Bielete de directie - schimbare, sfaturi, scule necesare
![]() ![]() ![]() |
Bielete de directie - schimbare, sfaturi, scule necesare
lupu_c_c_tin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 28 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
2006
- NT 07 JUD
|
|||
conzerva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 8 January 09 From: Oradea ![]() |
Dai rotile fata,si acolo o sa vezi capetele de bara.Le desfaci de la fuzeta,si apoi desfaci burdufurile de la caseta.Cu o cheie de teeva,din aia de instalator poti sa le desfaci usor.Dar ai grija sa masori lungimea totala a bieletei pana la capatul de bara.Ca sa nu ai surprize la directie apoi.
|
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
2002 Privilege 120CP
- BH 86 VSY
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Ultima operatie este o verificare a geometriei directiei la un altelier specializat si autorizat (operatiune care se considera corect efecuata daca nu ai jocuri iar toate rotile sunti identice - jenti, pneuri, presiune si daca se poate nelovite )
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
lupu_c_c_tin |
![]()
|
am incercat dar nu pot sa bag nimic ca sa desfac burduful de la bieleta
dar o sa ma duc la service sa imi faca ei si cu tot cu directie imi ia210 lei cu bieletele mele |
--------------------
renault
laguna2
2006
- NT 07 JUD
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
daca in pretul asta intra si verificarea unghiurilor,nici nu se merita sa te sclavuiesti pe langa ea si sa mai rupi si cine stie ce pe acolo.oricum trebuie sa mergi la service ptr. unghiuri......deci tot dai bani
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
lupu_c_c_tin |
![]()
|
am fost la reprez si au zis ca nu e mare jocul pe care il am si au facut doar directia asca' daca aveti de verificat ceva ar fi bine sa mergeti mai intai la repr si dupa aia sa luati pise ca altfel o sa patiti ca mine si o sa ramaneti cu piese
APROPO CARE VREA DOUA BIELETE DE DIRECTIE LEMFORDER 100 LEI BUCATA |
--------------------
renault
laguna2
2006
- NT 07 JUD
|
|
eugen dinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
mai ai bieletele? chestia este ca nu stiu daca se nimer daca sint toate la fel eu am model 2001 masina. la mine a din dreapta are joc si vreau sa le schimb pe amindoua.
|
--------------------
renault
laguna
2001 18 16V
- TM25ESA
|
|
lupu_c_c_tin |
![]()
|
da le mai am dar nu stiu daca merg si la tine ca la mine e ultimul model de laguna 2 si sunt ambele bielete la fel nu este de stanga si de dreapta
ar trebui sa mergi si sa vezi la reprezentanta si sa vezi ce zic ei daca se potrivesc si la tine laguna mea ete facelift ,eu am zis daca nu gasesc sa le dau le tin pt mai tarziu ca tot o sa le schimb odata 0765 271491 asta e nr de la care se pot cere informatii despre bielete |
--------------------
renault
laguna2
2006
- NT 07 JUD
|
|
Lucian_19 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 21 October 08 ![]() |
salut!trebuie sa schimb capetele de bara si bieletele pt ca le-au ajuns doi ani in Romania:D.am gasit capete de bara MAPCO la 63 roni/buc si bielete VEMO la 68 roni/buc!a folosit cineva marcile astea pana acum?sunt bune de ceva sau iau febi,swag etc?!multumesc!
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 DCI 150 CP
2003/Dynamique
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ia Lemforder
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Lucian_19 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 21 October 08 ![]() |
si eu as lua ce e mai scump,dar nu mereu ce e scump e si bun...eu vreau sa stiu daca astea la care am primit oferta sunt bune de ceva!
