faza scurta!PROBLEMA?, se ard becurile asa usor?
![]() ![]() ![]() |
faza scurta!PROBLEMA?, se ard becurile asa usor?
nick_nick |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 December 08 From: galati ![]() |
|
||
--------------------
renault megane II
1.5 dci
2006 dci
|
|||
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai mi se pare normal, becurile au un timp de functionare apropiat
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
la mine se ard cam din 20 de mii in 20 de mii de km ... parca e o regula ... plus minus 1000 - 2000 de km ... e destul de nervant ca fac destul de repede km ... si am pus mai toate tipurile de becuri si nimic ... doar ca se vede difernta la iluminat la astea foarte ieftine deci chiar nu le recomand ...
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
|
|
nick_nick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 December 08 From: galati ![]() |
ok..asta am inteles....insa stie cineva cum se schimba becul de pe faza scurta de pe dreapta?am incercat (fara succes) sa il schimb ca pe cel de pe partea stanga,adica prin acea "gaura" ...insa pe partea dreapta dau de cu totul altceva....filtre nebunii...oricum numai la far nu ajung....si spre deosebire de partea stanga acea gaura e mult mai jos decat pozitia farului....cumva pe deasupra se poate schimba?are cine poze in acest sens?va multumesc
|
--------------------
renault megane II
1.5 dci
2006 dci
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
faza e ca stiu 3 megane si la toate 3 cind s-a ars un bec, in cam o luna s-a ars si celalalt
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
calinu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 December 08 ![]() |
aveam si eu problema asta si ma dispera cand trebuia sa schimb cate un bec. Am trecut pe xenon si nu mai am o treaba cu becurile (deocamdata)
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005 17" sunroof:X
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
mda...22.486 km aveam acum cand am lasat masina in fata blocului, si e "chioara" pe partea stanga de vreo 3-4 zile (abia azi am constientizat arderea becului)
Deci da, 20.000 pare sa fie un soi de granita (circul inca de la achizitionarea masinii cu faza scurta aprinsa non stop, deci se coreleaza kilometrii cu timpul de functionare) |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 05:02 |