Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Vopsire totala sau partiala ?, sfaturi please

Renaultouille
post 14 Feb 2008, 21:10
Post #1

Membru de partid

Group: Members
From: Bucuresti / Rm. Valcea

salutare! am o gramada de zgarieturi pe masina, ba de la binevoitori cu chei, ba de la pietre pe drum, ba de la pisicile de la bloc care dorm pe masina ca dehh e calda:D.
cum merita mai mult....sa vopsesc pe bucatele ceea ce ar fi ciudat avand in vedere ca masina e din 2004 si vopseaua mi-e sa nu se vada mai lucioasa intr-o parte, mai mata in alta sau sa o vopsesc cu totul? costa mult o vopsire totala si iese ca din fabrica? dati-mi niste sfaturi pt ca sunt pe langa la subiectul tinichigerie si vopsitorie. multumesc si imi pare rau daca nu am postat unde trebuie dar m-am gandit ca e vorba de un megane si...

--------------------
Renault Megane 2.1 / 1.6 16v 2004
Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ghertzoi
post 14 Feb 2008, 21:34
Post #2

Membru autentic

From: varza a la cluj

in primul rand daca sunt zgarieturi adanci majoritatea si peste tot, poate e mai bine sa faci o vopsire totala. Nu stiu daca la o firma de detailing (sau cum se scrie) iti poti retusa, fara revopsire.

Insa daca intentionezi sa iti vinzi masina in viitorul apropiat poate e mai bine sa nu o vopsesti deloc...

--------------------
Renault Megane 2.2 2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
+
ionutt daniel
post 15 Feb 2008, 06:39
Post #3

Membru autentic

From: Giurgiu

Daca ai de gand sa mai pastrezi masina eu recomand sa o vopsesti integral. In Giurgiu sunt cateva service-uri care fac treaba de calitate super, dar si pretul este in jur de 1000 E, vopsea de ultima generatie pe baza de apa si materiale de cea mai buna calitate. Daca vrei sa o vinzi mai bine lasi din pret valoarea vopsitului si vede omul ce cumpara, poate ai casco si o rezolva el inainte de perfectarea actelor. Nici sa nu te gandesti sa retusezi anumite parti ca se va transforma intr-o sorcova, mai ales ca ai destule de retusat. Daca zgarieturile sunt superficiale poti merge la o firma serioasa si o polishezi cu mici retusuri fara sa se vada prea mult.

--------------------
renault espace 2.2 - bulgariax4
+
DRD
post 15 Feb 2008, 12:52
Post #4

Membru autentic

From: Brasov

Depinde de ce vrei si tu,ex o polishare facuta corect te poate scapa de multe probleme,dar trebuie facuta de cineva care se pricepe,la zgarieturile mai adanci se foloseste smilger de 2000 si 3000 dupa care se polisheaza. Daca ai bani pentru o vopsire totala si vrei probabil un nou look atunci alegerea e simpla.

--------------------
Renault Megane 2 1.5 Dci Comfort Expresion 2004
+
Renaultouille
post 15 Feb 2008, 16:57
Post #5

Membru de partid

From: Bucuresti / Rm. Valcea

m-am gandit si eu la varianta polishatului dar nu stiu in bucuresti sau valcea (unde stau eu) un loc unde se face treaba buna. cat despre vopsirea totala mi-e ca vor ramane portiuni (de exemplu pe la chedere sau praguri etc...locuri unde se vede mai greu) unde nu e vosit bine. intr-adevar vreau sa tin masina pana face 100mii km si s-o dau, asta probabil pe la vara, dar in acelasi timp nu vreau nici sa las prea mult la pret in favoarea vopsirii de catre noul proprietar.
apropo, am o zgarietura unde m-a sters unu' in parcare. ceva de genu asta se ia la polishat pt ca genul asta de zgarieturi am?.una singura e trasa cu cheia asa meserias, pana la tabla

--------------------
Renault Megane 2.1 / 1.6 16v 2004
Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
+
A l e x
post 15 Feb 2008, 17:52
Post #6

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Daca zgarieturile sunt prea mari si urate te-as sfatui o vopsire integrala, macar sa arate a noua, stii ca atunci cand vopsesti pe bucati exista riscul sa nu nimereasca bine culoarea...

Daca nu sunt, baga un polish si mai stai cu ea asa...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
aqua
post 28 Jul 2008, 17:31
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti

cam cat ar costa o vopsire a unei bare fata megane? negru metalizat?merci

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
semit
post 28 Jul 2008, 17:36
Post #8

Private Spice

600 lei +tva

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
aqua
post 28 Jul 2008, 17:58
Post #9

Membru autentic

aoleu....merci
asta e un pret standard ?
si la ce garantie? ca daca e de 6 luni parca nu-ti mai vine

This post has been edited by aqua: 28 Jul 2008, 18:31

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
Bacu
post 21 Oct 2008, 20:07
Post #10

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

QUOTE(ionutt daniel @ 15 Feb 2008, 06:39)
... dar si pretul este in jur de 1000 E, vopsea de ultima generatie pe baza de apa si materiale de cea mai buna calitate. ...
*

ma bate si pe mine gandul sa fac o vopsire integrala, la polish deja nu se mai pot scoate zgarieturile pe care le am eu pe toate usile. sunt si infundate unele, se vad in lumina aiurea rau de tot, zici ca e masina de 10 ani.

stie cineva un pret cat de cat corect pentru o vopsire integrala (adica cineva care a vopsit-o in banii aia, nu din auzite)? ati facut-o in service cu factura sau ati vorbit cu vreun 'meserias' de la un service? daca costa 1000 euro, parca as apela si la casco ca sa o vopsesc, dar nu stiu ce implica asta: sa ma apuc eu sa imi fac x-uri pe toata masina ca sa o pot vopsi integral? biggrin.gif (am casco full fara franciza).

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
semit
post 21 Oct 2008, 20:16
Post #11

Private Spice

service cu preturi reno.. vopsire integrala fara plafon.. fara indreptari de tabla... 74.5 milioane in martie 2008

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
vladd1923
post 22 Oct 2008, 20:49
Post #12

Membru autentic

bacu eu am platit acum mai putin de 1 an 20 mil pt : aripa dr, toate cele 4 usi, potrtbagaj, bara spate aripile spate (st +dr ), +bandouri+ 1 polish la intreaga masina! deci toata masina mai putin capota, capota motor, bara fata si aripa st, diferenta de vopsea nu se vede... doar de pe bandoul de pe bara spate s-a exfoliat vopseaua... in rest nu au fost prbl. operatiunea a fost facuta de un angajat renault ... pe nashpa smile.gif

--------------------
VW Passat 2005 TipTronik, 1.9tdi
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th May 2025 - 00:24
Dacia
Loading...