Zgomot/clicait la viraj stanga/dreapta pe loc
![]() ![]() ![]() |
Zgomot/clicait la viraj stanga/dreapta pe loc
radugns |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 26 May 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
172
|
|||
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Care rulmenți? De sarcină, sper. Faptul că nu se aud mereu în același loc și dispar odată ce se ridică mașina, da, ar putea fi ei de vină. Pune mâna pe arcuri în timp ce se aud click-urile. Dacă se simte ceva, ei sunt.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
radugns |
![]()
|
Da, la cei de sarcina zic, din flansa amortizor. Ideea e ca nu se simte ceva notabil sa pot sa ma pronunt ca e de acolo in momentul in care aud sunetul. Mai mult e zgomot, ca nu tremura ceva anume.
|
--------------------
Renault
Clio
172
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
"Asa face toate"
https://www.youtube.com/watch?v=XewHULBb-tc |
--------------------
.
.
.
|
|
radugns |
![]()
|
Si ai vreo idee de unde vine sunetul?
Incep sa suspectez ceva din rulment, ca sunetul seamana cu un sunet de tabla precum cea de protectie a discului...care este prinsa intre fuzeta si rulment ![]() |
--------------------
Renault
Clio
172
|
|
jay333 |
![]()
|
Nu stiu de la ce era, am vandut masina inainte sa aflu. Ca idee, am schimbat amortizoare fata, flanse si rulmenti si zgomotul era tot acolo. Cred ca cel mai bine ar fi sa ii dai cu ignore si volumul mai tare la rlink.
|
--------------------
.
.
.
|
|
radugns |
![]()
|
Ce motorizare ai avut?
|
--------------------
Renault
Clio
172
|
|
jay333 |
![]()
|
1.6 tractor 130 martoage dar se pare ca nu conteaza motorizarea, zgomotele dubioase sunt marca inregistrata rino.
|
--------------------
.
.
.
|
|
radugns |
![]()
|
Nu chiar, suspectez ca e problema doar la fuzete de aluminiu
|
--------------------
Renault
Clio
172
|
|
Mkoprek8 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 23 ![]() |
buna ziua, ati descoperit cauza accidentului?
Am un Megane 4 1.6 dci 2018, se aude acelasi sunet, as fi foarte recunoscator daca ai putea rezolva problema |
--------------------
Renault
Megane 4
2018
|
|
ccl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 30 May 14 ![]() |
QUOTE(jay333 @ 3 Jun 2022, 19:43) 1.6 tractor 130 martoage dar se pare ca nu conteaza motorizarea, zgomotele dubioase sunt marca inregistrata rino. Eu zic, că nu este chiar așa. M4 este o mașină ok. Ai impresia că dacă dai o căruta de bani pe altă marca nu ai probleme ? O să ai că și la M4. Dar acolo prețul este mult mai mare. A mea are 60k, intradevăr nu sunt multi dar nici probleme in km ăștia. Și că mine sunt destui. Intră pe forumurile altor mătci și te apuci cu mâinile de cap.This post has been edited by ccl: 30 Apr 2023, 09:41 |
--------------------
RENAULT
MEGANE2.1 PRIVILEGE XENON-CLIMATRONIC/ M4 INTENS.
2006/2017
|
|
Mkoprek8 |
![]()
|
Am cautat pe alte forumuri, dar nu am gasit nimic, si am schimbat deja rulmentii si bucsele de la amortizoare, cremaliera noua, tija de echilibru, deci nu mai am idei, sunetul de clic ramane.
