demontare alternator, cum se demonteaza alternatorul
![]() ![]() ![]() |
demontare alternator, cum se demonteaza alternatorul
cosmodumi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
megane 2
gran tour
2003
- 5142 crc
|
|||
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
=)) =))
iarta-ma, ca nu ma pot abtine. eu am schimbat un rulment la alternator acu ceva ani, iar baietii care l-au scos au injurat toata ziua si probabil inca vreo 2 dupa.. ![]() mi-au dat bara jos, au mai desfacut nu stiu ce furtune pe acolo, iar in final, cu greuuu...daca imi amintesc bine l-au scos pe deasupra. ( incercasera sa-l scoata si prin partea de jos.) ti-as recomanda sa mergi undeva, pt ca ... mi s-a parut chin mare sa-l scoata. |
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
meg2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 4 September 10 From: Neamt ![]() |
Salut cosmodumi
Am schimbat si eu releul la Megan.uleu 2.2 1.5dci106cp Eu am desfacut doar furtunul de la intercooler si dupa incerci sute de variante de reglare pentru alscoate pe deasupra. A durat1.5 ore demontare de pe masina 5 min manopera si dupa alte 1.5 ore monta Sau se mai poate sa scoti suportul motor cel mare la distributie si tot il lasi mai jos sau ridici mai sus motorul Bafta multa |
--------------------
renault
megane2
09/2008
- NT-07-VEG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:15 |