becuri led semnalizare, dilema
![]() ![]() ![]() |
becuri led semnalizare, dilema
blastocel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 27 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault
2005 Megane II Cabrio
|
|||
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
1. nu stiu, eu am avut un set de leduri pt semnalizare care n-a mai apucat sa primeasca vreo rezolvare ca erau super slabe. deci sfatul meu este sa compari cu becurile normale fiecare "pozitie"
2.la restul becurilor nu da niciun fel de eroare, doar la semnal. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
blastocel |
![]()
|
Mersi de raspuns.
Problema de incandescenta nu cred ca exista in cazul meu. M-am jucat cu ele si din cate vad, pare ca sunt poate un pic mai puternice... Ma seaca chestia asta cu intermitenta pe semnal.... Poate vede cineva care are montate deja si ma lumineaza si pe mine... |
--------------------
Renault
Renault
2005 Megane II Cabrio
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
eu am incercat pt. marsarier unele cu lupa, erau la fel de puternice, doar ca lumina era punctuala si aratau naspa, nu se lumina tot cercul...
iar pe semnalizare am incercat unele care nu m-au multumit. totusi, de ce nu mergi pe varianta cu rezistente?... trebuie doar sa ai grija unde le pui sa se raceasca corespunzator ![]() 31 Jan 2015, 19:22: http://www.emag.ro/set-2-rezistente-auto-a...2/pd/DGNRLBBBM/ This post has been edited by pheephee_11: 31 Jan 2015, 19:22 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
blastocel |
![]()
|
La astea ma gandeam si eu.
Problema este atat amplasarea cat si taiatul firelor... Nu stiu, mai elegant mi se pare din uch daca s-ar putea. |
--------------------
Renault
Renault
2005 Megane II Cabrio
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:31 |