Zgomot dupa franare
![]() ![]() ![]() |
Zgomot dupa franare
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Se aduna mizerie. Asa imi facea si mie suxi. Cand imi aduc aminte mai dau cu spray de frane pe etrieri.
Mai ales pe spate.... This post has been edited by wolfin: 4 Dec 2022, 13:32 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.064 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Cind incepe sa scirtiie dupa frinare inseamna doar ca un etrier nu se deschide cit trebuie de usor si placuta freaca pe disc mai tare decit normal.
Trebuie dat jos etrierul si curatite partile culisante. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
La mers inapoi. Nu inainte.
Daca spala etrierii cu spray zic ca nu mai face This post has been edited by wolfin: 4 Dec 2022, 15:27 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
myhay1208 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 978 Joined: 15 August 07 ![]() |
Etrier care se elibereaza greu dupa ce ai apasat frana. Asta am patit eu cand aveam Clio. Franam si se auzea un zgomot dupa ce eliberam frana. Am dat jos etrierul si culisele alea erau gripate. Se intarize vaselina din cauza varstei si mizeriei.
|
--------------------
Renou'
Clio 1.4 - 16V K4J 710 / Scenic 2 1.6 16V K4M 766
-- Clio 2002 / Scenic 2007 You know the secret...
|
|
wolfin |
![]()
|
Daca ar fi asta ... ar face si la mers inainte..nu doar la scurs indarat...janta fierbinte....
Repet..patit..cu masina noua..deci culise curate vaselina noua. Mai ales dimineata la prima plecare. Am dat cu spray frane ...liniste totala. Ce il costa sa dea cu un spray. 10 lei la lidl. This post has been edited by wolfin: 5 Dec 2022, 11:28 |
--------------------
pegas
3120
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
sau dau cu spray fara sa demontez etrierii?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
wolfin |
![]()
|
DA.
fara mila...peste tot..placute ..disc cu insistenta pe etrier unde sunt placutele daca mai face cand dai inapoi ai perdut 10 lei. daca nu dai o bere. acu sper ca nu trolezi..cum plm sa desfaci etrierii ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:27 |