Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

difuzoare portiere spate clio PRO, clio 4 PRO

andrei_bcn
post 1 Dec 2014, 19:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bacau

buna seara.sunt fericitul posesor al unui renault clio 4 PRO si bineinteles suntem amandoi noi pe acest forum.vreau sa imi pun difuzoare in portierele din spate dar nu stiu daca are firele trase pana acolo.nu vreau sa fac modificari cu alte fire deoarece cei de la renault mi au spus ca imi voi pierde garantia si ei au spus ca nu stiu nmic despre acele fire.cand am foliat geamurile laterale spate am dat panourile jos de la portiere dar inauntru nu sau putut vedea firele deoarece are un fel de polistiren lipit pe fata portierei.mufa din stalpul portierei are 4 fire

This post has been edited by andrei_bcn: 1 Dec 2014, 19:10

--------------------
Renault Clio IV - BC/26/BEC 2014-PRO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 1 Dec 2014, 19:10
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Din fabrica se cableza si pentru spate....dar fara demontare/verificarela fata locului nu poate nimeni sa-ti spuna 100 % ce este montat pe masina ta.

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
djkallu2006
post 1 Dec 2014, 22:52
Post #3

Membru incepator

QUOTE(andrei_bcn @ 1 Dec 2014, 19:06)
buna seara.sunt fericitul posesor al unui renault clio 4 PRO si bineinteles suntem amandoi noi pe acest forum.vreau sa imi pun difuzoare in portierele din spate dar nu stiu daca are firele  trase pana  acolo.nu vreau sa fac modificari cu alte fire deoarece cei de la renault mi au spus ca imi voi pierde garantia si ei au spus ca nu stiu nmic despre acele fire.cand am foliat geamurile laterale spate am dat panourile jos de la portiere dar inauntru nu sau putut vedea firele deoarece are un fel de polistiren lipit pe fata portierei.mufa din stalpul portierei are 4 fire
*

In caz ca vrei difuzoare pe spate sa sti ca nu poti pune dastea standard. Astea originale vin cu un inel care le scoate mai in afara fetei de tabla pt ca magnetul din spate sa nu loveasca geamul la deschidere maxima si prinderea lor este cu nituri. In poza observi inelul acela gros din spatele difuzorului. difuzor_spate.png ( Size: 207.47k ) Number of downloads: 861
ifr130_4_focal_music_live2.jpg ( Size: 54.71k ) Number of downloads: 891
App pozele astea sunt de la sistemul Focal Music Live dedicate clio 4.

--------------------
Renault Clio IV 0.9 TCe 2013 Expresion
+
andrei_bcn
post 2 Dec 2014, 17:09
Post #4

Membru incepator

ok...multumesc

--------------------
+
remesh
post 2 Dec 2014, 17:18
Post #5

Membru autentic

From: Braila

se pot confectiona sau se gasesc inele din mdf pentru a putea monta difuzoarele. Masina din semnatura nu avea difuzoare in usile fata, dar cu putina rabdare ...

--------------------
Renault Megane 3 ST 2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2
decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
+
paul1981
post 21 Jun 2015, 07:31
Post #6

Membru incepator

From: Ialomita

Sunt posesorul unui Clio 4 1,2 16v 75 cp life rouge flamme si as dori sa stiu ce diametru au difuzoarele din usile spate , pentru ca la acest nivel de echipare din fabrica nu am primit decat difuzoare fata .

--------------------
Renault Clio IV , Captur 2015 , 2019 / 1,2 16v 75cp , 0.9 Tce 90cp
+
andrei_bcn
post 22 Jun 2015, 09:12
Post #7

Membru incepator

Difuzoarele sunt de 13 cm.

--------------------
+
paul1981
post 22 Jun 2015, 10:32
Post #8

Membru incepator

Multumesc frumos andrei_bcn , sti cumva te rog de unde imi pot lua si inele adaptoare ? Tweeterele din fata ce diametru au , as vrea sa imi comand si pe acelea .

--------------------
+
andrei_bcn
post 22 Jun 2015, 18:12
Post #9

Membru incepator

intra pe olx si gasesti acolo pe cineva din bucuresti care face din MDF,iar la tweetere cred ca sunt de 40 mm.eu nu mi am pus pt ca nu aveam firele trase de fabrica si persoana care monteaza a spus ca trebuie sa desfaca ceva din bord .

This post has been edited by andrei_bcn: 22 Jun 2015, 18:15

--------------------
+
nicolae1414
post 27 Apr 2016, 08:27
Post #10

Membru incepator

From: constanta

Salut ma intereseaza si pe mine cum se da fata de use jos pe spate pentru a avea acces la boxele spate

--------------------
renault clio4 2014 life 1.2 16v
+
adultin
post 15 May 2016, 12:00
Post #11

Membru incepator

Salut,

@paul1981 ai reusit pana la urma sa iti pui boxe?

Urmeaza sa primesc si eu masina in curand (tot echipare Life) si as vrea sa ii pun boxe pe spate.

Mai am o intrebare, observ la @paul1981 ca imaginea de la profil este cu un clio care are manere vopsite si oglinzi de culoare negru lucios desi echipare este Life, le-ai schimbat tu sau asa a venit masina?

Multumesc.

