Vopsire totala sau partiala ?, sfaturi please
![]() ![]() ![]() |
Vopsire totala sau partiala ?, sfaturi please
Renaultouille |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|||
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
in primul rand daca sunt zgarieturi adanci majoritatea si peste tot, poate e mai bine sa faci o vopsire totala. Nu stiu daca la o firma de detailing (sau cum se scrie) iti poti retusa, fara revopsire.
Insa daca intentionezi sa iti vinzi masina in viitorul apropiat poate e mai bine sa nu o vopsesti deloc... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Daca ai de gand sa mai pastrezi masina eu recomand sa o vopsesti integral. In Giurgiu sunt cateva service-uri care fac treaba de calitate super, dar si pretul este in jur de 1000 E, vopsea de ultima generatie pe baza de apa si materiale de cea mai buna calitate. Daca vrei sa o vinzi mai bine lasi din pret valoarea vopsitului si vede omul ce cumpara, poate ai casco si o rezolva el inainte de perfectarea actelor. Nici sa nu te gandesti sa retusezi anumite parti ca se va transforma intr-o sorcova, mai ales ca ai destule de retusat. Daca zgarieturile sunt superficiale poti merge la o firma serioasa si o polishezi cu mici retusuri fara sa se vada prea mult.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Depinde de ce vrei si tu,ex o polishare facuta corect te poate scapa de multe probleme,dar trebuie facuta de cineva care se pricepe,la zgarieturile mai adanci se foloseste smilger de 2000 si 3000 dupa care se polisheaza. Daca ai bani pentru o vopsire totala si vrei probabil un nou look atunci alegerea e simpla.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
m-am gandit si eu la varianta polishatului dar nu stiu in bucuresti sau valcea (unde stau eu) un loc unde se face treaba buna. cat despre vopsirea totala mi-e ca vor ramane portiuni (de exemplu pe la chedere sau praguri etc...locuri unde se vede mai greu) unde nu e vosit bine. intr-adevar vreau sa tin masina pana face 100mii km si s-o dau, asta probabil pe la vara, dar in acelasi timp nu vreau nici sa las prea mult la pret in favoarea vopsirii de catre noul proprietar.
apropo, am o zgarietura unde m-a sters unu' in parcare. ceva de genu asta se ia la polishat pt ca genul asta de zgarieturi am?.una singura e trasa cu cheia asa meserias, pana la tabla |
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daca zgarieturile sunt prea mari si urate te-as sfatui o vopsire integrala, macar sa arate a noua, stii ca atunci cand vopsesti pe bucati exista riscul sa nu nimereasca bine culoarea...
Daca nu sunt, baga un polish si mai stai cu ea asa... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
cam cat ar costa o vopsire a unei bare fata megane? negru metalizat?merci
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
600 lei +tva
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
aoleu....merci
asta e un pret standard ? si la ce garantie? ca daca e de 6 luni parca nu-ti mai vine This post has been edited by aqua: 28 Jul 2008, 18:31 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(ionutt daniel @ 15 Feb 2008, 06:39) ... dar si pretul este in jur de 1000 E, vopsea de ultima generatie pe baza de apa si materiale de cea mai buna calitate. ... ma bate si pe mine gandul sa fac o vopsire integrala, la polish deja nu se mai pot scoate zgarieturile pe care le am eu pe toate usile. sunt si infundate unele, se vad in lumina aiurea rau de tot, zici ca e masina de 10 ani. stie cineva un pret cat de cat corect pentru o vopsire integrala (adica cineva care a vopsit-o in banii aia, nu din auzite)? ati facut-o in service cu factura sau ati vorbit cu vreun 'meserias' de la un service? daca costa 1000 euro, parca as apela si la casco ca sa o vopsesc, dar nu stiu ce implica asta: sa ma apuc eu sa imi fac x-uri pe toata masina ca sa o pot vopsi integral? ![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
service cu preturi reno.. vopsire integrala fara plafon.. fara indreptari de tabla... 74.5 milioane in martie 2008
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
bacu eu am platit acum mai putin de 1 an 20 mil pt : aripa dr, toate cele 4 usi, potrtbagaj, bara spate aripile spate (st +dr ), +bandouri+ 1 polish la intreaga masina! deci toata masina mai putin capota, capota motor, bara fata si aripa st, diferenta de vopsea nu se vede... doar de pe bandoul de pe bara spate s-a exfoliat vopseaua... in rest nu au fost prbl. operatiunea a fost facuta de un angajat renault ... pe nashpa
![]() |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 00:24 |