Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Zgomot in cutia cu filtru de aer, Ca o paleta care ar atinge ceva

tantar76
post 4 Nov 2007, 12:55
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Scuze daca sa mai discutat despre aceasta problema dar nu am vazutSunt posesor de laguna II 1.9dci 120 cai 200.000 km de mai bine de un an. Problema ar fi ca in cutia de la filtrul de aer se aude un zgomot ca si cand o paleta ar atinge ceva , mentionand ca acel zgomot se aude numai atunci cand motorul revine la relanti (adica accelerez brusc si cand revine se aude acel zgomot).Nu stiu daca facea si inainte dar eu am observat ca a inceput sa faca dupa ce am schimbat TRS-ul avand si eu problema cu ,,vestitul bec galben" dar asta se intampla acum vreo 8 luni. Am fost atunci la reprezentanta si mi-au spus ca e normal sa se auda si ca nu are nimic.Am mers de atunci asa cu ea si intradevar nu are nimic dar nu cred ca trebuie sa se auda,si de atunci stau si astept sa vad ce se strica. Poate a mai intampinat cineva acest fenomen si ma poate ajuta.
Multumesc frumos . Sunt mai nou pe aici si nu vreau sa incurc prea mult.

--------------------
renault Kadjar 1.6 diesel 4x4
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
boozywoozy
post 4 Nov 2007, 13:56
Post #2

Membru autentic

From: galati

Acea cutie vibreaza si ai senzatia ca niste paleti ating in ea.Pune pe cineva sa tina usor accelerat,undeva la 1000 ture,poate un pic mai mult si ai sa auzi zgomotul mereu.Problema e undeva sub cutie la nivelul sistemului de prindere al acesteia de caroserie.Nu stiu cu ce e prins ptr ca nu m-a interesat atat de tare insa la nervi,personal,ridic capota si trag de cutie in sus,o smucesc de 2-3 ori si o perioada nu mai face smile.gif

--------------------
ex renault laguna 2 - gl 41 nyk 2002 1.9 dci dynamique
+
przamfiri
post 5 Nov 2007, 00:00
Post #3

Membru in crestere :}

From: Moreni

are trei puncte de prindere
-doua jos(se poate vedea daca va uitati sub aripa o sa vedeti doua inele de cauciuc in care intra suportii filtrului
-unul lateral in spre aripa,contraaripa care deasemenea ,piciorul vine infipt in acel cauciuc
la mine vibra filtrul din cauza ca acel inel de cauciuc(lateral pe contraaripa )a disparut...... si piciorul de plastic nemaintrand in el vibra si atingea de contraatipa,rezolvarea a venit cu o bucata de furtun , pe care l-am bagat pe piciorul de plastic de la carcasa filtrului
Bafta !!!!

--------------------
renault laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK
rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:}
+
zeusplace
post 7 Nov 2007, 13:37
Post #4

Membru incepator

aha!!!!!!!!!!. deci la mine face asa ca m-a mancat undeva sa scot cutia filtrului, si bineinteles ca m-am lasat pagubas dar nu inainte de a rupe o clema dinaceia. Si din ce am citit aici acum sunt sigur ca deaia suna asa cand revine la relanti.laugh.gif

--------------------
Renault Laguna II 2002 1.9DCI 88kw
+
TheAlphonso
post 7 Nov 2007, 16:35
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti

Este o problema de fabricatie - montaj comuna la toate Lag. 2.1. Nu vibreaza cutia filtrului de aer ci imbinarea dintre cutie si furtunul de admisie ce pleaca inspre motor. Se rezolva scotand furtunul si lipind un burete sau un scocth gros (negru) pe furtun, unde intra in cutia filtrului.

--------------------
Renault Laguna II 1.9dCi 88kW - B-XX-LIF 2002 Privilege
+
zeusplace
post 8 Nov 2007, 16:51
Post #6

Membru incepator

aha
thx

--------------------
Renault Laguna II 2002 1.9DCI 88kw
+
tantar76
post 9 Nov 2007, 17:31
Post #7

Membru incepator

Multumesc mult. Ma duc sa incerc din ce am citit

--------------------
renault Kadjar 1.6 diesel 4x4
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 01:37
Dacia