defaillance injection
![]() ![]() ![]() |
defaillance injection
C.A.V |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2001, 1,9 Dci Laguna Grand Tour, 2001, 1,9 dci, 111000
|
|||
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pai in principui iti "mor injectoarele" de aici lipsa de putere......uite o traducere on-line aici
si sincer cred ca ar trebui sa faci o "vizita" la service sau undeva unde sa iti fac o diagnosticare computerizata ca lumea. |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
De Laguna SH n-am auzit. E model de dinainte de 1944 sau de dupa?
Completeaza-ti semnatura conform regulamentului, scrie in antetul oricarei pagini a forumului. asta ca sa stim si noi despre ce masina e vorba, ce motor, ce an de fabr. Nr. de km. l-ai spus, ceva tot ai facut bine. Nu mi-e clar ce fel de sfat te astepti sa primesti. Care sunt potentialele motive ale aparitiei acestui mesaj? Gasesti pe forum cautand dupa "injection fault" sau "injection failed". Daca vrei mai multe, descrie exact cum, ce, cand, in ce conditii se intampla fenomenul. Da cat mai multe detalii posibile. Chestia a aparut din senin sau ca urmare a altui eveniment/schimbare de piesa/revizie. Oboseste-te si scrie cat mai multe daca vrei sa se oboseasca careva sa-ti raspunda. Altfel, raspunsurile sunt deja scrise pe forum. P.S.: Uite aici un topic, sa-ti faci o idee: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40665 Am dat acolo si o lista a principalelor motive. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
C.A.V |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 April 06 ![]() |
Multumesc pt informatii. Modelul e dupa 1944
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2001, 1,9 Dci Laguna Grand Tour, 2001, 1,9 dci, 111000
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
EGR-ul , cel mai probabil...
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
mister_plus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 December 11 ![]() |
Buna ! si eu sunt nou posesor de Laguna II. Fabricatie 2001 1,9 TDI
am acelasi mesaj de cand dau drumul la motor . Masina merge struna si are putere si nu intrerupe nimic. Blocul motor a fost schmbat, sa fie de acolo problema? |
--------------------
Renault
Laguna II
Laguna KC0G
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca motorul tau DCI a fost schimbat cu un TDI atunci este normal sa ai mesajul..
![]() @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
banker |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 December 10 ![]() |
Salut!
Asa am patit si eu de vreo cateva ori pana m-a lasat de tot.................TURBO!!! Cand m-a lasat aveam 230k km. L-am schimbat si sper sa ma tina tot atata!pana acum am facut 45k. 11 Jan 2012, 00:03: Apropos! Ai grije ca atunci cand te lasa, motorul o ia la ture si nu mai ai cum sa-l opresti! Calculatorul nu mai poate controla injectia,pentru ca patrunde ulei din turbo in admisie si i-si face autoaprindere necontrolata. Apesi butonul de oprire si degeaba! Singura solutie,daca astepti pana atunci, e sa-l opresti intro treaptaa de viteza! This post has been edited by banker: 10 Jan 2012, 23:03 |
--------------------
renault
laguna II
2002, 1.9dci, 88kw, privilege grand tour, BG0G
|
|
dumitrut |
![]()
|
dumitrut Group: Members Posts: 2 Joined: 27 June 17 ![]() |
renault laguna 2 diesel ,din 2001,88cp, apare afisaj ,,defaillance injection,, din cand in cand,nu se intampla nimic ,a mai aparut anul trecut,acum a revenit ,am ascultat motorul, si parca merge zgomotos...stie cineva care e cauza ,ce trebuie facut?
Attached thumbnail(s) motor_renault_laguna_2.jpg ( Size: 97.82k ) Number of downloads: 94 renault_laguna_2.jpg ( Size: 68.52k ) Number of downloads: 96 |
--------------------
Renault
G BG0L
2001 benzina
|
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
Verifica in prima faza sarmele de la senzorul de presiune (MAP), se vad in prima poza, in dreapta capacului de la motor.
Apoi ar trebui si o curatare de EGR, e posibil sa fie el vinovatul. E posibil sa ai ceva tubulatura de aer sparta, as merge pe varianta asta tinand cont ca suna diferit motorul. Poate sa nu mai functioneze TRS-ul, sau sa ai vreun furtun de vacuum spart. Poate sa fie turbina defecta. Sunt multe cauze, pentru mai multe informatii vezi ca sunt cateva topicuri mai detaliate cu posibilele probleme legate de eroarea asta. |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:40 |