Defectiune - Senzor captor axul cu came
Defectiune - Senzor captor axul cu came
Braynid |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Am un Megane II din 2005. Problema e ca am fost cu masina in service pentru un control ( vreau sa plec in concediu ). Cei de acolo mi-au zis in urma verificarii cu testerul electronic ca am o problema cu 'captorul de la axul cu came'. Pe langa asta au zis ca trebuie schimbata piesa si trebuie curatat carburatorul de reziduuri de la injectie. Ideea e ca, din cate stiam eu masina nu are carburator. Problema efectiva cu masina ( cel putin ce am sesizat eu ), e ca atuci cand schimb vitezele ( se simte cel mai bine intre 1-2 si 2-3 ) scade turatia brusc atunci cand decuplez ambreiajul iar dupa schimbare 'ma da in gat'. Pe langa asta turatia scade si oscileaza la relanti. Deasemenea mi se pare mie ca masina nu mai trage la fel de bine, dar asta se poate sa fie si doar impresia mea. Pana la urma cei din service mi-au zis ca toata jmecheria ma costa cam 600 de lei. Asta nu ar fi o problema, doar ca as vrea sa stiu exact despre ce e vorba, ce vor ei sa curete si in mare cam care e problema. Merci, |
--------------------
Renault
Megane
Megane Sedan / 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 02:26 |