BELGIAN GP, Detalii despre circuit
BELGIAN GP, Detalii despre circuit
sorin_f39 |
7 Sep 2008, 18:48
|
||
Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
liviu2004 |
7 Sep 2008, 19:23
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 |
Daca si acum se aranjeaza totul prin jocuri de culise, pacat. Se ajunge ca in fotbalul romanesc.
Mai pe scurt, mai dam in cap si lu ala si lu celalalt poate poate tinem spectacol pana la sfarsit. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
sorin_f39 |
7 Sep 2008, 19:29
|
Nici eu nu cred ca ar trebui penalizat Hamilton.
Acum insa, daca se intampla asa, nici nu pot zice ca-mi pare rau deoarece ar fi ipocrit. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
TMihai |
7 Sep 2008, 20:16
|
Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti |
Cu sau fara penalizarea lui Hamilton, pe Kimi nu-l scuza nimic. Locul 2 era de 10 ori mai bun decat ce-a realizat la sf cursei. Si iata ca i-ar fi revenit chiar victoria. Sa-l vad eu acum cum o sa-l ajute pe Massa. Cred ca acum o sa vina beat la curse numai de-al draq
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
sorin_f39 |
7 Sep 2008, 20:20
|
Kimi merge mai prost decat prevede legea!
Nu mai are motivatie, nu se mai bate pentru victorie, a comis-o azi de 3 ori ... cred ca i-au ascuns cei de la Ferrari sticla de vodca, altfel nu-mi explic. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
Solon |
7 Sep 2008, 21:09
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti |
JOCURI DE CULISE!
MAI SUNT 5 ETAPE SI ERA PREA MULT PT PITICUL ALA DE ECCLESTONE SA AIBA HAM 10 PUNCTE AVANS IN FATA INCAPABILULUI DE MASSA! JAF PE FATA! MASSA ESTE PE LOCUL 2 PRIN CONJUNCTURA NU CA AR FI SUPER PILOT! DOAR CA E CONSTANT DAR NU ATACA, NU NIMIC! FOARTE DEZAMAGIT DE KIMI! NU STIU CE E CU EL! DAR E BINE CA SI-O IA FERRARI IN BOT! DA, TIP! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sorin_f39 |
7 Sep 2008, 21:11
|
M-ai asurzit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ar fi fost 10 puncte, ci doar 8. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
Solon |
7 Sep 2008, 21:17
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti |
Ma rog! Intelegi unde bat!
Dar sa nu uit de Miki: In 20 minute avem ploaie! Asta inseamna 10,12,9,11 ture pana la aparitia ploii! S-a lamurit! Si cu numaratoarea sta prost! Sau, ma rog, stie cifrele, doar ordinea lor ii da batai de cap! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
liviu2004 |
7 Sep 2008, 21:32
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 |
"Echipa lui Hamilton, McLaren Mercedes a introdus un apel la hotararea de sanctionare, apel care va fi judecat in termen de 10 zile de un tribunal al Federatiei Internationale."
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
ionutctn |
7 Sep 2008, 21:35
|
Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti |
Decizia comisarilor mi se pare ciudata. De acord, Hamilton a taiat acel viraj dar l-a lasat imediat pe Raikkonen sa treaca. Nu si-a creat avantaj din acea manevra. Chiar nu inteleg decizia.
Si daca vreti parerea mea: e un lucru rau pentru Ferrari ca Massa va deveni pilotul nr. 1. E prea prost sa se bata cu Hamilton. Nu are sanse. In acest an masinile au fost sensibil egale. Mai sunt putine etape iar in afara de pista uscata Massa nu are nici o sansa in fata lui Hamilton. Daca da un pic de ploaie e gata treaba si sa nu uitam ca la Ferrari a mai explodat motorul. S-ar putea sa se mai intample. Dupa mine era mai bine pentru Ferrari ca primul pilot sa fie Raikkonen. Massa este modest rau. Nu stie decat pe uscat si cand are liber in fata. Nu stie nici sa tina pe cineva in spate. This post has been edited by ionutctn: 7 Sep 2008, 21:37 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Manuel |
7 Sep 2008, 21:58
|
Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI |
Sa nu exageram! E adevarat, Kimi a mers prost ultimele curse insa astazi nu cred ca i se poate imputa nimic. A riscat, era singura modalitate de a castiga, si a pierdut. Daca nu pierdea aderenta, era un erou, asa... Si Hamilton a pierdut controlul insa a avut mai mult noroc.
