cod error la casetofon
![]() ![]() ![]() |
cod error la casetofon
dragos.1980 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2006/1.9 dci
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
Incearca sa decuplezi bateria pentru o perioada de 5 minute de exemplu (nu e o valoare fixa,lasa cit vrei) apoi la rebransare introdu codul corect.
Mie mi-a aparut odata o eroare de la un CD cumparat de un amic,cu muzica dubioasa si a ramas blocat,nu mai puteam sa umblu nici la radio.Imi aparea error intr-o veselie. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Pauleta18 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 19 July 08 From: Vulcan HD ![]() |
scrie in manualul de utilizare al casetofonului ca daca gresesti odata codul va trebui sa astepti 1 minut daca gresesti si a doua oara va trebui sa astepti 2 minute apoi4-8-16-32-64 si tot asa...se dubleaza de fiecare data cand gresesti...eu zic sa nu umbli o zi la casetofon iar apoi iti va aparea cu siguranta...lasa-l intre si 12-24 ore si iti va aparea;)si eu am patit la fel ca tine...dar sa fi atent data viitoare ca mai este un topic cu aceasi dilema...eu ti-am raspuns ...numa bine
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCI Dinamique ,2001,120cp
- HD-08-DFG
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Memoreaza bine codul si cum se baga,ca sa eviti pe viitor asemenea probleme.
Ce sa-i faci,asa e cu tehnologia asta avansata......... ![]() Baftalo!! |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 13:21 |