greutate motor
![]() ![]() ![]() |
greutate motor
julius1981 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna I
1997/ 1.8 /95cp/benzina
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
si care din voi o face pe halterofilul?
motorul nu se ridica decat cu ajutorul unui scripete sau al unui elevator. stiu ca e o operatie costisitoare dar asta e unul din lucrurile care chiar se fac in service. ganditi-va ca daca unul din voi face o miscare gresita, ati nenorocit tot ansamblul ambreiaj. Motorul nu e greu. Are pana in 100 de kilograme cu tot cu apa si cu uleiul din el. Operatia de ridicare si separare e mai delicata... This post has been edited by Johnny78: 4 Jan 2009, 00:57 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
daca vrei sa umblii numai la rulment,de ce nu demontezi cutia de pe motor? de fapt nici sa nu o scoti din compartimentul motor..numai sa desfaci suruburile dintre motor si Cv,planetarele,suportii,electromotorul si ce mai e pe linga cutie (filtru de aer) ca sa poti sa o tragi cit sa ai acces intre motor si CV la kitul de ambreiaj.
e doar o parere....si de aceea va rog sa o tratati ca atare. ![]() |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
e o varianta demna de luat in seama, numai ca e mult mai multa munca
Am si eu o intrebare: desi toata lumea stie ca Laguna nu e o masina de reparat in spatele blocului, de ce se incapataneaza lumea sa o repare asa? This post has been edited by Johnny78: 4 Jan 2009, 01:11 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
nu stiu diferenta la 1.8, dar la 1.6 este foarte usor sa dai cutia jos.Cu putina experienta in ale mecanicii,in maxim 90 min. cutia este jos ( am eu experienta in a demonta cutia, am facut-o in doua zile de 4 ori ), dar cum spune si Johnny, nu este de desfacut in spatele blocului.
Daca ai o groapa disponibila si cateva chei si multa rabdare se poate rezolva relativ usor. Planetara trebuie demontata doar din partea stanga, vreo 8 suruburi la cutie si multe chitibusuri prinse pe ea. Cutia o vei lua intr-o singura mana. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu mai bine se rezolva cu ajutorul unui mecanic?
macar daca se buleste ceva sa ai pe cine da vina... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
intradevar, mecanica nu este la indemana oricui, mai ales daca nu ai nici scule................
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
sunt de aceiasi parere cu voi...dar daca omu vrea si (poate) are si conditiile necesare (+mecanic) sa o repare la domiciliu...de ce sa nu il ajutam cu unele sfaturi? ca doar repara pe banii lui.
cridaia,ai scos CV cu planetara din dreapta pe ea? |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
eu nu zic sa nu il ajutam dar nu in condi tiile astea cu unul sub masina si unul pe post de Nicu Vlad care face haltere cu motorul. Asta nu e mecanica, e inconstienta de-a dreptul. Nu cred ca ma pasioneaza sa dau sfaturi cand stiu ca pun in pericol vieti omenesti...pentru ca romanului ii place sa bricoleze...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Adi R5 |
![]()
|
absolut NU...dar poate are omul un palan sau o "girafa"..ceva ..
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai sa zica ce scule are si il ajutam
nu cred ca are palane si girafe ca nu mai intreba cat e de greu motorul... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
cridaia |
![]()
|
cum spuneam mai sus, nu este greu deloc............nu vreau sa gresesc, dar nu mai imi aduc aminte perfect daca am desfacut planetara din dreapta
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
Johnny78 |
![]()
|
sa mai zic ceva?
cred ca e inutil... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:46 |