Vreau cort !, sugestii, opinii, propuneri, testate
![]() ![]() ![]() |
Vreau cort !, sugestii, opinii, propuneri, testate
gap |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 23 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
LGN
1.6 Laureate
|
|||
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Cauta un cort cu doua folii, rezista mai bine la ploaie si sunt si ceva mai calduroase. Deobicei cele ieftine, cu o folie, merg mai mult la mare, pe plaja.
La mormota.ro sunt cateva corturi Hannah destul de bune. Eu am un Hannah Target de 4 persoane si sunt multumit de el, rezista destul de bine la ploaie. vezi si http://www.hymalaya.ro PS: eventual sa aiba si o veranda, nu neaparat mare, ci suficient sa-ti pui incaltamintea peste noapte. This post has been edited by thunder: 24 Jun 2005, 23:50 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Eu am un cort igloo, insa are numai o folie si imi ploua in el. Cel mai bine ar fi sa iti iei un cort facut de o firma mai cunoscuta cat de cat si sa aiba neaparat doua folii, sa nu ai surpriza cand ploua. Mie imi pare rau ca am dat banii pe el, e cam aiurea cortul.
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
micutu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 6 November 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am unul identic cu cel din poza. a rezistat eroic cam trei ani ... si mai rezista. a vazut toata Europa si a fost si la pescuit (foarte des). am vazut ieri, in Selgros Baneasa, doua variante, de trei si de patru persoane. cel de patru persoane e suficient pentru doua plus bagaje. are 2.40x2.10 ... parca. pentru 1.5 mil ... eu zic ca face banii.
|
--------------------
Logan 1.6
Laureate & Ambition
- B66__ & B59___
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(gap @ 25 Jun 2005, 00:36) Am de gand sa-mi cumpar un cort. Am studiat oferta online cat de cat Exista chiar si la Carrefour o super oferta care seamana sau e identic (cortul e de 4 persoane) cu cel de pe siteul cort.ro la 750 mii lei. Merita? Sincer, nu te sfatuiesc sa cumperi un cort de 750 klei decat daca esti sigur ca nu va ploua sau va bate vantul. Ar trebui sa gasesti un cort bun pe la 1-1,5 milioane. Desi, la urma urmei se poate dormi si in masina la urgente. Pentru ploaie, neaparat sa aiba 2 folii. Pe langa protectia impotriva ploii tine si mult mai cald. Daca e prea cald, poti sa nu pui si folia exterioara. Edit: revin, am vazut ca acum sunt mai scumpe corturile. Eu, as lua un cort de la hannah, dar totusi daca il vei folosi doar langa masina, gasesti si ceva acceptabil pana in 1,5 milioane. This post has been edited by stuiberv: 27 Jun 2005, 17:33 |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
sageata.albastra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 August 09 ![]() |
Corturile ieftine sunt bune atat timp cat nu ploua. Cum se strica vremea ince sa creeze neplaceri. Sunt multe corturi de vanzare, dar pe unele nici nu merita sa dai banii.
Daca vrei sa iti iei un cort ca lumea citeste ce scrie pe www.vreaucort.ro. Un ghid foarte bun pentru a sti ce cort sa iti cumperi. Iti explica care e treaba cu impermeabilitaeta, betele, cusaturile si multe alte lucruri. Are pe 80 de modele pe care le recomanda. Site-ul nu vinde corturi si nici nu are publicitate. Este un ghid foarte bun pentru cei care vor sa isi cumpere un cort. Pentru cei care nu au mers pana acum cu cortul pentru ca au auzit tot felul de povesti, cum ca e nashpa cu cortul, au un articol care poate le alunga frica. www.vreaucort.ro/articole/prima_data.html. Daca iti cumperi un cort bun, e marfa sa stai in camping. Daca nu, mai bine du-te la hotel sau, si mai bine, stai acasa. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
De ani de zile merg cu familia cu cortul, atat in tara cat si in strainatate.
Am un cort de 4 persoane, "OANA", al firmei RCO, la vreo 260 de lei. Si-a facut banii, nu am de ce sa ma plang. Are 1.8 m inaltime, si un antreu de 1.5. Daca preconizezi sa mergi la mare, e bine sa fie inalt. Am inca precedentul cort, iglu, la 1.3 metri inaltime, in care intram in patru labe, cum se spune. Apoi am luat cortul mai inalt, mai spatios, cu loc pentru bagaje, ceea ce conteaza destul de mult cand ploua. Nu este un cort facut de firma de renume, ci de una chinezeasca cred, care face materiale sportive. Nu am avut probleme nici la ploaie. Sau mai exista http://seconds.quechua.com/index.php5?lg=E...=0#/produit/14/ Se gasesc si la Decathlon. Functie de numarul de persoane, de sezon ( numai vara sau si in alte anotimpuri), la mare sau la munte, trebuie facuta alegerea tipului. Apoi se poate alege , dintre ofertele mai multor producatori sau dintre modele apropiate. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
sa nu-ti iei ca ala din poza. n-o sa reusesti niciodata sa faco betele de la antreu sa stea drept. si daca ai sa reusesti, le darami foarte usor. cauta cu alt model de antreu.
