Anvelope, dimensiuni, marca, experiente, etc
![]() ![]() ![]() |
Anvelope, dimensiuni, marca, experiente, etc
bubu782001 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|||
sageata albastra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 10 April 08 ![]() |
Nu ti incap din cauza etrierului,clar.Acu faza e ca eu am gume de 195-45 R14-credeti ca pot fi jante de 13?
eu cred ca e doar iluzie optica datorita cauciucului de 45 inaltime si de ce zic asta pt ca,chiar si dupa ce am schimbat amortizoarele nu e distanta foarte mare intre cauciuc si aripa,e normala.ARCURILE sunt cele orig.verificate si numarat spirele cand am schimb amortizoarele. A,eu cred ca daca erau jante de 13 nu mi incapeau caci si eu am discuri ventilate si s mai mari dupa cum zicea si amicul bubu. |
--------------------
renaumt
twingo
2003,75 cp,16V
|
|
psymax |
![]()
|
![]() ................ Group: Members Posts: 93 Joined: 13 August 08 From: paradis ![]() |
bubu: la mine e clara "problema" - si nu vreau sa modific nimic... poate in vara aripile si atat. arcurile si amortizoarele sunt ok, nu sunt uzate
am arcurile schimbate(cica sunt sport ![]() |
--------------------
renault
twingo
- -
-
|
|
bebeboxeru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 January 09 ![]() |
tot ce vreau e sa fie cat mai silentioase. acum e incaltata de iarna ....si va spun sincer nu mai suport zgomotul ala.......
![]() ![]() |
--------------------
renault
twingo
2000 1,2 8v.
|
|
Alexium |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 30 January 10 ![]() |
Am o intrebare cu privire la anvelope.Daca am pe spate de la o anumita firma si pe fata doua anvelope fiecare de la alta firma.Oare imi va influenta rularea,consumul sau altceva?Asta in cazul in care am peste tot Mud+Snow 155/70/R13 ?Sa zicem ca influentarea ar veni de la designul lor diferit.E posibil?
This post has been edited by Alexium: 9 Nov 2010, 21:49 |
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
matzval |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 October 10 From: Arad ![]() |
Poți să ai pe o punte (față) anvelope de la un producător și pe cealaltă punte (spate) de la altul.
Important e ca cele două anvelope de pe aceeași punte să fie același model și, preferabil, același lot. Dacă anvelopele de pe față sunt diferite, efectele negative vor apărea la direcție și la frânare - "trage" într-o parte. Uneori e suficient ca anvelopele să fie din loturi diferite, cu diferențe de greutate sau elasticitate mari - e ca și cum ai avea modele diferite de anvelope.. This post has been edited by matzval: 10 Nov 2010, 07:02 |
--------------------
Renault
Twingo
1995 / C064 / C3G-702 Nissan Primera 1999 / WP11E / SR20DE + MCVT
|
|
Alexium |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 30 January 10 ![]() |
Multumesc de sfat.Se pare ca nu e buna ideea mea de a economisi pretul unei anvelope.Vroiam sa iau rezerva nou nouta pe post de "noua roata pe fata"
![]() This post has been edited by Alexium: 10 Nov 2010, 09:18 |
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 16:57 |