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 DCI 150 CP
2003/Dynamique
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Lemforder e marca de calitate! Eu mi-am schimbat pivotul dreapta fata - cel original a murit si am pus Lemforder. Numai cuvinte de lauda.
|
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
costi75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 8 June 09 From: craiova ![]() |
Stie cineva daca bieletele de Logan se potrivesc? Seamana foarte mult.
|
--------------------
Renault
Laguna2
2001 1,6 16v
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
intradevar numai cuvinte de lauda ptr lemforder...am schimbat bieletele de directie si capetele de bara acum vreo 2 ani (aprox.50 000 km)
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Am schimbat si eu bieletele de directie. La Premio, in Ploiesti...50 lei de bieleta si tot acolo mi-au facut si unghiurile (65 lei).Au lucrat curat, rapid si..ce sa mai, ii laud! Apropo, au folosit cheie speciala pentru bielete.Drumuri bune!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
sserban22 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 1 August 09 ![]() |
Ce ieftina e bieleta, pe autokarma pretul pleaca de la 63 de lei, si la Premio 50? Ma face sa vin in PLoiesti , vreau saschimb bucsele spate, si as vrea sa stiu cat cere pe manopera.Un nr de tel de acolo ai?
|
--------------------
Megane sedan
1.6 sce
2016
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Sa fim intelesi, manopera a fost 50 de lei de bieleta! Bieletele mi le-am cumparat separat, de la un magazin din Ploiesti, tot cu vreo 60-65 lei.Treaba e ca nu a fost nevoie de programare!!!M-am dus acolo si m-au servit!Nu am factura la mine sa vad ce telefon au, dar am gasit pe net ca ar fi urmatorul: 0748 / 112 231. Adresa:Strada Grigore Cantacuzino, Nr.360, vis-a-vis de fabrica Coca Cola. Uite si o adresa web: http://webcache.googleusercontent.com/sear...o&ct=clnk&gl=ro
This post has been edited by 12AHD: 16 Sep 2010, 19:39 |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
Vreau sa-mi fac o cheie dedicata pentru desfacerea bieletei de directie la Laguna 2,mi-am cumparat o cheie fixa de 32 mm care are o grosime de 9 mm.
Nu am o bieleta sa masor latimea spatiului de prindere cu cheia,in poza alaturata am delimitat acel spatiu. Are cineva o bieleta ,in casa, si vrea sa-mi spuna cati mm.are latime spatiul delimitat ? Multumesc. This post has been edited by bigigi: 26 Mar 2017, 10:35 Attached thumbnail(s) bieleta.jpg ( Size: 13.76k ) Number of downloads: 409 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
2006
- BV 07 UDL
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
Mi-am facut cheia si am schimbat bieleta de directie stanga.
Cheia intra perfect pe bieleta dar solicita putina rabdare , poate face o rotatie de cca.100 grade, deci multe fixari. Eu imi schimb singur capetele de bara ,pivotii si bieletele antiruliu. Pot sa fac o singura recomandare celor care n-au schimbat pana acuml o bieleta de directie, datorita ruginii piulita de 22 mm care strange capul de bara mi se pare imposibil de desfacut, asa ca acum am intepenit piulita cu o cheie fixata sub planetara si cu un mops am fortat capul de bara, un clic si gata, am demontat apoi capul de bara Pe bieleta mi-a ramas piulita intepenita . Am pastrat acelasi cap de bara ( schimbat saptamana trecuta ) ,am masurat exact distanta dintre piulita ruginita pana la capatul bieletei si aceasta am pastrat-o la bieleta noua. Zilele astea o sa ma duc sa-mi reglez directia,la un service. Cheia se poate face si cu o latime a falcilor mai mica de 10 mm avand grosimea de 9 mm. Forta de strangere pe un filet de 14 x 1 mm ar permite acest lucru. Sper sa ajut cel putin un membru sa economiseasca niste bani. Pot imprumuta aceasta cheie celor care o pot ridica si restitui in Brasov. nv 5.452 This post has been edited by bigigi: 28 Mar 2017, 05:39 Attached thumbnail(s) CHEIE_BIELETA_LAGUNA_2__0.jpg ( Size: 551.81k ) Number of downloads: 399 CHEIE_BIELETA_LAGUNA_2_____1.jpg ( Size: 530.58k ) Number of downloads: 393 CHEIE_BIELATA_LAGUNA_2__2.jpg ( Size: 581.14k ) Number of downloads: 372 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
2006
- BV 07 UDL
|
|
ruby77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 1 December 10 ![]() |
Salutare pentru a desface bieleta de direcție cu acea cheie improvizată se desface pur și simplu, sau trebuie ținută contra pe undeva cu alta cheie ?se desface greu ? Mulțumesc
|
--------------------
renault
laguna II
2002/Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:36 |