DDT2000 Laguna II
![]() ![]() ![]() |
DDT2000 Laguna II
btc01 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 24 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Break 1.6 16V
2001
|
|||
gorman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 27 May 08 ![]() |
Servus,
Am si o problema si ma gandesc ca poate este cineva binevoitor sa ma ajute cu un sfat desi ar putea sa fie usor off topic, drept pentru care cer scuze. Am incercat cu ceva timp in urma sa-mi montez cruise control pe laguna mea. Nu am preechipare asa ca am facut rost de mufa, am tras firele de la calculator si le-am adus pana in fata la volan dar asta a fost tot pt. ca din dorinta de a nu investi in plus, fara sa stiu daca va merge, am fost la reprez. reno din Piatra Neamt pentru a activa functia si surpriza, functia nu se poate activa pt. ca cei de acolo au spus ca nu le apare pe diagnoza. Mi-au spus ca calculatorul masinii este un model mai vechi ( masina e din 2004, dec.) si ca sa ma las pagubas ca nu se poate. Va dati seama de frustarile pe care le-am avut, comandasem deja butonul original de OFF/ ON si urma sa comand si celelalte piese. Spunea cineva pe un alt topic ca daca atingi cele doua fire venite de la calc. ar trebui sa apara in bord SET---, dar nu a fost asa. Poate cineva sa ma ajute? Multumesc pentru rabdarea de a citi aceste randuri. |
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
A mea e din 2002 si merge cruise control .. au fost si colegi de forum cu masini din 2001 si au pus cruise control ..
Parerea mea .. "mare e incompetenta voastra, angajati Reno" ![]() Sfat: mergi la cineva care sa stie sa faca treaba asta asta dar neaparat "sa nu fie angajat reno" |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi & 2.2dCi
2002 / Expression; 2002 / Privilege
- B-XX-Z4T kituri de reparatie macarale electrice!
|
|
gorman |
![]()
|
Din pacate tot la ei trebuie sa ajung pt. ca ei au programul, poate doar in al judet unde oamenii sunt oameni. Aproape ca nu ii inteleg, frate, doar platesc orele de manopera dar au un fel de aroganta superioara noua celor de rand, de parca ar face cine stie ce smecherie spatiala. A si curios mi-au luat banii pe incompetenta lor, adica sau "straduit" vreo ora dupa care... NU SE POATE, da banul e ban si l-au luat. In schimb au tupeul dupa vreo 2 zile sa te sune sa vada daca esti multumit de serviciile lor, asta numai daca au rezolvat ceva iar atunci cand nu te rezolva nu te suna caci convorbirea se inregistreaza si nu ar da bine o
![]() |
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine vorbesti pe forum cu cineva care are clip si te rezolva. Chiar daca faci cativa km in plus .. iesi oricum mai ieftin decat la reprezentanta. Asta e .. cine e baiat destept a plecat de la reno .. au ramas doar nepriceputii in ale reparatiilor dar priceputi foarte in a lua banii de la clienti.
|
--------------------
Renault
|
|
gorman |
![]()
|
Este cineva aproape de P.Neamt (poate Bacau) care are clip si poate sa ma ajute sa-mi activez functia cruise control?
|
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
Vezi ca e cel putin un topic dedicat Cruise Control, posteaza acolo ca probabil o sa aiba impact mai mare.
|
--------------------
Renault
|
|
gorman |
![]()
|
Mersi pt. sfat.
|
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
trecand de marea mea suparare, si revenind in tara, admir faptul ca am put sa ajut si eu cu ceva.