eu am un cortde 90 de lei cu 2 folii, luat dintr-un en-gros. l-am folosit de vreo 2 ori pe ceahlau, m-a prins ploaia in el si nu m-am udat. l-am folosit odata la mare , a burat cateva minute si aveam o mica balta inauntru. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Eu sunt un mare ..."cortangiu"
![]() This post has been edited by drrond: 31 Aug 2009, 10:55 |
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu nu am avut nici o problema sa dorm intr-un cort de 2mil (primavara/vara/toamna) pe munte. Am dormit pe vant si pe ploaie fara absolut nici o problema.
Dar intradevar, cort de 4 persoane pentru 2 ca sa ai loc si de bagaje. This post has been edited by IRONICK: 31 Aug 2009, 11:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Gorbaciov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 28 July 07 ![]() |
Pentru ce vreau sa fac in primavara, "Rally Europe", mi-am luat asta: http://www.decathlon.co.uk/EN/t4-1-3225458/
420 RON, la Decathlon Militari. |
--------------------
Citroen
C5
2007/Elegance
- B-01-DRC
|
|
sageata.albastra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 August 09 ![]() |
QUOTE(drrond @ 31 Aug 2009, 10:52) Eu l-am luat de la englezi marca OUTWELL - daneza si iti spun ca nu m-a dezamagit. Sal drrond. Marca daneza Outwell este una dintre brand-urile firmei daneze Oase Outdoor. Alaturi de Outwell mai produc si sub denumirile de Easy Camp si Robens. Marca Easy Camp produce modelele low-cost. Outwell produce corturi de o calitate medie. Varful de lance al celor de la Oase Outdoor sunt modelele produse sub marca Robens. Cateva informatii poti gasi pe www.vreaucort.ro/producatori/corturi_Robens.html. Informatii mai poti gasi si pe pagina celor de la Oase Outdoor. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Asa e. Eu am cautat un raport pret-calitate convenabil. Dar sunt f. multumit de el.
|
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
pitox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 May 10 ![]() |
Eu am cumparat un cort de 2 persoane anul trecut. Am fost la mare si am stat o sapt in el fara sa am probleme. Am prins si o zi cu ploaie dar usoara si nu am avut probleme.
|
--------------------
smart
fortwo
2000
|
|
cornel_urian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi-am luat si eu recent un cort si astept sa il probez. dati-mi niste variante pe unde as putea sa il pun (zona Cluj) unde sa fie campinguri sau daca nu , sa fie sigur
![]() Cortul e asta: http://www.mormota.ro/?tart=101&alm=4&prod...59&cont=htrolls si zic ca e ok si pret si calitate (Hannah) |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2009 Best
- BN 86 ABS
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
eu mi-am cumparat acum vreo 2 luni asa ceva http://www.himalaya.ro/catalog/product_inf...products_id=789
l-am testat acum 2 saptamani la Sibiu , spre Paltinis , si a rezistat foarte bine si la ploaie si la vant. Sunt foarte multumit de el. este mare si veranda face toata treaba.se poate pune o muasa de voiaj cu 2 scaune lejer. are multe corzi de sustinere pretul a fost 485 lei Attached thumbnail(s) 30072010262.jpg ( Size: 1.67mb ) Number of downloads: 2473 30072010263.jpg ( Size: 1.93mb ) Number of downloads: 2313 30072010264.jpg ( Size: 1.59mb ) Number of downloads: 2160 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
eu sunt la al doilea iglu, f multumit, folie dubla + folie plastic la nevoie. Primul este ca cel din prima poza cu bete la intrare de 2 pers iar cel de-al doilea cu veranda aplecata, mai eficienta, de 3 pers. Urmeaza cel "promovat" de user-ul Gorbaciov. A fost la oferta 380 ron. Isi merita toti banii. Si anul trecut si anul acesta m-am "intilnit" cu el prin campinguri si propetarii erau f multumiti. Nu mai trebuie umbrar cind ploua si e ideal cind bate vintul. Dar pt 2 nopti e bun cel ca al meu pt rapiditatea in montaj, 5-10 min singur
23 Nov 2010, 14:05: Cel cu veranda aplecata e cel mult 100-140 ron This post has been edited by negrucvj: 23 Nov 2010, 13:05 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 10:36 |