Ce s-a intamplat cu Bourdais? Cu jumatate de tura inainte de finis, era pe 3! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
frantic |
7 Sep 2008, 21:58
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 6 June 05 From: Campia Turzii |
Eu consider ca singura greseala a lui Kimi in aceasta cursa a fost ca s-a lasat angrenat in lupta prosteasca initiata de Hamilton. Pana sa inceapa ploaia a rulat impecabil nelasandu-i lui Hamilton nicio posibilitate de a-l depasi. In momentul in care a inceput ploaia a redus vizibil ritmul, avand in vedere ca monopostul, fiind echipat cu pneuri de uscat, devenise greu de controlat. De fapt majoritatea pilotilor au facut la fel doar Hamilton s-a gandit ca e mai bine sa se implice intr-un duel inainte cu 2 tururi de sfarsit si in conditii de cursa dificile. Nu-l condamn pt asta, dar ar fi trebuit sa gandeasca mai bine aceasta miscare si astfel poate ar fi avut mai mult de castigat (de altfel chiar el declara ca important e sa adune puncte in mod constant)
Referitor la decizia FIA, ma abtin de la orice comentariu. Pacat ca o cursa atat de frumoasa s-a transformat intr-un balci. This post has been edited by frantic: 7 Sep 2008, 22:05 |
--------------------
Alfa Romeo
156
In curand
|
|
sorin_f39 |
7 Sep 2008, 22:20
|
Din contra, eu ii reprosez lui Kimi comportamentul din cursa asta. Desi este preferatul meu dintre pilotii in activitate, desi, ca fan Ferrari pot trece cu vederea faptul ca sezonul asta campionul mondial a fost un anonim, nu pot insa sa nu-i reprosez ceea ce a facut azi.
1. A incetinit anormal de mult atunci cand a inceput ploaia. Lewis era mult mai rapid ca el, desi amandoi aveau pneuri de uscat. Si astfel, Lewis a trecut in fata. 2. Cand Lewis a gresit si Kimi si-a recapatat pozitia de lider, finlandezul a gresit ca un incepator si astfel iar a pierdut. 3. Iar cireasa de pe tort a fost abandonul lui. Cu el si cu Massa, Ferrari ar fi luat 16 puncte la constructori. McLaren doar 8. Plus ca ramanea si el in lupta pentru titlu. Acum, ramane ca in ultimele 5 curse sa nu ploua si Massa sa reuseasca pol-position. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
Modus |
7 Sep 2008, 23:34
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.482 Joined: 21 August 08 |
Nu pot decat sa laud cursa exceptionala facuta de Alonso! Cu un tur inainte de finalul cursei era pe locul 8 pentru ca s-a oprit la standuri pentru cauciucuri de ploaie, si a reusit pana la finish sa depaseasca 4 masini, terminand pe 4!!!
Il consider castigatorul moral al cursei, un pilot fantastic! |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
dantes |
8 Sep 2008, 07:23
|
Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia |
Alonso ....vrajeala maxima.... HEIDFELD !!!! in ultima juma de tura a depasit TOT! de pe 9 parca, a ajuns pe 3...
Nu stiu daca merita sa fie penalizat hamham, desi s-a vazut clar ca nu a avut in intentie sa-l lase sa-si reia pozitia. A fost haplea si el... Parerile sunt impartite. Nu l-a lasat clar in fata. In momentul trecerii liniei start/sosire ham era inca in fata lui kimi... Oricum, daca e sa fie un campion adevarat, mai sunt 5 curse, si il poate bate LEJER pe Massa care nu are fata de campion. In rest....BELEA ultimele 3 ture! Palpitante cat un campionat intreg! MONZA NEXT! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Tomcat |
8 Sep 2008, 07:49
|
membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti |
Si eu il prefer pe Kimi dintre toti pilotii, dar la cursa asta am trecut de la extaz la agonie!
In momentul in care il depasise pe Ham si apoi a intrat in parapet am inchis televizorul. Nu mai este nimic de facut. Abia azi dimineata am auzit de penalizarea lui Ham. Nu prea este in regula. Ferarri pierde campionatul pe mina proprie. Massa nu cred sa ajunga campion, nu are nerv! Cit despre Miki: "impuscati-l de-i misel, de-i nebun la gard cu el" |
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
ssilviu |
8 Sep 2008, 08:46
|
F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri |
Ferrari International Assistance. Bleah.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
TMihai |
8 Sep 2008, 10:42
|
Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti |
Ferrari-n sus, Ferrari-n jos. Ferrari e vinovata mereu pt tampeniile lui Hamilton. Si anu' trecut si anu' asta. Multi uita ca regulamentul a fost aplicat si pt pilotii Ferrari incluzand si steag negru si retrogradare in fundu' plutonului. Daca e sa piarda campionatul anu' asta, desi ma indoiesc, o sa-l piarda pe mana lui ca in 2007. Cine l-a pus sa depaseasca pe exterior apoi sa-i dea blana?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
ionutctn |
8 Sep 2008, 11:28
|
Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti |
Cine vrea sa fie campion sa castige pe pista nu la masa verde. Tot o dam ca domle' Hamilton daca are valoare si vrea campion atunci sa castige. Dar ailalti de vor sa fie ce au aratat? Anul asta au fost inferiori pe pista dar in schimb vor sa fie campioni. La ce vrea Massa campion? Nici nu sufera comparatia cu Hamilton, pe pista mereu a pierdut toate duelurile cu el dar in schimb vrea campion.