![]() ma bucur sa vad ca acest topic mai e deschis. nu-mi place ca titlul nu are legatura cu ce se discuta!!!! sau cu ce am vrut eu sa se discute! for help say "please" ![]() This post has been edited by amadi: 12 May 2010, 01:51 |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulyy @ 14 Dec 2009, 23:23) QUOTE(przamfiri @ 24 Jan 2010, 22:22) Nu sunt sigur daca s-a raspuns pana la urma la aceasta intrebare asa ca am sa incerc sa fac eu un tutorial pas cu pas. De fapt cred ca a raspuns amadi mai demult insa fisierele atasate pe rapidshare s-au evaporat pe motiv de neaccesare. Ca sa ramana permanent aici... am sa reiau subiectul. Trebuie sa aveti DDT2000 deschis ca in imaginea atasata: Aprentisage_SSPP.jpg ( Size: 386.43k ) Number of downloads: 2012 Inainte de a face orice altceva, daca aveti in rubrica din stanga ceva coduri ale unor senzori existenti - faceti un printscreen cu acestia. Nu se stie niciodata... Apoi e bine sa stiti ca sunt doua variante de scriere: roata cu roata, sau set intreg. In ambele variante trebuie sa incepeti prin a introduce in campul din zona 2 codurile noilor senzori. Nu apasati inca butonul "Ecrire les codes"!. Asigurati-va ca ati scris bine codurile. Roata 1 - AVG (avant gauche = stanga fata) Roata 2 - AVD (avant droit = dreapta fata) Roata 3 - ARD (arriere droit = dreapta spate) Roata 4 - ARG (arriere gauche = stanga spate) Ca sa va fie mai usor sa tineti minte, cand priviti masina de sus si e orientata cu botul in sus, incepeti de la "roata soferului" si mergeti in sensul acelor de ceas. Asigurati-va ca e corecta si selectia setului ce urmeaza a fi scris (zona 1) la "Selection du jeu de roue" care poate fi 00 sau 01. Apasati butonul "Selectionner". Reveniti la zona 2 si apasati butonul "Ecrire les codes". In varianta roata cu roata, se face selectia setului in care urmeaza a fi scris (zona 3) la "Identity roue N du jeu actif" .......... brrrrr ce frangleza are programul asta in el..... Identity (=english)... si restul franceza ![]() Sa zicem ca setul (eventual singurul pe care il aveti) este zero. De obicei setul al doilea - pentru iarna - se scrie in setul 01. Insa nu e o regula. Apoi in campul situat imediat deasupra "Numero de la roue" setati numarul rotii al carui cod de senzor urmeaza sa il scrieti (codul / codurile fiind deja scrise in zona 2). E util cand se schimba doar un senzor si nu tot setul. Pentru inregistrarea celui de-al doilea set, se schimba valoarea campului din zona 1 si apoi se repeta toti pasii. Atentie sporita si succes! |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
asa faceam si eu si nu mergea
![]() Doamne Ajuta This post has been edited by przamfiri: 12 May 2010, 10:23 Attached thumbnail(s) index.php.jpeg ( Size: 155.16k ) Number of downloads: 2274 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Aaaa da! Am uitat asa e. Pasul zero: click pe cerculetul verde care deschide comunicatia (Open communication) cu CB. Apoi pe triunghiul albastru (ca semnul de Play de la casetofoane). Si abia dupa asta va puteti face de cap.
|
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
am regasit o varianta buna a ddt-ului.
http://www.easy-share.com/1910219130/RENAULT, DACIA, NISSAN.rar sper sa va ajute. |
--------------------
renault
laguna 2
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
ce intelegi prin varianta buna?
|
--------------------
Renault
|
|
amadi |
![]()
|
adica atunci cand am folosit-o am fost multumit.
|
--------------------
renault
laguna 2
|
|
mihaianti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 24 March 09 ![]() |
stie cineva cum pot salva continutul ecu , am apasta pe ambele butoane save da nu salveaza nimic, pun o imagine cu pagina respectiva ( se vad codurile de injectorare dar nu pot sa salvez nimic ) multumesc
Attached thumbnail(s) New_Bitmap_Image.jpg ( Size: 313.32k ) Number of downloads: 2047 |
--------------------
logan si duster
dacia
2010
- b-50-uuu
|
|
amadi |
![]()
|
pai vad ca ai salvat imaginea. la ce te referi prin salvare?
