Zgomot in cutia cu filtru de aer, Ca o paleta care ar atinge ceva
![]() ![]() ![]() |
Zgomot in cutia cu filtru de aer, Ca o paleta care ar atinge ceva
tantar76 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Kadjar
1.6 diesel 4x4
|
|||
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
Acea cutie vibreaza si ai senzatia ca niste paleti ating in ea.Pune pe cineva sa tina usor accelerat,undeva la 1000 ture,poate un pic mai mult si ai sa auzi zgomotul mereu.Problema e undeva sub cutie la nivelul sistemului de prindere al acesteia de caroserie.Nu stiu cu ce e prins ptr ca nu m-a interesat atat de tare insa la nervi,personal,ridic capota si trag de cutie in sus,o smucesc de 2-3 ori si o perioada nu mai face
![]() |
--------------------
ex renault
laguna 2
- gl 41 nyk
2002 1.9 dci dynamique
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
are trei puncte de prindere
-doua jos(se poate vedea daca va uitati sub aripa o sa vedeti doua inele de cauciuc in care intra suportii filtrului -unul lateral in spre aripa,contraaripa care deasemenea ,piciorul vine infipt in acel cauciuc la mine vibra filtrul din cauza ca acel inel de cauciuc(lateral pe contraaripa )a disparut...... si piciorul de plastic nemaintrand in el vibra si atingea de contraatipa,rezolvarea a venit cu o bucata de furtun , pe care l-am bagat pe piciorul de plastic de la carcasa filtrului Bafta !!!! |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
zeusplace |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 13 May 07 ![]() |
aha!!!!!!!!!!. deci la mine face asa ca m-a mancat undeva sa scot cutia filtrului, si bineinteles ca m-am lasat pagubas dar nu inainte de a rupe o clema dinaceia. Si din ce am citit aici acum sunt sigur ca deaia suna asa cand revine la relanti.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 1.9DCI 88kw
|
|
TheAlphonso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 11 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Este o problema de fabricatie - montaj comuna la toate Lag. 2.1. Nu vibreaza cutia filtrului de aer ci imbinarea dintre cutie si furtunul de admisie ce pleaca inspre motor. Se rezolva scotand furtunul si lipind un burete sau un scocth gros (negru) pe furtun, unde intra in cutia filtrului.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi 88kW
- B-XX-LIF
2002 Privilege
|
|
zeusplace |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 13 May 07 ![]() |
aha
thx |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 1.9DCI 88kw
|
|
tantar76 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 July 07 ![]() |
Multumesc mult. Ma duc sa incerc din ce am citit
|
--------------------
renault
Kadjar
1.6 diesel 4x4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:37 |