--------------------
Daewoo Matiz 2004
+
paul1981
post 17 May 2016, 12:30
Post #12

Membru incepator

Adultin

Salut , da am montat difuzoarele spate , in service Renault , pt ca practic tot ce vrei sa faci suplimentar in primii 4 ani de garantie trebuie facut doar intr-o reprezentanta Renault pentru a nu pierde garantia . Difuzoarele mele sunt niste Alpine SPR-50 cu diametrul de 13 cm , fiind foarte multumit de calitatea sunetului . Nu am avut nevoie de nici un inel de ghidare , ele nefiind inalte , intra perfect fara a avea probleme atunci cand geamul coboara sau urca . Papucii care trebuie pusi in spliterul dintre cele doua usi trebuie cumparati separat (4 la numar ) . Cat despre manerele fata , au fost vopsite , si capacele de la oglinzi erau negru normal , nu lucios . Le vopseam si pe ele in culoarea masinii odata cu manerele fata insa cel de la vopsitorie service a spus ca este posibil ca atunci cand le va desprinde , este posibil sa se rupa niste picioruse de prindere . Ornamele cromate de la usi , muchie portbagaj , grila fata le poti lua de pe cromtuning.ro Eu am luat de acolo aceste ornamente fiind foarte multumit de calitatea lor .

--------------------
+
adultin
post 17 May 2016, 16:28
Post #13

Membru incepator

Super tare! Multumesc pentru informatii. O sa incerc sa fac si eu aceste mici modificari pentru ca fac masina sa arate mult mai bine.

In cazul manerelor la vopsire, se dau jos sau se vopsesc direct pe masina? Poate e mai ciudata intrebarea mea pentru cei care se pricep insa ma gandesc ca daca trebuiesc date jos devine destul de complicata modificarea in schimb daca se izoleaza cu mare atentie pe langa maner se poate vopsi si asa.

De motorizare esti multumit? Tot 1.2 75 cp o sa am si eu. Ai avut pana acum vreo problema cu ea de orice fel?

Multumesc! Cele bune.

This post has been edited by adultin: 17 May 2016, 17:52

--------------------
Daewoo Matiz 2004
+
paul1981
post 18 May 2016, 07:50
Post #14

Membru incepator

adultin

Manerele au fost date jos , practic si pentru a vedea ce fel de difuzoare fata are masina , insa deocamdata le am pe cele din fabrica , nu am probleme , bine atat cat volumul la mine nu depaseste 22 , 23 la volum . De stiu apropo de difuzoarele fata , ca ele au diametrul tot de 13 cm , ca cele puse de mine pe spate , insa se pot pune si de 16 cm , asta pentru cine vrea sa faca discoteca in masina . smile.gif)
Senzori de parcare spate originali Dacia - Renault cu afisaj digital Directed , recomand , sunt profesionali si la cum este lune de mica si chiar vizibilitatea spate recomand , mai ales ca mine care si sotia merge cu ea . Si o cotiera iti poti pune , au unele bune pe emag.ro dedicata masinii . Retine insa ca orice operatiune se va face la service-uri Renault , de preferinta de la dealer-ul de unde cumperi si masina .
Motorul : pana in 6000 km - 8000 km , destul de lenes , mai ales in depasiri , foloseste treapta 4 pt a nu intampina pb. majore . Dupa incepe sa se comporte un pic mai bine . Eu am deja 17000 km , bine ca am mai inveselit-o un pic cu vreo 7,8 caluti draguti in plus . Mai poti pune perdelute spate si luneta dedicate , foarte bine dau si acelea , si mai te invat daca vrei canmd ai nevoie . Totul sa iti iubesti " broscuta ". Eu asa am botezato , datorita formei si puterii motorului . smile.gif) Alte pb nu am privind motorul , per total multumit de el .

18 May 2016, 07:59:
adultin

Apropo ? Ce culoare ai comandato ? Rouge flamme da foarte bine , practic o infurie aceasta culoare , care dupa cum ti-am zis incerci sa te joci la ea intr-un mod deosebit , va arata si mai bine . Si jante aliaj neaparat smile.gif) . Iar jantele tabla le folosesti cu anvelope iarna .

This post has been edited by paul1981: 18 May 2016, 07:59

--------------------
+
adultin
post 18 May 2016, 12:14
Post #15

Membru incepator

Salut Paul,

Multumesc pt raspunsuri.

Cand am postat prima oara cred ca eram foarte entuziasmat. Am scris ca o sa imi vina masina in conditiile in care nu platisem avansul dar urma sa il platesc in urmatoare zi lucratoare. Practic stabilisem toate detaliile cu omul de vanzari de la reno.

Momentant am amanat cu o saptamana plata avansului tinand cont ca rabla nu a inceput inca (iar eu o sa cumpar prin rabla).

Ca sa iti raspund la intrebare, in cazul in care nu o sa revin aspura deciziei si va ramane clio, culoarea va fi alba. Practic versiunea cea mai ieftina. Acum are pretul 8200 prin rabla + o reducere de 300 euro dupa o discutie in care am insistat destul de mult sa se mai faca un discount = 7900.

Este un pret destul de bun.. dar peste tot aud de problemele pe care le au proprietarii de masini renault.

Este mult mai frumoasa pe rosu dar ma gandesc ca or sa se vada toate zgarieturile pe ea in timp si atunci prefer sa fie alba.

Ce modificari ai facut ca sa ii cresti puterea?

Bafta.

This post has been edited by adultin: 18 May 2016, 12:37

--------------------
Daewoo Matiz 2004
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 08:45
Dacia