burete capac motor, afumat
![]() ![]() ![]() |
burete capac motor, afumat
adimegane |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2008 - 2.2 1.5 dci
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Asteptam poze!
Cum adica zanganit puternic ? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
adimegane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Zdranganit ca si cum nu ar fi geamul fixat bine. le-am zis si asta si au zis ca e ceva normal , astia merita impuscati.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 - 2.2 1.5 dci
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Acum, daca-i impusti n-o sa mai aiba cine sa ti-l faca
![]() Normal nu este sa zdrangane nimic, incerca alt service ! Cu fotografiile cum este? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
adimegane |
![]()
|
Am atasat pozele
Attached File(s) |
--------------------
Renault
Megane 2
2008 - 2.2 1.5 dci
|
|
adi_ar |
![]()
|
1. Buretele mi se pare frecat de conductele de pe acolo. Se si vad conductele lustruite in cealalta fotografie. Nu vad motive de panica.
2. Uleiul acela pare sa fie prelins de la busonul gurii de umplere. Fie s-a "scapat" pe langa la schimbare ulei (rusine ca n-au sters), fie n-a fost bine inchis sau garnitura este defecta si nu se inchide corect. As zice sa stergi cu o un servet/laveta uleiul si sa urmaresti daca mai apare. In cazul ca reapare, du-te sa-ti schimbe garnitura desi uleiul nu se "usuca" iar pata aceea bine delimitata nu pare sa creasca. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Mie mi se pare ciudatel ca au schimbat buretele ...de la capac. Parca la mine e dala gri inchis nu ...dasta de sters tabla..
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
sigur capacul ala nu avea urmele de care spui si inainte de revizie? te-ai uitat? cam aceleasi urme are si la mine, si nu cred ca e vre-o problema. provin de la frecarea cu conductele alea
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
adimegane |
![]()
|
Urmele miros a ars si sunt maronii. Cand am scos capacul fumegau
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2008 - 2.2 1.5 dci
|
|
adi_ar |
![]()
|
Din cate stiu eu, acel burete care se pune acolo este mai "special", adica ignifugat, ca toate "blanurile" de pe sub capota.
La mine culoarea lui este intr-adevar gri, nu galbui, dar nu cred ca asta conteaza. Pentru a evita frecarea cu tevile respective (care frecare, adevarat, dezvolta si caldura) poate ca solutia ar fi o usoara decupare, cum au spus la service, sau o fixare mai "inalta" a capacului, neapasandu-l atat de mult. Nu cumva tocmai asta s-a intamplat la revizie, ca l-au apasat in disperare ? Mecanicii au mana cam grea ! ![]() In final nici eu nu prea vad ce puteau sa faca, eventual sa-ti schimbe capacul cu unul fara burete > case closed, dar nu cred ca doreai acest lucru, acel burete are rol fonoabsorbant. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ceva idei din ce material pot reconstrui buretele?
La mine e flenduri ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva idee cat costa acel capac? La mine e praf... L-au spart in service de-a lungul timpului si zdrangane de zici ca-i TDI
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 15:24 |