bec pozitie, help!!!
![]() ![]() ![]() |
bec pozitie, help!!!
dannone222 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane prvilege
2007
- b.64.joj
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Care bec nu merge: dreapta fata, dreapta spate sau amandoua? Daca amandoua de pe aceeasi parte nu merg, probabil e siguranta arsa. In cutia cu sigurante din compartimentul motor, aia dintre baterie si aripa, sunt doua sigurante de 7,5A pentru pozitii, una pentru stanga fata + spate si una pentru dreapta fata + spate. Singura problema e accesul aproape imposibil la ele, sunt pe randul dinspre aripa, primele doua de sus. Tot acolo e si o mufa cu multe fire subtiri care pleaca spre becuri.
This post has been edited by 19vik: 31 Mar 2008, 15:29 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Du-te in service daca vrei sa nu ai mainile pline de mizerie si o gramada de zgarieturi, in incercarea de a ajunge la bec!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ARAMIS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 7 March 07 ![]() |
ieri la o oprire pe A2 las masina intr-o parcare, din unul din spatiile de repaus, cu pozitiile aprinse si apas telecomanda pt blocare usi ... in acel moment luminile avarie spate stanga luminau alternativ cu pozitia spate stanga...ca si cum ar fi un scurt p'acolo.din curiozitate ma uit si la luminile fata(pozitii)...da'acolo.... pauza .nu mergeau de nici o culoare
![]() Ms anticipat ! 15 Sep 2008, 07:46: am uitat sa spun ca pozitia dreapta spate e in regula This post has been edited by ARAMIS: 15 Sep 2008, 06:46 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2003 hatch 1.5dCi 82>100 HP (Ph1) Authentique
- BR - - NKD
|
|
dracula |
![]()
|
![]() vampir Group: Members Posts: 43 Joined: 4 December 07 From: Timisoara ![]() |
cum schimbi becul de pozitie fata, ca si becul de faza scurta? ce model de bec e pe pozitie sa stiu sa comand la magazin.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007
- TM 22 MCO O jucarie care nu se sparge, poate fi folosita la spartul altor jucarii...
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Becul este W5W si se schimba relativ usor deschizand capota si scotand capacul de guma din spatele farului, apoi o sa vezi ceva ce seamana cu un cilindru de plastic in care intra niste fire, tragi de el pur si simplu inspre spatele masinii si ar trebui sa iasa, restul e de la sine inteles.
Bafta! |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
dracula |
![]()
|
![]() vampir Group: Members Posts: 43 Joined: 4 December 07 From: Timisoara ![]() |
multumesc Hackmikey.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007
- TM 22 MCO O jucarie care nu se sparge, poate fi folosita la spartul altor jucarii...
|
|
dragos_p |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 22 March 07 ![]() |
Stie cineva cum se schimba becul de pozitie de pe partea stanga? Trebuie data jos bateria sau se poate si prin locasul din pasajul rotii stangi?
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Lux Privilege, 1.6 16v, 110CP,
Clima Automata, Mp3 player, Full airbags, 2007
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
QUOTE(Hackmikey @ 15 Sep 2008, 13:25) Becul este W5W si se schimba relativ usor deschizand capota si scotand capacul de guma din spatele farului, apoi o sa vezi ceva ce seamana cu un cilindru de plastic in care intra niste fire, tragi de el pur si simplu inspre spatele masinii si ar trebui sa iasa, restul e de la sine inteles. Bafta! Asa se schimba.Nu trebuie sa dai nici o baterie jos! ![]() This post has been edited by Adrian00: 17 Jun 2009, 21:27 |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
dragos_p |
![]()
|
Poate asa se schimba cel de pe partea dreapta, dar pe partea stanga spatiul este foarte mic daca incerci sa-l schimbi pe deasupra din cauza bateriei. De aceea am intrebat daca se scoate bateria sau se schimba prin pasajul rotii stangi....
|
--------------------
Renault
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Amandoua se schimba la fel.Pe altundeva n-ai pe unde sa-l schimbi decat pe acolo.Nu se schimba pe la nici un pasaj de roata.
Trebuie sa ai mana subtire ![]() Bafta! This post has been edited by Adrian00: 17 Jun 2009, 21:35 |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
dragos_p |
![]()
|
Ok, multumesc, o sa mai incerc maine pe lumina sa vedem ce iese.