|
--------------------
Renault
Megane 4
2018
|
|
TaliR_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 25 July 21 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1.5DCI 110 EDC
2017 // Business
|
|
Mkoprek8 |
![]()
|
se aude un clic in volan, dar nu de fiecare data, la ce cutie te referi?, se presupune ca niste sigurante de aluminiu, dar nu stiu unde este
|
--------------------
Renault
Megane 4
2018
|
|
jay333 |
![]()
|
QUOTE(ccl @ 30 Apr 2023, 09:40) Eu zic, că nu este chiar așa. M4 este o mașină ok. Ai impresia că dacă dai o căruta de bani pe altă marca nu ai probleme ? O să ai că și la M4. Dar acolo prețul este mult mai mare. A mea are 60k, intradevăr nu sunt multi dar nici probleme in km ăștia. Și că mine sunt destui. Intră pe forumurile altor mătci și te apuci cu mâinile de cap. O fi cum zici tu dar la asta pe care o am acum macar nu ploua in ea de noua, nu are zgomote dubioase la suspensie pentru care sa nu gaseasca nimeni cauza si solutia, nu caraie rotile cand invart de volan si inca nu mi s-a dezintegrat parbrizul pe interior. |
--------------------
.
.
.
|
|
Bobo1973 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 July 05 ![]() |
Am mai postat acum o perioada despre o problema la care nu ii dau de cap, am observat ca atunci cand invart de volan se aud niste zgomote ca niste pocnituri in habitaclu, dar ceva usor, indiferent daca invart stanga sau dreapte. Nu se aude asa tare ca in filmele postate, dar imi ridica niste semne de intrebare privind fiabilitatea, plec destul de des pe distante mari mari si ma gandesc sa nu ma lase ceva la directie.
|
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCE 140CP
2019
|
|
ccl |
![]()
|
Cadrul motor l-ai verificat să nu fie slăbit ?
|
--------------------
RENAULT
2006/2017
|
|
Bobo1973 |
![]()
|
Nu am verificat cadrul motor, dar o sa dau o fuga la service si il verific.
Daca mai sunt si alte sugestii apreciez. In directie nu simt nici cel mai mic soc, se aud doar ca niste pocnituri, langa masina nu se aude nimic. |
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCE 140CP
2019
|
|
adi68 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.014 Joined: 16 September 11 ![]() |
Asa a pocnit si la mine cand era in garantie,au schimbat caseta de directie si sunetul a dispărut.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007
- B07ADI
|
|
Bobo1973 |
![]()
|
Am avut probleme in trecut cu o caseta de directie, la alta marca, dar acolo simteam in volan.
In cazul de fata directia merge foarte usor si fluent. Si cum se intampla cand mergi la dentist cand nu te mai doare njmic, asa am patit cand am mers in service, nu a mai carait la schimbarea vitezelor, asta se intampla la viteze de peste 70 km/h, sunet care se aude din zona schimbătorului de viteze si nu s-a auzit nici un zgomot cand roteam volanul cu masina in stationare. Problema este ca m-au tot amanat cu rezolvarea micilor probleme si acum mai am o luna pana iese din garantie, dupa care parca vad ca descopera brusc unde trebuie intervenit. This post has been edited by Bobo1973: 17 May 2023, 09:57 |
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCE 140CP
2019
|
|
ccl |
![]()
|
Vezi de cadrul motor. Poate sa fie vreo bucșă. Nu cred că este slăbit. Dar nu se știe. La M2 într-o perioadă scârtâia la rotirea volanului de te zăpăcea. Noroc cu mecanicul meu care a depistat bucsile de la cadru motor. Acum nu este ceva sigur și la tine. Dar merita pus accentul. De unde ești ?
|
--------------------
RENAULT
2006/2017
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai poate sa incerce ceva: cu masina suspendata sa slabeasca suruburile de prindere de la caseta de directie, dupa care sa vireze stg/dr de doua ori si la final cu volanul drept sa stranga la loc caseta de directie pe pozitie... asa a pacalit la mine la megane 2 mecanicul pocniturile care spuneau toti ca vin din caseta de directie si trebuie schimbata. N a mai facut deloc dupa aceea.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Bobo1973 |
![]()
|
Mulțumesc, o sa merg cu lista
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCE 140CP
2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:37 |