antena radio?
![]() ![]() ![]() |
antena radio?
alexco |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 June 12 From: Baia Mare ![]() |
Attached thumbnail(s) lag.jpg ( Size: 68.64k ) Number of downloads: 209 |
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V +GPL
|
|||
alexandru_man |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 16 September 14 ![]() |
acea chestie este duza pentru jetul de spalare a lunetei. antena radio este in partea din fata a plafonului langa parbriz dar la tine vad ca lipseste daca nu ma insel. ar trebui macar sa mai existe suportul de baza al antenei
|
--------------------
renault
laguna 1
1999 Da cu Dacia-n perete pana pica un Renault din ea
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
La modelul care nu are antena pe plafon, este amplasata pe cele 3 fire de jos de la dezaburirea lunetei.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
alexco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 June 12 From: Baia Mare ![]() |
receptia-i dstul de nasoala si ma gandeam sa-i pun antena. am crezut ca acolo e locul unde se amplaseaza...
alex man: ma refeream la cea incercuita cu rosu, de obicei pot deosebi o duza de un capacel in functie de cat lichid iese... ![]() This post has been edited by alexco: 3 Dec 2014, 19:08 |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V +GPL
|
|
alexandru_man |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 16 September 14 ![]() |
QUOTE(alexco @ 3 Dec 2014, 18:58) receptia-i dstul de nasoala si ma gandeam sa-i pun antena. am crezut ca acolo e locul unde se amplaseaza... alex man: ma refeream la cea incercuita cu rosu, de obicei pot deosebi o duza de un capacel in functie de cat lichid iese... ![]() din ce vad eu observ doar duza de jet. alt capacel nu vad...poate poti pune o poza mai concludenta |
--------------------
renault
laguna 1
1999 Da cu Dacia-n perete pana pica un Renault din ea
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
pune i antena de logan, este 100 % identica...dar trebuie sa dai gaura in plafon
|
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Mai bine desfa plasticul ala de la hayon si vezi sa nu fie oxidate mufele alea de pe partea dreapta. Am avut si eu o laguna care avea antena asa si receptia radio era mult mai buna.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 04:37 |