componenta kit distributie, ce trebuie schimbat odata cu distributia?
![]() ![]() ![]() |
componenta kit distributie, ce trebuie schimbat odata cu distributia?
razvan02 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 1.9 dCi
- HD-12-EHR
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
S-a discutat de milioane de ori,este in functie de motorizare.Cel mai bine e sa intrebi la un service,ti se va spune dupa codul VIN ce anume trebuie sa schimbi.
Referitor la pompa de apa sa stii ca este in functie de mai multe:unii recomanda schimbul la 60000km pentru ca pina la urmatorul schimb (120000km) este posibil ca pompa de apa sa dea semne de oboseala si atunci din cauza ei poti schimba tot la doar 70-80000km.Eu de exemplu nu am schimbat...dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci la fel.Daca e in garantie faci cum spune serviceul dar daca nu,sa stii ca nu e cazul,schimbi ce vrei si daca vrei,pe barba ta. Se poate uni cu unul din celelalte topicuri pe aceeasi tema. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
teodorteodor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 26 November 09 ![]() |
la distributie se schimba si pompa de apa . de cele mai multe ori este preventiv, dar eu stiu ca mereu la distributie trebuie schimbata si pompa de apa . salutare !
|
--------------------
renault
laguna
2001
- br 03 wpw
|
|
eugen dinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
eu am schimbat pompa la 120.000 km incepuse sa curga putin, se poate schimba in siguranta pe la 100.000 km nu neaparat pe la 60-70.000 km.
|
--------------------
renault
laguna
2001 18 16V
- TM25ESA
|
|
Marcel76 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 146 Joined: 3 January 10 ![]() |
chit distributie;curea,pompa apa,rola.in mod normal se schimba si cureaua de accesorii cu o rola intinzatoare si una fixa
|
--------------------
Renault
laguna 2
1.9 dci 107 hp 2001 expression
- BT 10 Renault Koleos 2011 150 hp automat 4x4
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Marcel are dreptate. Cam alea sunt piesele ce trebuie schimbate la fiecare 60000km. Piesele daca imi aduc bine aminte au costat undeva pe la 650 ron acum un an cand le-am schimbat eu. Daca este cineva interesat am o pompa de apa noua de vanzare.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
ianachei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 26 December 09 From: Constanta ![]() |
Spune si un pret te rog
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 107cp
2001
- TEXAS :)
|
|
bulls_lx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 19 January 08 ![]() |
E bine sa schimbi si pompa de apa ca oricum aproape da motoru jos si mai bine o schimbi decat sa-ti mai ia o manopera pe pompa separat,care este cam la acelsi pret.
Eu am schimbat kit 750 ron fara manopera cu tot cu pompa |
--------------------
renault laguna 2
privilege
2002
- tm27kkk
|
|
Marcel76 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 146 Joined: 3 January 10 ![]() |
razvan02:daca schibi distributia schimba si cureaua de la accesorii, sa nu patesti ce am patit eu:rupt curea intrat la distributie si noroc, ca astia de la renault leau proectat bine si cedeaza pinionul de la axul cu came,altfel dadeam de belea. si inca ceva:verifica fulia alternator
|
--------------------
Renault
laguna 2
1.9 dci 107 hp 2001 expression
- BT 10 Renault Koleos 2011 150 hp automat 4x4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 04:54 |