carminat guidage informe SH3
![]() ![]() ![]() |
carminat guidage informe SH3
daovidiu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 31 May 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) navq.JPG ( Size: 40.2k ) Number of downloads: 993 |
||
--------------------
Renault
Megane II.2
2006/tour Megane 2.2 estate,2006,1.9dci,131cp
|
|||
cosmonwo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 28 May 07 From: Pitesti ![]() |
Salut. Vezi pe aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=203715&hl=carminat
|
--------------------
Renault
19 RT
'93 F3N740 Megane II.2 Grandtour Dynamique 1.9 dCi FAP 2006
|
|
daovidiu |
![]()
|
citisem topicul ala dar navigatia mea nu e la fel ca a lor.cred ca e un pic mai veche.ecranul e ala normal de renault(ala mic si monocrom unde se afiseaza ora,radioul,temperatura...).de asta am intrebat ca al meu nu seamana cu al lor.oricum iti multumesc
|
--------------------
Renault
Megane II.2
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu am tot cautat , aceeasi navigatie este si la mine Carminat 5000 parca, cu ecran monochrom, am gasit codurile pentru cd-urile de navigatie valabile si pentru Romania-Europa :
Codurile de mai jos le-am gasit pe site Reno iar preturile luate de la dealer Reno. 259209981R-922 ron 8200764263-890 ron asa ca te lasi pagubas din start, pe net se gasesc DVD-uri pentru navi.cu ecran lcd, acela mare...pentru drumuri folosesc MyGuide 4200 din dotare. ![]() |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
- B.XXX.AMZ
2011
|
|
daovidiu |
![]()
|
exact asta am si eu pe masina.cd-urile alea le-am gasit si eu la preturile alea astronomice:)).m-am gandit ca are mai multa lume si poate gasesc un cd cu romania.merci
|
--------------------
Renault
Megane II.2
|
|
JONY13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 September 10 ![]() |
a gasit cineva harta Romaniei pentru Carminat sh3?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- B-666.BBB
2010
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Userul AMZ.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
JONY13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 September 10 ![]() |
da...cam scump:)
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- B-666.BBB
2010
|
|
nicu45 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 January 11 ![]() |
salutare....daca stie cineva sa imi spuna....as dori sa imi montez si eu un sist de navig cu afisare in ecranul normal cu ora si radio...la un pret convenabil (nu ma prea pricep la asa ceva .....!!!!) sau cum se mai poate pune un sistem altfel decit lipit de parbriz.....multumesc anticipat...!!!!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.6 16v
2007
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Am mai auzit de oameni care sa monteze Carminat-ul cu ecran escamotabil, dar asta mica, chiar nu este utila, mai ales, ca se gaseste greu soft pentru ea si nici nu este cea mai lizibila. Dar totusi daca vrei sa-ti satisfaci curiozitatea, poti face urmatoarele:
1. Iei legatura cu utilizatorul Espacern care daca are posiblitatea, te va ajuta cu coduri pentru piesele necesare 2. Cauti un parc de dezmembrari care sa aibe pe stoc un Megane 2.2 care sa aibe acest tip de Carminat. Dar sfatul meu este sa incerci sa grefezi o navigatie color pe masina ta, rezultatul poate fi mult mai reusit, mai ales ca se gasesc mai usor harti si sunt mai detailate. Pe Laguna2 merge sa echipezi o masina fara navigatie cu o navigatie de pe o masina donatoare. Sisteme de navigatie complete pentru acel model am gasit pe net cu preturi de pana la 1300 Euro. |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
inoxidabilu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 6 July 11 From: Craiova ![]() |
nicu 45 daca vrei ceva bun cumpara una care se "lipeste pe parbriz".
|
--------------------
Renault
megane 2 1.6-16v GPL
- DJ 03 BTK
2005 estate
|
|
78_meg |
![]()
|
![]() -mp3 original,navigatie home made,incalzire in scaune Group: Members Posts: 250 Joined: 23 November 11 From: hunedoara ![]() |
Altul de cat lipit pe parbriz:
Attached thumbnail(s) Imagine0004.jpg ( Size: 165.1k ) Number of downloads: 814 |
--------------------
renault
megane 2 1,5 dci 101 hp
- 78_meg
2004 -Confort-Authentique-cva Sofer tir international
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Si asa mai este interesant, a doua varianta a fost a unui coleg de aici care a integrat intre ceasurile din bord un mic GPS de la Mio pe numele de H610.
Alta varianta este sa cumperi asa ceva: Navigatie 2DIN M2 Nu stiu cat de fiabile sunt, dar sunt mai ieftine decat sa te apuci sa macelaresti doua Megane-uri si sa ai surpriza ca din doua functionale sa faci niciunul ![]() |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Decat sa treci la mizeria aia de fabrica, mai bine citeste aici ce poti face mult mai ok
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=848...dpost&p=1270442 Eventual citeste topicul de la inceput. Personal prefer varianta "ventuza in parbriz", asta deoarece foarte rar am nevoie reala de navigatie. Iar daca vreodata am vreo situatie care "arde" am in portbagaj un suport pentru smartphone-ul meu care ma scoate rapid din incurcatura. Dar ma rog, poate altii au nevoie des de "device". |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
sageata1976 |
![]()
|
![]() :-) Group: Members Posts: 337 Joined: 29 September 06 ![]() |
eu am varianta escamotabila,care iese din bord,am si ultima harta cu romania si vreau sa apun ca tot telefonul il folosesc pe post de gps,este mai rapid de cautat o adresa si mult mai precis decat rahatul celor de la renault
|
--------------------
renault
megane
- B-83-BCF
estate 1.9 130cp.
|
|
nicu45 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 January 11 ![]() |
va multumesc de sugestii...mi se pare tentanta varianta Navigatie 2DINM2....e adevarat costa ceva...dar mi-ar placea sa am si tv,DVD si navigatie...o sa iau legatura cu dilerul...(totus din cite inteleg are si radio-cd....ceea ce mi se pare prea mult...ar insemna sa renunt la cele de pe masina..,care functioneaza foarte bine...),..nu stiu inca daca in pret intra si manopera ,si de asemenea cum arata toate alea pe un 2.2....(mi-ar placea varianta escamotabila, nu stiu insa cit sunt de fiabile ...,si nu vreau sa ma leg la cap daca nu ma doare....!!!!)....oricum va multumesc de recomandari....
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.6 16v
2007
|
|
jarold |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 16 June 12 From: Bucuresti ![]() |
78_meg sunt si eu interesat de solutia ta....
|
--------------------
Renault
Megane
- B
2006 , 2.0 DCI.
|
|
jarold |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 16 June 12 From: Bucuresti ![]() |
Salve, si eu sunt interesat de solutia ta 78_meg, ne poti ajuta? ce iti trebuie?
|
--------------------
Renault
Megane
- B
2006 , 2.0 DCI.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 05:28 |