gaz .Prefer o suspensie mai rigida decat una confortabila dar moale pe viraje.
Are cineva asa ceva pe masina vreau sa stiu cum se comporta .Momentan pe spate am Gabriel ,iar unu din ele plange ![]() |
--------------------
Renault
19 / Renault Megane Grandtour 2.1
1.7 injectie monopunct / 1.9DCI 120Hp
|
|
R19/16v |
![]()
|
Amortizoarele pe spate, la toate 19urile, au fost cu gaz de la mama lor.
|
--------------------
DS
5H
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
pedala de ambreiaj scartaie din cutie, respectiv din nuca de teflon care vine montata pe furca ambreiajului.
Acolo se pierde vaselina datorita temp foarte mari si scartaie. desfa burduful de cauciuc,daca-l mai ai,de la furca ambreiajului si unge pe acolo cu o vaselina speciala rezistenta la temperaturi. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
ciucean |
![]()
|
asta e in interiorul masinii,sau la cutia de viteze?
scartaitul se aude la pedala f tare |
--------------------
renault
19 16v
- SB-69-HOT
1992
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
la cutia de viteze
unde intra cablul in cutie |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu fie bucsile , parca de tefllon de la pedala . Incearac sumar cu un WD40 ( costa 10ron - tubul mic ) .doar ca operatia asta ar trebui s ao faci lunar in cazul in care nu ai rabdare sa gresezi bine totul pe acolo.(articulatiile de pe lapedala ).
|
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
ciucean |
![]()
|
o sa incerc in amandoua locurile...multumesc mult,o sa va spun ce am reusit sa fac
|
--------------------
renault
19 16v
- SB-69-HOT
1992
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:56 |