Schibmare bec xenon Laguna 2
![]() ![]() ![]() |
Schibmare bec xenon Laguna 2
aditd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 29 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2
|
|||
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Cea mai buna lumina o ai de la cel se 4300k. E lumina așa albă ca nu realizezi ca e xenon .
Cele de 5000k sunt mai frumoase ca lumina. |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
2002 privilege
- es/4197-BVS
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cumpara exact ca si specificatii ce ai dat jos ... ia Phillips sau Osram ca restul chinezariilor o sa iti aduca doar belele ... se aprind si se sting cand au ele chef, difera culoarea etc ..
Becurile se schimba in pereche nu pe rand ... asta daca vrei sa ai o iluminare buna. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
din experienta iti zic sa iei ceva de firma chiar daca e mult mai scump.
luam pe la 60-70 ron ceva no name-uri si tineau 3-4 luni, mai mult nervi decit lumina. apoi am luat un set de la philips cu vreo 300 - 350 ron si sunt de 3 ani pe masina fara probleme. |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Folosesc becuri Starline de aproape un an si la 50 lei bucata eu zic ca sunt ok.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si lupa/oglinda ce zic de becurile chinezesti ?
Osram original xenarc d2s. Mai bune de atat nu gasesti. |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
aprob negaitv.
iote-le http://www.emag.ro/set-2-becuri-auto-far-x...x/pd/D8BLLBBBM/ cu mentiunea ca daca ai far fara lupa iti trebe D2R, daca ai far cu lupa iti trebe D2S. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
aditd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 29 June 11 ![]() |
Am fara lupa deci d2r.
Cum stiu ca nu prea e simplu sa schimbi becul (mai ales pe partea dreapta) o sa ma uit dupa ceva care sa tina. Osram, Philips sunt stiute, dar GE? Am gasit http://www.okazii.ro/tuning-auto/bec-xenon...arge-a169888747 Si de Vecta a auzit/folosit cineva? Sunt chinezi? This post has been edited by aditd: 11 Apr 2016, 21:51 |
--------------------
Renault
Laguna
2
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
dupa ce am luat masina, la citeva luni s-a dus un bec. atunci am avut socul pretului (nu aveam habar ce inseamna xenon
![]() apoi am zis, hai sa iau ceva mai ok, asa ca am luat de la emag (philips sau osram, nu mai stiu exact dar pot verifica) si de atunci am aproape 3 ani cu ele pe masina (si sunt genul care merge cu farurile aprinse si pana la coltul blocului ca deh, ca si pusul centurii si aprinsul farurilor le fac mecanic fara sa mai gandesc la asta). de montat nu e chiar asa greu, poate doar in partea cu bateria (trebuie o mana mai subtire sau putina indemanare). dincolo e simplu ca scoti gatul de la bidonul de lichid de parbriz si ai loc destul. acum ce sa zic, faci cum vrei, poti lua si ceva no name si vezi ce noroc ai si cum te tine ![]() mai jos ca idee o comanda de no name de prin 2009 ![]() # Nr.Prod. Descriere Pret Cantitate Total 1 2497 Bec xenon D2R, 6000k, importator si distribuitor becuri xenon Disponibil acum 70,49 LEI 2 140,97 LEI Subtotal: 140,97 LEI Cheltuieli de transport: 23,25 LEI TVA inclus: 26,21 LEI Total general: 164,22 LEI |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:27 |