grand scenic, pareri
![]() ![]() ![]() |
grand scenic, pareri
pr3f3ctu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 May 16 ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic 2
2009 1.9cdi
|
|||
sorinache11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 363 Joined: 25 August 12 From: Constanta ![]() |
te legi la cap. dar e numai o parere personala de necunoscator. vrei mai mult spatiu? sau ce-ti lipseste de la golf?
|
--------------------
RENAULT
SCENIC 2; 1.5 dCi; 101 CP
2004
|
|
V.I.D. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 January 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce parere aveti de Grand Scenic 1.5 DCI, 106 CP, an 2006. Ma bate gandul sa cumpar unul dar nu-mi inspira incredere motorizarea. Mi se pare cam mic....oare daca imbarc toata familia (2+2+catel si bagaje
![]() |
--------------------
renault
kangoo
2001/1,9D/40KW
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ala-i motor de clio. Ia 2.0 dci daca vrei musai diesel.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
V.I.D. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 January 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai dreptate cu 2.0 dci dar asta de 1.5 dci este la oferta....Pret acceptabil (aprox 3500 euro) si 2 pagini A4 de dotari...suna tentant dar in acelasi timp ma sperie motorizarea si electronica. Si nu stiu de clio, mai degraba motorizarea de pe Duster si Megane.
This post has been edited by V.I.D.: 5 Jul 2016, 19:12 |
--------------------
renault
kangoo
2001/1,9D/40KW
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu-i nimic super electronic in ea, nimic special. E un megane umflat.
Mai crapa bordul, dar nu la toate, la mine, de exemplu, n-a crapat. Cu 1.5 dci te vei chinui. 5 Jul 2016, 20:16: http://olx.ro/oferta/renault-scenic-except...html#25cf0c8b17 This post has been edited by R19/16v: 5 Jul 2016, 19:16 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
V.I.D. |
![]()
|
Da, l-am vazut pe asta, il am in favorite. Dezavantajul la asta: este cam departe de mine si nu- i grand dar il am in colimator...momentan ma gandesc intre Scenic/ Grand Scenic si VW Touran dar Touran- urile sunt mai vechi si mai scumpe si sa nu mai vorbim de cat de manarite sunt la km, dar presupun ca si la Renault se practica.....cadea - lear mainile cu care dau km inapoi......
|
--------------------
renault
kangoo
2001/1,9D/40KW
|
|
R19/16v |
![]()
|
Daca tot te cari cu rulota, la ce mai ai nevoie de grand?
![]() Fa-ti un pustiu de bine si du-te dupa una in nemtia. Iei familionu, faceti o excursie... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details....ber=1&fnai=next This post has been edited by R19/16v: 5 Jul 2016, 22:08 |
--------------------
DS
5H
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu esti grabit merge si 1.5 de 105cp. Comparat cu golfu diesel va fi mai lent, clar, dar va fi mult mai spatios (grandu)
This post has been edited by hepea: 6 Jul 2016, 07:27 |
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
R19/16v |
![]()
|
N-auzi ca vrea sa-l umple aproape de sarcina maxima si sa-i mai puna si casa-n spinare?
![]() Ce sa faca bietul 1.5? Ala e bun de fataiala, de mers in 2, si si atunci nu e cel mai sprinten. Eu m-am folosit de unul pe un megane cateva luni si i se termina suflul destul de repede... |
--------------------
DS
5H
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Esti tu obisnuit cu 2.0T. Si benzina.
![]() |
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu personal pt.un Grand Scenic a-si alege ori un benzinar de 2.0L ori un diesel 1.9 sau 2.0L.
Este o masina destul de grea pt.motoare mai mici. Acum tu stii mai bine ce te avantajeaza,consumul sau sprintul. |
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
2005 Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:23 |