Zgomote la rulare, Zgomot ca de amortizor uzat
![]() ![]() ![]() |
Zgomote la rulare, Zgomot ca de amortizor uzat
bobro75 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2004/1,5dci
|
|||
Manrenault |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 26 February 19 ![]() |
Bucsi cadru ,sau palieri telescoape!
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2008 autentiq
- Gj 78 nmg
|
|
bobro75 |
![]()
|
Bucsele de la brate sunt intacte
la fel pivotii poate fi rulmentul de la roata??? rulmentii de la flanse de la telescoape sunt ok This post has been edited by bobro75: 1 Apr 2019, 17:49 |
--------------------
renault
megane
2004/1,5dci
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
In principiu de rulment poti sa te prinzi usor - e suficient sa ridici roata respectiva pe cric si sa verifici jocurile pe cele doua diametre orizontal/vertical si sa vezi daca produce vreun zgomot la rotirea cu mana...
Experienta proprie: am eliminat cateva zgomote la rulare peste mici denivelari prin inlocuirea bucselor cadru motor, apoi a bucselor de la bascule. Restul articulatiilor fata erau in regula la inspectie verificare. Ramasesem cu un zgomot suparator la trecerea peste denivelari si nu a fost identificat de-a lungul mai multor revizii la reprez Renault, cu test de drum etc. Auzeau zgomotul, dar nu identificau sursa. In cele din urma am cerut un test de amortizoare (dupa ce la reviziile anterioare cerusem explicit verificarea lor) si a iesit amortizor dreapta fata la 0% si stg fata 30%... Au fost atat de "surprinsi" incat nu mi-au mai luat bani pe test, ci numai pe piese. l.e. abia acum vad ca ai schimbat si amortizoare. Totusi, esti convins ca flansele erau ok? Eu am schimbat un set de flanse amortizoare pe la 140.000, iar amortizoarele m-au dus spre 190.000. This post has been edited by meg2s: 1 Apr 2019, 19:19 |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
bobro75 |
![]()
|
Flanse și rulmenți schimbați acum 20000-25000km
Deci nu cred ca e de la asta !!! <span class='edit'>2 Apr 2019, 10:45:</span> Mâine o sa înlocuiesc și rulmentul de la fuzeta dreapta Știu ca are cămașă dubla ( din 2 bucăți) pe interior poate o fi de acolo!!! Deși dacă ridic mașina pe cric și invirt de roata nu se aude niciun huruit This post has been edited by bobro75: 2 Apr 2019, 10:48 |
--------------------
renault
megane
2004/1,5dci
|
|
bobro75 |
![]()
|
Caz rezolvat / era suportul de motor din dreapta sus cel care vine prins de caroserie in dreptul bocului!!!!!!!
|
--------------------
renault
megane
2004/1,5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:02 |