Massa nu stie decat daca e uscat si pleaca din fata. Alta schema nu mai stie dar in schimb vrea campion. This post has been edited by ionutctn: 8 Sep 2008, 11:29 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
TMihai |
8 Sep 2008, 11:42
|
Pana la urma ce vina are Ferrari sau Massa ca Hamilton a luat-o pe langa sicana?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
neumann |
8 Sep 2008, 13:16
|
Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu |
Eu zic ca ar trebui bagata o regula - depasesti scurtcircuitand sicana - 10 secunde stop and go, penalizare la linia boxelor. Breteaua aia (ca orice alta bretea de siguranta) era pusa acolo sa ai loc sa franezi in siguranta, nu sa ai pe unde depasi. Daca ar fi fost iarba sau nisip, sigur nu mai iesea in fata lui Kimi.
Daca Hamilton n-a fost in stare sa petreaca si el macar acele 10 secunde in spatele lui Raikkonen, care se vede clar ca din nervozitate i-a intrat in fata si i-a franat, iar asta l-a depasit a doua oara, mult prea repede insa pentru a se putea considera ca i-a cedat locul. Dupa cum mergeau cei doi, daca Hamilton mai astepta vreo 2 curbe linistit, il putea depasi lejer dup'aia si nu mai erau penalizari. In opinia mea, decizie corecta a comisarilor de traseu. Hamilton trebuia sa franeze imediat ce a iesit din sicana, nu dupa cateva sute de metri bune, cand avea pista larga pentru a-si putea relua locul sau cand era in regim de turatie/viteza mai bun decat ferrariul. Daca omul vroia sa aleaga el momentul, atunci trebuia sa fie vorba de un stop and go. Si sunt sigur ca asta ar fi si incasat, daca era la inceputul/mijlocul cursei si comisarii aveau timp sa decida. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dantes |
8 Sep 2008, 13:35
|
Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia |
De acord cu cele scrise de cristianco...si as mai adauga, dupa ce am mai vizionat faza, ca ham si-a conservat avantajul si nicidecum nu s-a repliat si sa se refaca situatia de dinaintea sicanei, cum era normal sa o faca.
De asemenea, cum bine a punctat colegu' de mai sus, daca era in mijlocul cursei se aplica un stop&go. Ptr. ca ieri am vizionat cursa pe tvrhd, am putut urmari toata transmisia integral inclusiv conferinta de presa in direct. Deja de pe podium s-a anuntat ca e sub investigatie masina 1 si 22...ulterior decizia de penalizare. Deci nu era o surpriza. This post has been edited by dantes: 8 Sep 2008, 13:37 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
TMihai |
8 Sep 2008, 18:23
|
Legat de un eventual apel al celor de la Mclaren
QUOTE Hamilton's 25-second adjunct was technically a drive-through penalty, which could not be served because the incident occurred so close to the end of the race. Drive-throughs cannot be appealed. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
sorin_f39 |
8 Sep 2008, 19:55
|
"Drive-throughs cannot be appealed."
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
Modus |
9 Sep 2008, 22:17
|
[quote=dantes,8 Sep 2008, 07:23]
Alonso ....vrajeala maxima.... HEIDFELD !!!! in ultima juma de tura a depasit TOT! de pe 9 parca, a ajuns pe 3... Asta pentru ca schimbase cu pneuri de ploaie mai devreme decat Alonso! Alonso a fost magistral. Cand am vazut in ultimul tur ca picase de pe 4 pe 8 pentru ca a schimbat cu cauciucuri de ploaie am crezut ca a facut cea mai mare tampenie, dar a revenit fantastic depasind 4 masini inainte de linia de finish terminand tot pe 4! Ce pilot... |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Modus |
14 Sep 2008, 23:26
|
Iata ultimul tur al cursei de la Spa in care Alonso depaseste 4 masini
http://es.youtube.com/watch?v=HWeb4OfSv0k |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
hellcat |
29 Aug 2009, 16:19
|
FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe |
FORZA Fisico!! #1
Daca Trulli sau cine stie?...raikkonen nu-l arunca afara din pista in prima curba, imi imaginez o cursa "patent" Schumi... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Hack |
30 Aug 2009, 14:27
|
Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon |
Kill Miki!!!
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
semit |
30 Aug 2009, 14:41
|
Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti |
”Daca mi-a placut scoala...”
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Duyu |
30 Aug 2009, 15:03
|
Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i |
Renault OUT.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 00:49 |