ce halogen sa pun?, Philips EP sau Osram Nb ?
![]() ![]() ![]() |
ce halogen sa pun?, Philips EP sau Osram Nb ?
supremeon |
![]()
|
||
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
|
||
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|||
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
1.Ba da,si aici gasesti si raspunsurile:
http://www.reno.ro/Cum-se-schimba-becul-de...rta-t95923.html. http://www.reno.ro/becuri-auto-Philips-X-T...wer-t77265.html Spor la citit. This post has been edited by rcosmin: 1 Nov 2009, 07:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Eu am de vreo 2 luni Philips Vision Plus(+50% mai multa lumina) si crede-ma ca-si merita cei 80lei pe set.
Faza lunga din cate stiu eu are H1. |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
bosch xenon silver se lauda ca mareste distanta cu 50% fata de x-treme power care se lauda cu 80% mai multa lumina.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
alexalina |
![]()
|
![]() www.megane2.fr Group: Members Posts: 349 Joined: 17 February 09 ![]() |
Eu am BlueVision xenon efect de la philips(90 ron setul) si comparativ cu cele pe care le aveam "din fabrica" pe masina--diferenta este mare....bat mai mult plus ca lumina este fff alba.
|
--------------------
renault
megane dCi
2004
- HEL
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Mersi de raspunsuri...
Cosmin, posturile acelea le vazusem (in unul din ele si postasem eu)... Dar, pe megane 2.2, farurile "cu lupa" se simte diferenta? sau se simte doar la acele faruri in care becul este direct vizibil? Oricum, saptamana asta voi "testa"... dar nu stiu de unde sa cumpar.. m-am hotarat sa incerc Osram Nightbreaker... imi place cum suna ![]() Este cineva care sa fi incercat si nightbreaker si bosh xenon silver? si sa fi ajuns la vreo "concluzie concludenta" ? ![]() Mersi, din nou... This post has been edited by supremeon: 1 Nov 2009, 20:22 |
--------------------
Iubesc mersul domol
- pur pretutindeni!
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Eu iti recomand un set de Osram Nightbreaker, am folosit si Osram sunt cele mai bune si ''trainice'', Philips sunt bune pe durata scurta de timp... cel putin la mine.
Eu am ales, dupa ce am incercat cele enumerate mai sus, un set xenon si nu se compara cu becurile normale, mai pune niste bani pentru un xenon de calitate ca merita fiecare leut. Oricum si la Osram Nightbreaker si Philips Vision Plus(+50% mai multa lumina) si la multe altele este mai mult marketing. Succes! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Osram!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
cristache03 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 3 May 08 ![]() |
pune unul autohton....ca pana la urma tot se arde...mai ales la Megane....
|
--------------------
Renault
Megane
2004 Sedan
- b 50 mpg
|
|
VanHellsing |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 11 October 04 From: Arad ![]() |
Eu am avut si X-treme power si Night breaker , dintre ele night breaker este mai alb si mai puternic dar nu tine mult dupa 8 luni s-a ars. Daca doriti bec puternic si de calitate nu luati de la noi ci de pe net sunt vestiti japonezii de la PIAA cu super becuri doar ca nu toata lumea isi permite . Daca nu vreti xenon si ramaneti la halogen astea sunt cele mai tari de pe piata.
|
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 mpi
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
La Multi Ani! tuturor! totusi pana la urma care din urmatoarele becuri Osram night breaker si Philips X-treme sunt intr-adevar mai puternice la luminozitate ??
as fi curios de un raspuns de la cineva cu megane2 cu lupe! |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
citeste postul dinaintea ta. Daca nu, xenon
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Mi-am luat azi in sfarsit...Osram night breaker la 100lei setul, mi s-a parut bun pretul, pe net sub 160ron nu am gasit.Am sa revin cu pareri dupa ce le pun si reglez si farurile la reprezentanta, sa fiu sigur de tot
![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Sa le reglezi la reprezentanta?
![]() Le pui in locul celorlalte si gata. |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
NRA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 October 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am pus si eu Osram NB, au o lumina foarte puternica si alba, si mie mi se pare ca trebuiesc reglate.
UTU2005 zi-mi te rog daca trebiau reglate, dupa ce mergi la reprezentanta. |
--------------------
fiat
1.8i - 140 cp
2008
|
|
UTU2005 |
![]()
|
In principiu stiu ca le pun in locul celorlalte si gata, asa am facut si cu altele dar totusi mi se pare ca trebuie reglate farurile dupa smecheria aia a lor de la reprez, nu le-am reglat nicioadata.
