cat ma costa vopsirea unei laguna 2 break
![]() ![]() ![]() |
cat ma costa vopsirea unei laguna 2 break
Alexandru Arcus |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 February 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna2
renault laguna 2 combi
2003
- Gj-04-TYF
|
|||
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Nu sunt din Craiova, dar m-am interesat candva pt. o masina mai veche, si iti spun cu siguranta ca un vopsit de calitate inseamna cam 3000 de lei.
Asta inseamna sa mergi la un atelier recomandat, fara pile; daca cineva iti lucreaza mai ieftin fiindca iti e prieten, e altceva. |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Daca un "prieten" iti lucreaza mai ieftin atunci si lucrarea este de asa natura... parerea mea ...
In schimb daca te duci la un atelier... aia zic de exemplu 3000 lei... tu platesti si dupa 1 an se cojeste vopseaua atatia bani scoti de pe ei cu judecata de se shushu pe ei... punctul meu de vedere |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
De regula pretul la vopsitorie este cam asta:
Piesa vopsita(usa/aripa/etc.)=50-100 E Vopsit integral fara reparatie=de la 400E functie de vopsea Vopsit integral cu reparatie=pret functie de reparatie Preturile sunt fara factura/garantie/etc. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
intre 400 si 600 ron per piesa.inmulteste cu nr de usi,capote,plafon.inainte sa accepti,cere-le sa iti arate o lucrare si uita-te la cum e vopsit in jurul elementelor care nu pot fi detasate de pe caroserie(bandouri,chedere,perimetrul parbrizului-lunetei). daca acolo nu sta ferm vopseaua,va intra apa sub strat si incepe exfolierea.
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
Madalin24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 12 ![]() |
prietene chederele se dau joc
|
--------------------
Renault
Laguna
1994 2.0 full
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
QUOTE(postasu @ 19 Feb 2013, 10:21) Daca un "prieten" iti lucreaza mai ieftin atunci si lucrarea este de asa natura... parerea mea ... In schimb daca te duci la un atelier... aia zic de exemplu 3000 lei... tu platesti si dupa 1 an se cojeste vopseaua atatia bani scoti de pe ei cu judecata de se shushu pe ei... punctul meu de vedere Asta vroiam sa spun, nu m-am exprimat clar. In cazul in care vrei sa iesi ieftin cu vopsitul, o poti face pana in 900-1000 ron, dar asa va fi si lucrarea. Chiar daca va arata bine la inceput, ceea ce ma indoiesc, vor aparea defecte de manopera ulterior. Iar 2500-3000 pe un vopsit bun nu zic ca nu merita, dar trebuie sa tii cont de vechimea masinii si de drumurile patriei, cand iti apar ciobituri si zgarieturi si de la pietoni neatenti, si dupa atatia bani sa vezi ca apar defecte noi cred ca o iei razna. |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Madalin24 @ 20 Feb 2013, 02:45) prietene,tocmai asta va face diferenta,carpacii nu le mai dau jos ptr ca se pierde timp,iti trebuie si oameni adecvati etc.sa imi arati cati scot bandourile alea negre de pe spoilerele Lagunei(de exemplu) si stau ulterior sa schimbe sigurantele care se rup.crede-ma,sunt foarte in tema ... |
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
ttncornel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 18 November 11 From: Piatra Neamt ![]() |
Salut, in toamna am fost la reprezentanta Rnault din Piatra Neamt si ma costa in jur de 4500 lei
au ceva treaba la ea cei drept dar pretul este cam mare si cred ca o sa mai merg asa cu ea. |
--------------------
Renault
Laguna II, 1.9 dCI 120CP
2006
- NT08GPY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:25 |