flanse amortizor, bate masina pe fata.poate fi din flanse?
![]() ![]() ![]() |
flanse amortizor, bate masina pe fata.poate fi din flanse?
stelypopa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 1 October 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
1998 break
- B-84-PAS
|
|||
razvan_smart |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 30 July 10 ![]() |
Pot fi, dar cum zic si alti colegi pe forum, pica foarte greu. Eu le-am schimbat la 170 mii si erau perfecte. Rulmentii insa erau praf. Nu e rau sa-i schimbi. Insa mai pot fi cauze, cum sunt bucsele de la jugul motor, bielete anti ruliu, bara stabilizatoare. Descrie mai mult cum se manifesta bataia.
|
--------------------
Renault
Laguna
1998/ RXE
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
dar pentru asta nu trebuia deschis un nou topic.....rog un moderator sa-l mute unde trebuie.
data viitoare foloseste functia "cautare" |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
stelypopa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 1 October 10 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cum sa descriu zgomotul dar cand trec peste o denivelare(gropi,linii de tranvai etc) zici ca se rupe.Am apasat pe botul masinii si am vazut ca se misca flansele,de aici am tras concluzia ca sunt flansele.Rulmentii nu se aud cand virezi daca sunt dusi? Imi cer scuze ca am deschis alt topic
|
--------------------
renault
laguna
1998 break
- B-84-PAS
|
|
razvan_smart |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 30 July 10 ![]() |
Din exemplul meu. Pateam exact ca tine. Am schimbat amortizoare, flanse, rulmenti, capete de bara si bilete anti ruliu. O parte din zgomot era dat de amortizoare si rulmenti, care aveau joc mare, desi nu se auzea nimic cand viram. Flansele erau perfecte, desi cand miscam masina, se miscau si ele. Asa cred ca si trebuie, pentru ca sunt facute dintr-un material flexibil(cauciuc turnat pe fier).
Problema e ca inca mai am zgomotele de dinainte, putin diminuate.. Si singurul loc de unde mai pot veni sunt bucsele jugului motor, care fac foarte urat cand sunt uzate. Tu mai poti verifica si bucsele de la bara stabilizatoare, dar se uzeaza greu. La mine sunt OK. |
--------------------
Renault
Laguna
1998/ RXE
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
cam greu sa fie flansele (dar nu imposibil)
cel mai probabil : capete bara si/sau bucsi bara stabilizatoare (capete) This post has been edited by UltraDrive: 13 Apr 2011, 07:43 |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
stelypopa |
![]()
|
Am fost ieri la service renault si am facut o constatare care a costat 60 lei.rezultatul a fost ;bieleta descarcare rupta(cea care tine cutia si motorul) si bucsi cadru motor uzate iar azi am mai fost la un service de'cartier'(pentru a sti sigur ce trebuie sa schimb la masina) si mi au facut si ei o constatare care a costat 30 lei,astia mi au spus ca zgomotul vine de la bieleta antiruliu care trebuie schimbata si de la bieleta descarcare. Deci eu ce ar trebui sa schimb? Ajutati ma cu un sfat
|
--------------------
renault
laguna
1998 break
- B-84-PAS
|
|
tavitavisor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 November 09 ![]() |
zgomotul trebuie sa vina de la jugul motor la fel facea masina la recerea peste liniile de tranvai mi-au facut alte la un service si nu se mai aude nimic
|
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
eu zic ca sunt bucsele la cadrul motor
suna-ma si te lamuresc, iti spun unde sa te uiti si te convingi singur. eu le-am reparat. pt mai multe detalii sunt disponibil la telefon: 0766 34 18 99 |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:22 |