am de schimbat euro in lei
![]() ![]() ![]() |
am de schimbat euro in lei
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Intreb si eu aici. N-am pe la casieria unei banci de f mult timp. Daca ma duc cu bancnote (EUR) imi pot schimba in monezi (EUR) , fara comision?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Din cate stiu bancile nu prea umbla cu monezi la valuta.
Primesc monezi doar pentru rate sau alte cazuri exceptionale. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vezi la casele de schimb care accepta si monezi. te si pupa daca ii ajuti.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asa e, unele case de schimb cumpara monezi, dar la 3 lei, si ti pe vand la pret intreg, dar nu tot timpul au.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ok, o sa incerc.. dar sunt cam reticent in ceea ce priveste casele de schimb. O sa ma risc la o suma mica
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai rezolvat ceva?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
UXE |
![]()
|
N-am mai incercat. O sa schimb cel mai bine in tara in care ma duc. Macar la ei circula euroiu, nu ca la noi.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am vazut la noi banci sa lucreze cu monezi euro. Toate pun mana doar pe bancnote.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De fapt le zice monede.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Depinde la ce aplici pluralul.
Daca e la moneda cu sens de valuta, atunci e monede, daca e la moneda cu sens de bani fizici din metal, atunci e monezi. Oricum, ambele variante sunt corecte, fara utilizarea de subtilitati atat de profunde. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
era prin cartea de economie de liceu, pe vremea cand am facut eu liceul.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Nu mai e valabil.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Ok, la țară merge.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
Da, te-nteleg...
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
rar iau si casele de schimb... in general nu
![]() monede si monezi am gasit la vreo 2 case de schimb in bucuresti si 1 in giurgiu ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bengal |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 9 July 11 ![]() |
Un curs bun cand vinzi euro am vazut la Idea Bank.
|
--------------------
Toyota
Auris
2007
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Aha. Și te-ai gîndit tu să dezgropi un topic vechi de doi ani ca să mai strîngi niște posturi nu?
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
bengal |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 9 July 11 ![]() |
Ti-e frica ca te depasesc la nr. de posturi ?
|
--------------------
Toyota
Auris
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:33 |