alarma ungo pe clio, setare alarma
![]() ![]() ![]() |
alarma ungo pe clio, setare alarma
bilutza_ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol 1.4
2000 k7ja7
- ct-68-rmg
|
|||
bilutza_ |
![]()
|
![]() Deci...am gasit manualul cu setarile "ad literam " a alarmei, am citit cu atentzie instructziunile, caracteristicile shi pot sa afirm cu tarie ca am dat peste o alarma buna !Totul este sa o cunosti indeaproape ! Mi-am rezolvat problema pe care am avut-o astfel : din intamplare am activat modul Valet mode al alarmei care nu incuia ushile centralizat decat daca se activa un submeniu al telecomenzii propriu -zise. De aceea, pentru orice problema legata de acest tip de alarma, va rog sa-mi adresatzi intrebari pt ca am intzeles modul de functzionare un pic mai deosebit al acesteia ! Am in posesie shi cartea tehnica cu setarile shi modul de functzionare !Cu respect, Bilutza ! ![]() |
--------------------
renault
clio symbol 1.4
2000 k7ja7
- ct-68-rmg
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
si despre ce model de alarma era vb?
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
bilutza_ |
![]()
|
modelul este UNGO MP 62 VU UNGO 701-702
12 V negative ground; 13.5 mA curent consumat; Putere auxiliara la iesire 150mA;relee inerne 12 V/28 A. telecomanda cu doua butoane, led verde. Remote Door Locking; Starter Disable; Horn Honk; Illuminated Entry/ Exit; Remote Window Control; Remote Car Start; Extended Range Antenna; Power Trunk/Hatch Release; Glass Breakage Sensor;Radar Sensor; Garage door Receiver; Auxiliary Lighting Control; Sistem Valet Mode; Remote Head Lamp Control;Back-up Battery Siren. ![]() |
--------------------
renault
clio symbol 1.4
2000 k7ja7
- ct-68-rmg
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
QUOTE(bilutza_ @ 30 Sep 2007, 16:21) ![]() Deci...am gasit manualul cu setarile "ad literam " a alarmei, am citit cu atentzie instructziunile, caracteristicile shi pot sa afirm cu tarie ca am dat peste o alarma buna !Totul este sa o cunosti indeaproape ! Mi-am rezolvat problema pe care am avut-o astfel : din intamplare am activat modul Valet mode al alarmei care nu incuia ushile centralizat decat daca se activa un submeniu al telecomenzii propriu -zise. De aceea, pentru orice problema legata de acest tip de alarma, va rog sa-mi adresatzi intrebari pt ca am intzeles modul de functzionare un pic mai deosebit al acesteia ! Am in posesie shi cartea tehnica cu setarile shi modul de functzionare !Cu respect, Bilutza ! ![]() salutare!lamureste-ma si pe mine daca ai sau nu setari pentru alarma ca eu am cautat tot netul si nu am gasit.Modelul este UNGO 701-702 si as vrea sa dezactivez confirmarea sonora la armare si dezarmare sistem. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
romeoghilase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 February 09 ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 20 Jan 2008, 12:29) salutare!lamureste-ma si pe mine daca ai sau nu setari pentru alarma ca eu am cautat tot netul si nu am gasit.Modelul este UNGO 701-702 si as vrea sa dezactivez confirmarea sonora la armare si dezarmare sistem. deci...raspuns : Silent Arming/Disarming Fiecare telecomanda poate fi setata sa armeze sau dezarmeze sistemul cu sau fara semnal de confirmare atat timp cat este programata in sistem.Pentru deconectarea temporara a alertei la armare/ dezarmare se apasa simultan butoanele 1 si 2 de pe telecomanda. * Traducerea imi apartzine si imi asum raspunderea pt corectitudine.Pt alte setari va rog sa consultazti UNGO a Clarion Company - Model MS 1001.Ungo Security Corporation-Gardena, CA.USA. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2000 - K7J-A7
- ct-68-rmg
|
|
ionita_stefan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 April 10 ![]() |
am si eu o alarma ungo sr 9000 si nu stiu cum sa ofac sa vibreze si sa sune in acelas timp,daca are aceasta functie?
multumesc ![]() 24 Apr 2010, 09:30: si va rog nu ma trimite-ti sa caut in manual sau la cei care mi-a montat alarma. This post has been edited by ionita_stefan: 24 Apr 2010, 09:30 |
--------------------
dacia
logan
2009 laureat
- b xxx vgy
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Pot avea si avertizarea luminoasa a activarii alarmei auto? momentan nu dispun decat de cea sonora.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
romeoghilase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 February 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2000 - K7J-A7
- ct-68-rmg
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 05:03 |