filtru polen laguna 1, unde este?
![]() ![]() ![]() |
filtru polen laguna 1, unde este?
dannic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 27 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna1 break
1998
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
E pe aici pe sectiunea laguna un topic despre filtrul de habitaclu....tin minte ca cineva spunea ca e in cu totul alta parte decat la Laguna 2 si anume pe sub grila de la stergatoare care se scoate si undeva in dreapta e filtrul de habitaclu.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
cum stai in masina, filtrul de polen se afla in dreapta sub grila de la stergatoare. dai stergatoarele jos, scoti grila si filtrul are un capac de plastic peste. e f simplu de schimbat.
bafta ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
ridici capota ,partea din stanga (privind masina din fata) a grilei este prinsa in trei suruburi , le desfaci , scoti bucata de grila , dedesubt este un capac de plastic care iese prin tragere , sub el este filtrul care are o clema in partea dreapta , tragi de ea si ...gata !
succes! |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Vezi aici tutorialul.
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
Salutari tuturor!
Am o mica dilema cu acest filtru de polen sau habitaclu cum am vazut pe forum ca-i mai zice. Am o laguna 1, ph2, din 98 1.9 DTI! Azi m-am apucat sa desfac si eu sub stergatoare tot ca sa vad totusi ce-i cu acel filtru pe cand, surprize: Nu am gasit nici un filtru acolo sau poate nu l-am vazut eu nici eu nu stiu ce sa cred. Rugamintea mea la cei care ma pot ajuta: Cum arata filtrul acesta? e compatibil cu cel de 1.6 16V? Aveti careva din voi o poza cu el in acel loc unde ar trebui sa fie? Asta m-ar ajuta enorm de mult! Va multumesc Numa' bine! |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
- MM 38 HIA
1998/ motor 1.9 DTI "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
likos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 7 June 07 From: oradea ![]() |
de unde esti?
This post has been edited by likos: 18 Aug 2010, 12:19 Attached File(s) ![]() |
--------------------
renault
laguna
- 79KW
1998 grandtour 1.6 16v concorde
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(alexandru_bot @ 17 Aug 2010, 19:40) Cum arata filtrul acesta? e compatibil cu cel de 1.6 16V? Aveti careva din voi o poza cu el in acel loc unde ar trebui sa fie? Asta m-ar ajuta enorm de mult! Codul unic MANN indiferent de motorizare este CU2525. Prin urmare, cred ca e exact acelasi filtru si in aceeasi pozitie. Vezi mai sus tutorialul postat acum 2 ani.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tutorialul de acum 2 ani nu mai merge.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
- CJ-56/95-JON
2008 - Initiale Paris
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Vezi ca dupa ce dai grila de la stergatoare jos,mai e un fel de capac din plastica care e fixat in 2 locuri in caroserie,ala mai trebuie scos iar sub ala e filtrul de polen....eu l`am schimbat azi....
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM-97-CRS
1999 1.6 16v Concorde
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
La modelul meu (1994) nu e acolo filtrul de polen. Stie cineva unde il gasesc?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
- NT 07 EZY
1994/1.8 RT
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Ai A.C. pe ea? in partea dreapta sub grila ar trebui sa fie, dar din cate stiu cele fara A.C. nu au.
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
La toate modelele de Laguna 1 din 94-01 filtrul de polen este in partea dreapta sub grila de la stergatoare, doar la cele care au AC/Climatronic.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
nu am AC dar totusi filtru de polen ar trebui sa aiba cred
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- NT 07 EZY
1994/1.8 RT
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Daca nu ai AC, nu ai filtru de polen!
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
vasyl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 December 09 ![]() |
ce pret are filtru polen?
|
--------------------
renault
laguna comby 1600 16v
- HD-08-YVH
1999
|
|
yojoe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 6 December 10 ![]() |
gresit, eu nu am AC, si am filtru de polen, este in partea dreapta a masinii, sub grila de plastic in partea de jos a parbrizului, dupa ce se desface grila mai are un capac de plastic care il acopera, acolo este sigur, pretul este de 50 ron.
