baterie cheie, cum pot scoate bateria de la cheie
![]() ![]() ![]() |
baterie cheie, cum pot scoate bateria de la cheie
giocu1 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 March 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault clio
Renault Clio
2004
|
|||
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 613 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Ar trebui sa fie ceva de genul din poza atasata, iar de la descriere si finalizare mai ai doar 1 pas
![]() Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 179.08k ) Number of downloads: 401 |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
2015
- MS 2 cifre 3 litere Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Depinde de model.
Ca regula principala se desface surubelul,care mentine lama de la cheie pe carcasa,cu o surubelnita mica in cruce. Apoi se scoate(daca e cazul)inelul de mentinere. Prin culisare sau desfacere se deschide carcasa si se poate schimba bateria. Atentie la montaj si polaritate. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Yan78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 31 July 10 ![]() |
Daca nu merge cu metoda din postul 2 incearca la reprezentanta . In nici un caz sa nu folosesti ciocanul. Te va costa mai mult ca la reprezentantA
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am schimbat-o si iti confirm ca este prin culisare - postul 2. dar merge extrem de greu. daca te uiti pe mijloc (latimea cheii) o sa observi canelurie de imbinare.
iti urez multa forta in degete aplicabil pentru modelul: http://www.okazii.ro/accesorii-auto/altele...rnova-a53031373 This post has been edited by wolfin: 11 Mar 2013, 11:02 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
giocu1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 March 13 ![]() |
Carcasa am reusit sa o scot...Dar nu reusesc sa scot bateria din cele 4 picioruse si mie frica sa nu le rup...
11 Mar 2013, 20:25: si daca stie cineva pe urma cum sa introduc noua baterie... This post has been edited by giocu1: 11 Mar 2013, 20:25 |
--------------------
renault clio
Renault Clio
2004
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Bagi CU ATENTIE o scobitoare intre baterie si cablaj si faci parghie, concomitent cracanezi CU ATENTIE piciorusele (cu unghiile, ca sa simti daca fortezi). Iese mai greu la inceput, dar iese. O bagi la loc prin apasare, e mai simplu.
Sau varianta 2: Cu un ciocan mai consistent. ![]() This post has been edited by D-Ice: 11 Mar 2013, 21:25 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt din tabla - nu se rup. eu am ejectat bateria cu varful unui cutit
curaj + forta moderata reusesti sa schimbi si bateria. ce D-zeu te impotmolesti la sfarsit! ![]() vezi cum pui la loc capacul de la cheie - sa fie plan ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:35 |