Curatare scurgeri stergatoare MEGANE 3, Apa in Megan
![]() ![]() ![]() |
Curatare scurgeri stergatoare MEGANE 3, Apa in Megan
petree |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 13 November 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Megane Hatch 1.3 TCE 140 CP Techno 2024
2024
|
|||
fishi2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 11 September 16 From: Pitesti ![]() |
interesanta chestie dar numai ca pentru un novice o sa ii ia ceva timp plus ca daca nu pui stergatoarele cum trebuie o sa calce unul pe celalalt...cred.
oricum foarte bun clipul e bine de stiut pt viitor ![]() |
--------------------
Renault
megane 4 grandtour 1.5 bluedci edc7
2021
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
S-a mai discutat aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=167...dpost&p=4540934
Ca o mentiune personala vis-a-vis de clipul de mai sus, acolo s-a rezolvat doar efectul, nu si cauza. Daca nu scoti scurgerile de cauciuc si nu demontezi de pe ele capacelele, ele se vor infunda la loc iar problema va reaparea in cateva luni. Eu am demontat de 2 ori respectiva grila, prima oara am facut ca in clip, a doua oara le-am rezolvat definitiv, acum gurile sunt largi de incap pietricele prin ele si nu mai au cum sa se infunde. In plus, se demonteaza si chederele inainte de a scoate grila, pentru a putea monta corect totul la loc. This post has been edited by Laurentziu83: 20 Oct 2016, 17:17 |
--------------------
.
.
.
|
|
75AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 23 March 14 From: Constanta ![]() |
Capacelele se scot usor fara a demonta stergatoare,grila....se da aparatoarea de plastic de la roata jos,cea din spate, apoi se lucreaza in voie.
|
--------------------
Renault
Fluence
2013 Privilege,Clio 3 2007
- ex 99AIM
|
|
clamba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 8 May 14 From: Bucuresti ![]() |
confirm, cam asa mi-a facut preventiv la service(Meridian Vest). singura diferenta este ca nu a demontat aparatoarea de plastic, doar a bagat mana printre ea si aripa.
a durat maxim 5 minute pe ambele parti. la service stiu de problema, stiu s-o rezolve definitiv doar ca unii nu vor s-o faca. This post has been edited by clamba: 21 Oct 2016, 11:00 |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer K9K 836
2013 ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:33 |