ce baterie aveti pe 1.8 16v?, urgent,,,,ca m-am saturat sa le tot schimb
![]() ![]() ![]() |
ce baterie aveti pe 1.8 16v?, urgent,,,,ca m-am saturat sa le tot schimb
lukhian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Daca Ai Cap Ia Alta
classic
- IS 05 DAN
vine meganu'
|
|||
Vasiu |
![]()
|
![]() DE VANZARE 2200 Euro Neg. Group: Members Posts: 334 Joined: 5 March 07 From: DEVA ![]() |
Eu am baterie de 75 si e boboc.Asa mi-a zis ala de unde am cumparat.E in functie de motorizare,bla bla bla....
|
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2 RXE
- HD 99 MUS
1.8 16V 120HP 1998 DE VANZARE 2200 Euro NEG.
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
bla bla... poti sa pui mai degraba baterie de 45 - se incarca mai repede si te tine mai mult in conditiile in care mergi des in oras, o baterie mai mare nu inseamna neaparat o "rezolvare", pe Safrane de 2,5 litri am vazut baterie de 55 si facea fata fara probleme!
se poate ca sa ai alta problema de natura electrica daca spui ca bateria ta se descarca repede incat se termina complet. eu am tot un motor de 1.8 si masina am cumparat-o second bateria are la mine 1 an si ceva + cat o mai fi stat ea degeaba pana sa cumpar masina... marca bateriei: noname! scrie pe ea Carrefour!!! 55 ah ![]() |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
lukhian |
![]()
|
am verificat la service si incarca bine bateria, sunt constient ca e posibil sa nu fie de la baterie dar e ultima gaselnita gasita de cei de la renault
|
--------------------
Daca Ai Cap Ia Alta
classic
- IS 05 DAN
vine meganu'
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Si eu am baterie de 55 Ah ( e mica pt un motor de 1.8 )
Si nu am avut probleme cu ea deloc. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
eu tot de 55 am dar am pus testerul pe masinuta si incarca 100% nu am nici o problema electrica pe masina ... a bateria e de vreo 2-3 ani poate sau mai mult si trebuie sa o schimb ce variante am?
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
dute la un magazin de piese auto si iti spun ei de care sa pui.Se uita in baza de date.Asa am facut si eu.Spre mirarea mea eu aveam baterie de 54mAh daca nu ma insel.Acuma am pus un varta de 75
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Eu am de 65Ah si merge bine .Pentru 1.8 benzina pe unde am mai intrebat lumea imi spunea ca e de ajuns si 55 .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
lukhian |
![]()
|
Eu pana acum am avut doar de 66ah pe masina, sunt curios de ce au zis baietii de la renault ca bateria nu are destul curent incat sa bage pe tot circuitul....si ma uit mai sus ca sunt persoane ce merg cu baterie de 55...ma gandesc oare cat de profi au fost cei de acolo cand au dat vina pe baterie....NU se poate intampla nimic daca pun baterie mai mare spre ex 75 cum are norby_puma, nu afecteaza la electrica, sa dea ceva peste cap?
|
--------------------
Daca Ai Cap Ia Alta
classic
- IS 05 DAN
vine meganu'
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
pe fratele mai mare (2 litri) eu am 65Ah si curent de descarcare de 720A...Delphi,4 ani.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
lukhian |
![]()
|
a primit pana la urma si a mea o baterie de 74 ah, sper sa imi rezolv problema pana la urma, si sa nu strice altceva, Multumesc pentru sfaturi tuturor, bafta in continuare,
|
--------------------
Daca Ai Cap Ia Alta
classic
- IS 05 DAN
vine meganu'
|
|
florin_sm89 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 8 June 09 ![]() |
Eu pe 1.8 am bateria de 64 Ah, e foarte buna si cea aleasa de tine 74 Ah
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Am avut de 55 si am pus de curand una de 62Ah. Ma asteptam sa moara cea veche, mai ales ca am parcurs aprox 200km fara curea alternator
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
adica fara curea de accesorii...si atunci banuiesc,ca ti-ai dat seama ca nu mai merge clima in mod corespunzator,nu?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
fara cureaua de la accesori nu ai nici servo
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
eugen dinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
Iukhian.
Problema ta nu e bateria, e ok si asta care o ai pe masina, ai probleme cu banda magnetica de pe discu de frina, este intrerupta daca spui ca ai schimbat senzoru. |
--------------------
renault
laguna
- TM25ESA
2001 18 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:21 |