vrei sa schimbi codurile la injectoare? alaea de acolo sunt scrise de tine? |
--------------------
renault
laguna 2
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
amadi: ma gandeam ca ai date mai exacte cum ar fi Versiune, Build Nr. .. etc
14 May 2010, 21:24: Stie cineva daca se poate scrie o cartela virgina cu DDT? si daca da .. cum? This post has been edited by VF1BG0: 14 May 2010, 21:24 |
--------------------
Renault
|
|
amadi |
![]()
|
se poate scrie fara probleme. daca ma lasi putin timp sa gasesc te ajut cu mare palcere. eu folosesc acum clip si la ala e simplu
![]() version 2.0.10.0 DONNEESDATAデータ Diag. Office DDT2000 Data DDT2000 Databank INFORMATIONSINFORMATION情報 Info. ProduitProduct Info.Product Info. NewsGroup FONCTIONS SUPPL.Xtra FUNCTIONS付加的な機能 ASAP, VSD, DiagSpy version 2.0.10.0 License granted to RENAULT Expiration date 01/01/2029 PREPA. HORS CONNEXIONOFFLINE PREPARATIONOFFLINE 準備 TéléchargementDownload DDT2000Download DDT2000 REJOUER REPLAY 読むため fichiers FAILURESFAILURES filesFAILURES ァイル fichiers RECORDERRECORDER filesRECORDER ァイル HotlineHotLineHotLine VEHICULESVEHICLESVEHICLES CONFIGURATIONCONFIGURATIONCONFIGURATION PLAYERPLAYERPLAYER BUILDERBUILDERBUILDER asta e ctrlc/v. eu l-am folosit si am fost multumit. mai exista o baza de date da nu dau de ea ![]() ps: vreau si eu o turbina ![]() This post has been edited by amadi: 14 May 2010, 22:30 |
--------------------
renault
laguna 2
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
Danke!
|
--------------------
Renault
|
|
mihaianti |
![]()
|
pentru amadi : din pagina respectiva pe langa codurile de injectoare se pot scrie si citi si alte date cum ar fi presiunea din turbo sau de injectie si ma gandesc ca daca ma joc cu ecu sa am un backup in caz de ceva
|
--------------------
logan si duster
dacia
2010
- b-50-uuu
|
|
amadi |
![]()
|
pai..... nu poti decat sa salvezi imaginile cu fiecare parametreu in parte. cel putin asa stiu eu. nu stiu sa ai posibilitatea sa incarci softul cu ddt-ul.
oricum, ai mare grija ca unele rubrici nu merg modificata decat o singura data. depinde de ce calculatoare ai. |
--------------------
renault
laguna 2
|
|
mihaianti |
![]()
|
multumesc , poate gasesc o aplcatie externa
|
--------------------
logan si duster
dacia
2010
- b-50-uuu
|
|
amadi |
![]()
|
daca gasesti ceva te rog sa ne spui.
bafta! |
--------------------
renault
laguna 2
|
|
bogdy84 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 5 September 06 From: Cluj ![]() |
Salutare, imi cer scuze ca intervin, un pic pe langa... Sunt proaspat posesor de Laguna 2, maine schimb jantele si vreau sa stiu, daca interfata asta DDT2000 stie sa faca adaptare la noii senzori de presiune si daca stie activa/dezactiva optiunea de senzori presiune (spun asta pentru ca la mine cred ca e dezactivat-toate rotile sunt negre, insa pe o roata din cele ce le am acum pe masina, nu am senzor). Stiu ca pe gama Vag, cu interfata vag com se putea activa dezactiva siteme, si face adaptari cand faceam vreo schimbare. Multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna III Grandtour
2011
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
E un topic legat de senzorii de presiune unde e detaliata problema.
Cu DDT poti sa schimbi codurile senzorilor in UCH dar conditia principala e sa stii codurile noilor senzori ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Salutare
Azi am luat niste jante pe 17 Silverstone pt laguna, cu senzori pe ele ! Pentru a-mi baga in memoria uch`ului noile coduri, trebuie sa le stiu ? Sau le stie el singur! Sper sa nu ajung pe la vulcanizare sa desfac fiecare roata in parte pentru a lua codurile! Stima |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
AdyF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 23 August 08 From: Baia Mare ![]() |
Salutare,
Din pacate nu ai de ales , ori dai jos cauciucurile sa iei fiecare cod de pe senzor , ori mergi la vechiul proprietar si le scoti din uch. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16V
2001/Privilege
- MM-07-CVR Oltcit Club 1.3 12TRS 1987 - MM-03-JIG
|
|
reno-soso |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 26 July 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(AdyF @ 2 Jun 2010, 22:20) Salutare, Din pacate nu ai de ales , ori dai jos cauciucurile sa iei fiecare cod de pe senzor , ori mergi la vechiul proprietar si le scoti din uch. ori te duci la un service renault (clip + excitator valva) si nu mai trebuie sa umblii la roti... aprox 50RON toata afacerea. |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dCi - 173CP
2006 Initiale
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
reno-soso eu nu am platit niciodata sub 90.. 100 de ron pentru operatiunea asta..
|
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:49 |