Zgarieturi fine parbriz
![]() ![]() ![]() |
Zgarieturi fine parbriz
larkinsen |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 22 March 18 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
Life Evo 1.2 16V 75CP
- 2018
|
|||
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 613 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Eu vad 2 variante: schimb sau te obisnuiesti.
Daca nu ai optionale la parbriz poti sa faci un upgrade cu aceasta ocazie. Varianta de reparatie o vad doar la oprit ciobituri. My 2 cents... |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
2015
- MS 2 cifre 3 litere Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
larkinsen |
![]()
|
Da.Intr-adevar.Chestia e ca am citit ce au patit altii in unitati autorizate dupa montaj..fie le-au zgariat masinile,fie le-au distrus plasticul de jos la demontare sau a doua zi s-au trezit cu el fisurat ca doreii ciobisera coltul parbrizului la montaj si s-a fisurat...etc.Te-apuca groaza si in final cred ca o sa incerc sa ma obisnuiesc cu ele.
![]() |
--------------------
Renault
Clio
Life Evo 1.2 16V 75CP
- 2018
|
|
MihaiF3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 14 April 13 From: bucurești ![]() |
un amic cu banii de parbriz nou, circa 500 de ron si-a luat aparat de polishat si pasta aferenta si a dat polish si a ramas si cu bani. iar daca dupa 1-2 ani are noi zgarieturi atunci foloseste din nou aparatul in loc sa schimbe parbrizul |
--------------------
reno
clio
2016 rs trophy
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 613 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Faci poze in fata lor pentru a proba ca nu a fost precum se va prezenta (poate nu...) dupa schimb.
|
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
2015
- MS 2 cifre 3 litere Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
larkinsen |
![]()
|
@MihaiF3 : nu merita investitia.Si apare efectul de lupa pentru ca prin polishare se subtiaza sticla .Mi-a confirmat chiar o cunostinta care se ocupa cu reparatii parbrize.Dar baietii nu-ti vor spune asta ca doar nu-s prosti.Asa cum zicea mai sus cineva,reparatiile merita doar in cazul ciobiturilor sau fisurilor.Nu si in cazul zgarieturilor.
@janos :clar fac poze inainte. ![]() Deocamdata mai stau sa vad daca reusesc sa ma obisnuiesc cu ele. |
--------------------
Renault
Clio
Life Evo 1.2 16V 75CP
- 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:05 |