Am auzit ca ele vin reglate dupa becurile cu care vine masina si mi se pare normal. Acum dupa toate prostiile de becuri care le-am pus pana acum...hai ca le-am pus eu pana acum dar de data asta merg la ei sa mi le puna, reglat (daca trebuie) si gata. Daca nici cu astea nu sunt multumit.....trec pe xenoane ![]() NRA: daca zici ca sunt albe si puternice, m-am mai calmat ![]() ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
gttoma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 August 05 ![]() |
Am pus si eu pe masina Osram NB. Becurile sunt identice ca si constructie cu celelalte si nu am observat sa trebuiasca vreun reglaj suplimentar. Sunt clar mai puternice decat celelalte.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 Renault Megane II Sedan
Confort Expression 1.5 dCI, 100 CP, 2005 |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ca ma repet... Bosch... Philips... ultra, hiper, mega, f**k sunt rezultatul marketingului...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
mandatar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 11 April 09 From: Pitesti ![]() |
Daca vrei altceva, xenon e solutia.
|
--------------------
Renault
Scenic
2007 1.5 105 hp
|
|
UTU2005 |
![]()
|
Revin cu informatii si pareri despre noile becuri de faza scurta Osram NightBreaker.
Doar azi am apucat si am avut timp sa merg la reprezentanta sa-mi pun becurile. NRA: dupa ce a pus becurile, a adus aparatul ala pe rotile, l-a pus in fata fiecarui far si vad ca vine si cu un imbus lung care in baga intr-o ''gaurica'' chiar deasupra farului si incepe sa regleze uitandu-se la aparat...evident.... ![]() Ma intreaba daca merg mai incarcat in spate, zic ca nu....si atat a fost tot. Nu am mai facut factura, bonuri si altele, a cerut 15ron, eu i-am dat 20ron si gata. Le aprind cand ies afara din hala si...eram sceptic ca nu prea vedeam nimik in fata, normal era ziua, ziua...m-am uitat pe strada si nici o masina din cele mai scumpe nu vedeam lumina pe strada ![]() ![]() Inca eram la job si asteptand sa se intunece ne mai avand rabdare, cand ies sa plec acasa fac proba mult asteptata si... ![]() Concluzie: in sfarsit sunt multumit! astea da becuri! o lumina foarte uniforma-puternica-alba, si pe margini la fel! Cand am venit spre casa, sincer va spun ca deja am primit un flash ![]() Nu stiu ce sa zic dar cred ca sunt mai tari decat X-treme-urile... |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
Adrian00 |
![]()
|
Se poate sa fie mai puternice decat Philips X-treme Power,dar daca sunt bine reglate nu primesti flash!
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
supremeon |
![]()
|
Sunt socat, incat spui ca sunt puternice...
Eu mi-am pus nightbreaker si pe faza mica si pe mare, si sunt dezamagit... Sa inteleg ca trebuie sa fac un drum la reprezentanta... pai, cand oi avea timp, ma voi duce... sunt curios cum o sa se vada dupa aceea... apropo de inbus... ca m-ai facut curios ![]() Mersi fain... |
--------------------
Iubesc mersul domol
- pur pretutindeni!
|
|
UTU2005 |
![]()
|
supremeon: sincer mie asa mi se par ''puternice'' fata de altele care le-am avut pana acum...o sa ma mai uit mai bine dar ca si lumina, cum am scris mai sus imi place cum e focalizata pe sosea (baie de lumina) ca si la blitz-urile acelea cu bounce
![]() Da o sa fac o poza sa vezi unde a bagat imbusul ala, s-au sa vad daca gasesc mai repede una pe net cu capota ridicata.Chiar nu am mai vazut si nici auzit de chestia asta cu imbusul ala si gaura aia ![]() Dar ce nu esti multumit la ele...?? ti se vad slab? cum ai lumina pe sosea ?? This post has been edited by UTU2005: 18 Jan 2010, 21:12 Attached thumbnail(s) megane.jpg ( Size: 97.63k ) Number of downloads: 4028 |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
Adrian00 |
![]()
|
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
UTU2005 |
![]()
|
Adrian00: merci de ajutorul ''gauricilor" detaliate
![]() ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
hamzteru |
![]()
|
![]() un simplu membru Group: Members Posts: 315 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai arunca o privire (mai atenta) solidule si vei vedea ca amandoi aveti dreptate.
|
--------------------
renault
clio symbol / megane estate
---- 2003 1.5 dci 65/2007 1.5 dci 86 privilege
|
|
UTU2005 |
![]()
|
Scuze daca nu e imbus, dar nu am apucat sa ma uit exact in ''gaura'' aia, doar l-am vazut pe nenea ala cand a luat clar un imbus in L cum sunt imbusurile care le cunoastem, doar ca era mai lung.
Poate merge si cu o surubelnita...in fine... |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
NRA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 October 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
E diferena intre cele vechi, tot Osram dar ceva model simplu si aceste Osram NB, am reglat farurile pe cea mai joasa pozitie ca sa fiu sigur ca nu deranjez pe nimeni, peste 1 luna urmeaza ITP, o sa le reglez atunci daca e cazul. Merci UTU2005 pt raspuns.
|
--------------------
fiat
1.8i - 140 cp
2008
|
|
Adrian00 |
![]()
|
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:33 |