Anvelope Laguna III, dimensiuni, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Anvelope Laguna III, dimensiuni, recomandari
mmandreanu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 16 November 20 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3 110 KW
2011 GT ESTATE
- SB14EUA
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
rezistenta la uzura inseamna anvelope tari, aia inseamna stabilitate si franare naspa .. acu depinde cum mergi .. mie nu imi plac ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.353 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Traiam cu impresia ca michelin sunt sefi pe randament kilometric.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mmandreanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 16 November 20 ![]() |
Pe anvelope mici energy saver de la michelin erau super rezistente. La dimensiuni mari nu am vazut modelul ala.
De mers tare incerc sa ma abtin. M am luat dupa unu cu un A4 2l diesel si ma facut ala de cacao ![]() Se balansa masina in toate directiile si am zis sa imi inchei cariera de pilot ca nu e de mine. Anvelopele erau ok da masina nu mai era stabila si nu stiu de ce... |
--------------------
Renault
Laguna 3 110 KW
2011 GT ESTATE
- SB14EUA
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.353 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit si la anvelope mai mari si mai noi acelasi lucru, problema era ca imbatraneau daca nu aveai rulaj mare cu ele, le aruncai cu profilul neuzat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
Ala e un lucru care nu a impridcat vreodata cliouri si megane uri rs sa mearga repede... Dar mai depinde si de sofer.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Laguna nu a fost niciodata un reper cand vine vb. de stat pe drum .. a fost barca cam tot timpul .. singura care mi s-a parut ok din pct. asta de vedere a fost L3 Coupe ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
In materie de ruliu mai toate masinile moderne care nu au pretentii de rs /GTI/N etc au cam aceiasi valoare de 0.4 grade pentru fiecare m/s² de acceleratie laterala. L3 cu 4 control chiar poate incasa acceleratii laterale mari (pentru un break mare) inainte sa inceapa subviratul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mmandreanu @ 7 Dec 2023, 08:15) De mers tare incerc sa ma abtin. M am luat dupa unu cu un A4 2l diesel si ma facut ala de cacao ![]() Se balansa masina in toate directiile si am zis sa imi inchei cariera de pilot ca nu e de mine. Anvelopele erau ok da masina nu mai era stabila si nu stiu de ce... Daca ai 4Control problema e sigur din amortizoare/arcuri vechi si /sau directie care nu mai e ok. Cu ele ok il faceai pe ala cu A4 de cacao pe curbe (cu jante de 18" e mai bine evident , dar si cu 17" erai peste A4 2.0 TDI chiar si cu quattro). Daca nu ai 4Control ... nu stiu ca nu am condus. ![]() Deci: amortizoarele/arcurile si directia! |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 14:49 |