iPhone 3GS, iOS4 - 05.13.04
![]() ![]() ![]() |
iPhone 3GS, iOS4 - 05.13.04
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
||
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|||
millian03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 08 ![]() |
salut.
suna la 0744-909-999 am deblocat si eu un iphone la el dar era 3.1.3 (acum vreo 3 sapt) si zicea ca lucreaza si la soft de 4.0 si ca ar fii gata cam in 2 saptamani.incercarea moarte n-are.. eu zic ca merita ,baiatul se pricepe.sta pe undeva prin militari. |
--------------------
BMW
320
2004 BMW 320, 2004, 2.0d, 150 CP
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma poate ajuta cineva sa deblochez din reteaua Orange un IPhone 4?
Stiu, goooogle ... fara Google pliz |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La IPhone 4 depinde ce versiune ai pentru deblocare.Nu se pot debloca toate versiunile.
Stiu ca userul fatal1ty este"profesor"cu problema asta. Dar el este(ca si mine)din Bv dar daca distanta nu este o problema ia legatura cu el. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ms
ca sa vad versiunea softului trebuie sa-l activez, ca sa-l activez trebuie sa am microsim orange si nici unul din cunoscutii mei nu are ![]() la orange mi-au cerut 100 eur ... ok, poate ii dau da' vor factura de achizitie si certificatul de garantie (ma lipsesc oricum de garantie) si nu le am; puii mei, a fost cadou sa mai spun care e treaba cu microsimul? pe prepay nu exista - iti iei un prepay normal la vreo 22 ron si mai dai 7 eur schimbarea simului in microsim ca sa vad ce: ca nu se poate debloca? ... nu cumpara nimeni un iPhone4 blocat in orange romania? ![]() ok, unele nu se pot debloca momentan sau nici o sansa nici pe viitor? |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Spune te rog pe PM date despre telefon(pret,stare,etc)poate,poate... Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca este cu soft 4.0 se poate decoda. Peste, adica 4.1 si 4.2.1 nu se pot decoda, INCA.
Da-mi un PM daca vrei sa te ajut mai departe, si iti explic pas cu pas ce trebuie sa faci. ![]() PS: Am si microsim de la portocalii ![]() This post has been edited by shteffanivlad: 18 Jan 2011, 15:52 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
crisolro |
![]()
|
ok
multumesc |
--------------------
Renault
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Copilasi, am ocazia sa iau un aifon 3gs nou, omuleanu' zice ca-i virgin, n-a fost penetrat de niciun SIM pan-acu'. Faza-i ca eu sunt tufa in domeniu, n-am pus mana pe asa minune a tehnicii. Cum sa fac sa n-o musc, la ce sa ma uit?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
in primul rand sa te uiti ca e 3gs si nu 3g (ca aspect sunt identice). trebuie sa aiba busola in meniu, sa poata filma, camera sa aiba autofocus
pt a vedea exact cum arata meniul da si tu un youtube |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
At trebui sa aibe, undeva prin fundul meniului, un info, cu detalii despre divais si softul de pe el.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Aha, merci! Care-i faza cu jailbreak si neverlocked? Jailbreak-ul pentru ce se face? Neverlocked banuiesc ca inseamna ca n-a fost codat pe nicio retea, dar daca e decodat e vreo problema?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Decodat de insi priceputi e ca si cum n-ar fi fost codat. Aia cu puscaria nu stiu ce e.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Jailbreak inseamna sa deblochezi accesul la sistemul de operare / fisiere. Practic obtii un shell *nix la telefon si poti sa instalezi aplicatii care nu sunt semnate de Apple.
Neverlock este un telefon care ori nu a fost blocat vreodata in retea ori a fost deblocat oficial de catre Apple, la cererea operatorului. Mai exista si termenul Unlock ce este de fapt decodarea neoficiala aplicata unui telefon blocat in retea. Acest unlock nu poate fi facut fara jailbreak. Adica mai intai se face jailbreak si pe urma unlock. Riscul apare la update de iOS cand e posibil ca unlock-ul sa nu mai functioneze. Mai mult de atat nici jailbreak-ul nu functioneaza deci ramai cu un iPod frumos pana cand apare jailbreak si pana apare pe urma si unlock (asta daca ai noroc si apare vreodata). |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Daca e nou telefonul trebuie sa aiba o tipla pe carcasa(fata+spate). Daca totusi nu are tipla uita-te bine la el sa nu aiba zgarieturi pe spate si pe rama cromata din jurul displayului(aici apar prima data). In meniu mergi la Settings->General->Usage->Current Period si vezi cate ore vorbite are telefonul, dar asta nu te ajuta prea mult pentru ca acest parametru se poate reseta.
P.S: Diferenta vizibila intre un 3G si un 3GS este ca la 3G pe spate scrie si capacitatea memoriei interne, la 3GS nu scrie acest lucru. This post has been edited by Hack: 17 Oct 2011, 13:01 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Manuel |
![]()
|
Am inteles, deci ori neverlocked, ori fara update de iOS. Imi pot da seama cumva daca a fost deblocat neoficial?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Un telefon neverlock trebuie sa accepte restore din iTunes. Adica dupa ce ii faci restore la sistemul de operare (se sterge un posibil jailbreak + unlock aplicat anterior), trebuie sa mearga in continuare in orice retea.
Iei un laptop cu iTunes 10.5 instalat pe el + iOS 5 pentru 3GS de la http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-8356...34_Restore.ipsw Vezi si ai si o conexiune la net disponibila pe laptop pentru activare. Ii propui omului sa faci restore la iOS 5 ca la http://news.softpedia.com/news/Download-iP...to-136037.shtml Daca accepta si merge, te-ai facut cu un iPhone neverlocked. Daca nu accepta e ceva dubios la mijloc. P.S. Daca vrei alt OS dar >= cu cel deja instalat pe telefon, gasesti tot la apple ipsw-ul. Asta in cazul in care nu vrei sa faci restore la iOS 5. This post has been edited by alex: 17 Oct 2011, 13:07 |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Manuel |
![]()
|
OK, va multumesc frumos!
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:19 |