Bafta! |
--------------------
Renault
|
|
Adrian00 |
![]()
|
N-ai de ce.
![]() Ai grija sa faci exact cum explica Hackmikey acolo.In spatele capacului acela de guma e si becul de faza lunga. Pe la pasajul de la roti se schimba doar becul de faza scurta! |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
puiuml |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 March 09 ![]() |
pt a schimba becul de pozitie pe partea stanga am scos furtunul de aer, am lucrat mai usor. Pe langa asta am lucrat cu mana stanga, fara ceas pe mana
![]() |
--------------------
renault
megane II
2007
|
|
idenisssa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 29 May 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Ce becuri trebuie sa cumpar pentru stopurile spate? Sunt unele care au contacte paralele si unele decalate si nu stiu ce sa aleg. Merci. |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback,
2003, 1.6 16v, 113 CP, 78.000 km
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Vezi aici.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
idenisssa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 29 May 09 From: Bucuresti ![]() |
Merci.
Cred ca becul de mai jos imi trebuie mie: Bec incandescent 7528 12 21/5 BAY15d P21/5W clar pozitii spate |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback,
2003, 1.6 16v, 113 CP, 78.000 km
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
E bec cu 2 filamente, pozitie + frana, exact asa ceri la orice benzinarie sau magazin de piese auto. Alea decalate nu sunt contacte, sunt nuturile de fixare si vezi ca intra in fasung intr-o anumita pozitie.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
@ARAMIS Asa se intampla si la mine.Exista un scurtcircuit la stopul dreapta fata.
Deschizi portbagajul, desfaci stopul si te uiti acolo.Dai cu un spray de contacte si se rezolva.Bafta This post has been edited by shoTgunu: 15 Jul 2009, 09:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
Salut, am si eu o intrebare, in legatura cu becurile de ceata si marsalier. In partea stanga am 3 fire care merg la cele 2 becuri iar in dreapta am doar 2. Cred ca lipseste masa, de accea nu merg. Este greu de umblat la instalatie?
|
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
2003
- IF-03-VZL
|
|
Hack |
![]()
|
Daca e vorba de masina din semnatura eu zic ca ai gresit forumul.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
Nu este vorba de Fiat. De ceva timp sunt posesor de Renault Megane 1.5 si am problema aceasta cu becurile pe spate. Trebuie neaparat sa merg la un electrician sau pot si eu acasa desface firele .
|
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
2003
- IF-03-VZL
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Zici ca ai incercat sigurante noi nu?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
beberazvan_n |
![]()
|
da , sigurantele sunt bune , decat una de "10" am gasit arsa si am schimbat-o, astazi am observat ca nu imi mai merge pozitia de pe partea dreapta. restul merge dar pozitia fata si spate nu merge. Oare de la ce o fi.
|
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
2003
- IF-03-VZL
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
E destul de ciudata electrica de pe megane. Am avut spre exemplu probleme cu coborarea geamului, mergea in trepte si am descoperit ca sunt legate cumva in diagonala pentru sigurante.
Incearca intai sa schimbi becurile, sunt doar 5 lei parca. Verifica mufa sa intre bine si sa nu ai urme de coroziune pe contacte. Nu-ti fie frica sa umbli pe la faruri ca nu e mare lucru. Eu am schimbat faza scurta de 2 ori la megane si 1 data la clio si pozitia la megane in fata iar in spate am montat mufa la loc ca iesise singura cu tot cu bec din locasul respectiv. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Salutare, trebuie sa schimb becul de pozitie pe partea dreapta-spate si nu reusesc sa desfac capacul cu becurile - poate sa ma ajute cineva cu detalii cum sa desfac acel capac?
Multumesc anticipar! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
19vik |
![]()
|
Depinde ce masina... sedan, bicorp, estate?
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=733...dpost&p=1186541 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Multumesc pentru promtitudine, am sedan si daca tot desfac ma gandesc sa mut frana pe ceata dar cu niste becuri mai slabe sa deranjeze la ochisori
![]() Multumesc, |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Hack |
![]()
|
Ce intelegi prin "capac cu becuri"? Daca e vorba de soclul in care intra becurile vezi ca e prins cu niste cleme de plastic de carcasa stopului, tragi usor de cleme si scoti soclul
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
nonic |
![]()
|
De soclul cu becuri este vorba si am vazut niste cleme, am incercat sa trag de acel soclu dar nu iese de nicio culoare.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:01 |