This post has been edited by yojoe: 20 Dec 2010, 18:19 |
--------------------
renault
laguna 1
1994 1.8 v8
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
QUOTE(yojoe @ 20 Dec 2010, 19:17) gresit, eu nu am AC, si am filtru de polen, este in partea dreapta a masinii, sub grila de plastic in partea de jos a parbrizului, dupa ce se desface grila mai are un capac de plastic care il acopera, acolo este sigur, pretul este de 50 ron. Hmm... Ciudat, eu am dezmembrat o laguna 1.8 din 96, care nu avea AC/climatronic si nu avea nimic in partea dreapta, unde vine amplasat normal filtrul de polen, de fapt are gaura aceea si poate fi adaptat, cum s-a intamplat la tine, cred.. A mai avut un prieten o laguna din 95 2.0 si aia fara AC si era la fel ca la aia pe care am dezmebrat-o eu. |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
QUOTE(yojoe @ 20 Dec 2010, 18:17) gresit, eu nu am AC, si am filtru de polen, este in partea dreapta a masinii, sub grila de plastic in partea de jos a parbrizului, dupa ce se desface grila mai are un capac de plastic care il acopera, acolo este sigur, pretul este de 50 ron. De acord cu yojoe.... Laguna mea e de 1.9 dti si nu are ac si tot am filtrul de polen. Filtrul este acoperit cu acel capac de plastic. Si la mine e la exact la fel. |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
- MM 38 HIA
1998/ motor 1.9 DTI "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
Gabryel.GLN |
![]() ![]()
|
Inseamna ca o fii optional..
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
Tzache_co |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 9 February 10 From: B R A S O V ![]() |
QUOTE(vali1971ro @ 24 Feb 2008, 16:50) ridici capota ,partea din stanga (privind masina din fata) a grilei este prinsa in trei suruburi , le desfaci , scoti bucata de grila , dedesubt este un capac de plastic care iese prin tragere , sub el este filtrul care are o clema in partea dreapta , tragi de ea si ...gata ! succes! Exact cum spune vali1971 nu este asa greu numai sa ai un pic mai multa grija la capacul de sub grila in rest nu e greu. SUCCES ![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna 1 / Laguna 2 / Laguna 3 2.0 16v
1999 / 2002 / 2010
|
|
yojoe |
![]()
|
QUOTE(Gabryello @ 20 Dec 2010, 19:31) Hmm... Ciudat, eu am dezmembrat o laguna 1.8 din 96, care nu avea AC/climatronic si nu avea nimic in partea dreapta, unde vine amplasat normal filtrul de polen, de fapt are gaura aceea si poate fi adaptat, cum s-a intamplat la tine, cred.. A mai avut un prieten o laguna din 95 2.0 si aia fara AC si era la fel ca la aia pe care am dezmebrat-o eu. poate s-au gandit sa faca ceva reduceri de costuri dupa cativa ani ![]() |
--------------------
renault
laguna 1
1994 1.8 v8
|
|
ionutmanole |
![]()
|
QUOTE(yojoe @ 20 Dec 2010, 19:17) gresit, eu nu am AC, si am filtru de polen, este in partea dreapta a masinii, sub grila de plastic in partea de jos a parbrizului, dupa ce se desface grila mai are un capac de plastic care il acopera, acolo este sigur, pretul este de 50 ron. La tine grila din plastic e dintr-o singura bucata, dintr-o parte intr-alta? Vad ca ai masina tot din 94... poti sa-mi spui ce model de filtru ti-a trebuit mai exact? Nu as vrea sa muncesc xde 2 ori (odata sa desfac grila sa vad ce model e si dupa ce dau comanda sa o mai desfac odata sa-l pun) |
--------------------
Renault
Laguna 1
- NT 07 EZY
1994/1.8 RT
|
|
yojoe |
![]()
|
QUOTE(ionutmanole @ 23 Dec 2010, 21:29) La tine grila din plastic e dintr-o singura bucata, dintr-o parte intr-alta? Vad ca ai masina tot din 94... poti sa-mi spui ce model de filtru ti-a trebuit mai exact? Nu as vrea sa muncesc xde 2 ori (odata sa desfac grila sa vad ce model e si dupa ce dau comanda sa o mai desfac odata sa-l pun) Nu cred ca difera de la un model la altul, grila este dintr-o singura bucata, filtrul arata de forma unei cartele sim de telefon numai ca e la dimensiuni mult mai mari |
--------------------
renault
laguna 1
1994 1.8 v8
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Asa arata filtrul de polen!
Attached thumbnail(s) my_sample_image.jpg ( Size: 9.21k ) Number of downloads: 2011 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 08:27 |