Volkswagen Passat B5.5, Masina "iubita" de toti
![]() ![]() |
Volkswagen Passat B5.5, Masina "iubita" de toti
jhr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Passat-ul chiar merita banii ......nu stiu daca si despre B6 se poate spune acelasi lucru.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de duminica sunt in austria. Nu cred ca am vazut mai mult de 2 passaturi noi aici! In schimbi alea vechi destule. Totusi ce m-a socat ca din familia golfului, 5-urile le numeri pe degete, 4 sunt cateva, in schimb e pliiiiiin de G3
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si surprinzator de mult Megane-uri...nu?
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pe naiba, nici megane (cred ca n-am vazut nici macar unu'), nici logane (am vazut un mcv si un sandero), oricum e balaceala mare la astia la masini, au de TOATE felurile, si mari si mici, si noi si vechi, pe o strada cu 20 de masini ai sanse 90% sa fie toate diferite
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Asta se datoreaza faptului ca acolo oamenii isi cumpara exact masina de care au nevoie. Si nu stau sa stranga nu stiu cate zeci de mii de euro ca sa-si cumpere bemveu sau audi cu care sa iasa pe strada apoi si sa dea muzica la tot cartieru' cum probabil ar face o parte din compatriotii nostri. Pai la noi, daca esti baietas de baietas, decat sa iesi la mall cu o masina mai ieftina de 15k mai bine nu mai iesi. Vrei sa te faci de ras?
Asta este! Noua inca ne place snobismul. Iertare pentru offtopic... This post has been edited by dansora: 20 Nov 2008, 11:34 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
SIIII Un update, tinand cont ca este Jurnal de Bord
![]() Acum 1 luna i-am facut ITP-ul, m-asteptam sa fie ceva probleme, ca de obicei la suspensie, (nu mai umblasem la ea de 1 an si auzeam niste cloncaneli p-acolo) + ca aveam o cloncaneala stil planetara (in viraje in forta) de 1,5-2 luni inainte. Verdictul a fost capatul de bara dreapta (schimbat in urma cu 1,5 ani) in stare foarte proasta, capatul de bara stanga (neschimbat de la achizitionarea masinii, se vedea ca era de origine d-aia si a rezistat excelent) in stare relativ uzata. Ambele burdufe de planetare erau sparte de mult, de abia mai era vaselina in ele (in mod interesant cel pe stanga nu scotea zgomote). In rest, cam atat. Cost reparatie 250RONx2/ kit capat de planetara GKN, 2 x cap de bara = 180 RON (producator belgian, in fine, in ritmul in care pica astea nici nu mai ma obosesc, stiu ca trebuia sa iau Lemforder dar am luat ce era in stoc) + manopera 300 Lei la schimbat reperele astea. Astfel, luat ITP pana in 2011 ![]() Dupa schimbarea capetelor de bara s-a simtit o imbunatire semnificativa in feelingul in volan, devenind directia mai precisa. ----- Ca alte informatii generale, nu prea am. Ma enerveaza ca am greier in bord care se aude pe la 1000 de rotatii atat in acceleratie cat si frana de motor, deci prin oras se aude destul de mult. A inceput sa se auda de cand am schimbat parbrizul, probabil e o porcarie de plastic nestransa bine.... In plus, fata de usa stanga dupa multe scoateri/puneri la loc FARA a se schimba braduletii aceia a capatat o scartaiala puternica cand ma las pe ea. Trebuie rectificata situatia. De asemenea scaunul la sofer are o scartaiala enervanta la gropi, neajutat probabil de cele 95 de kg ale mele. ----- La motor tot am programat la vara o schimbare a garniturilor de la traseul turbinei caci transpira ulei pe acolo si imi murdareste motorul ![]() De asemenea scapa ulei pe la capacul de culbutori si se creaza mizerie acolo. Din pacate garnitura de capac de culbutori nu exista PE ORIGINAL decat cu capacul insusi (costa 7-800 RON, nu merita, evident) si pe producator nu ma risc ca a luat cineva teapa ca nu se aseaza bine. Ramane solutia siliconului de temperaturi inalte ![]() In August am programat schimb de ulei + filtre si cam atat. ![]() EDIT: Sunt la 128 mii km acum, am uitat sa precizez ![]() Consumul a ramas... 11 in oras, a mai scazut de cand cu criza cam cu 1% din ce-am observat ![]() This post has been edited by Executron: 25 Jul 2009, 23:45 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Ca lumea masinuta. Arata foarte bine in poze. Sa nu ai probleme nici de acum inainte.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mersi
![]() ![]() Si o poza recenta sa se vada UAP-ul ![]() This post has been edited by Executron: 6 Feb 2010, 18:51 Attached thumbnail(s) index.php.jpg ( Size: 266.55k ) Number of downloads: 2725 |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
tdi-stule!
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Executron |
![]()
|
TDI POWEEEEEEEEEEEEEEEER
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Executron @ 26 Jul 2009, 11:19) Mersi ![]() ![]() Si o poza recenta sa se vada UAP-ul ![]() Tine masina in continuare, ca nu e mult... Mai merge destul. Mai bine faci altceva cu banii... |
--------------------
-
-
-
|
|
Executron |
![]()
|
Sper si eu sa tina
![]() ![]() Si in afara de aspectul asta iti spun sincer ca m-am cam plictisit de diesel, ca este zgomotos si sunetul care il face nu prea e pe gusturile mele. ![]() ![]() De aceea ma gandeam la un 525i, tot SH, imi place f. mult design-ul si modul in care parca zboara peste denivelari (nu ma intereseaza putere sau viteza, vreau doar o masina comoda, frumoasa si cat de cat fiabila) DAR problema principala, cu siguranta, este atasamentul emotional fata de Passat, caci am investit mult efort in ea ![]() |
--------------------
VW Passat
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Te-ai plictisit tu de ea...
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
Hai bre , te plangi ca ai 130000 km ? Ce sa mai spun eu la 264000 km?... si merge foarte bine ...lasa masina in pace daca merge vrei sa cumperi alta in care sa bagi bani ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Executron |
![]()
|
Update
![]() Schimbat ieri filtrele + uleiul ![]() Cost : Ulei (Castrol Edge 5w40 + Filtre MANN) = 280 RON Manopera schimbat (desi filtrul de aer + polen l-am schimbat singur) = 50 RON |
--------------------
VW Passat
|
l@u |
![]()
|
In Gl. este un distribuitor de piese auto care schimba gratuit uleiul si filtrele daca sunt achizitionate de la ei...preturile sunt la fel ca la orice alt magazin.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In Craiova sunt multe magazine dinastea, cel putin 4-5 (care schimba uleiul si filtrele gratis daca le iei de la ei).
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Executron |
![]()
|
Am vazut si eu service-uri d-astea, dar de obicei in pretul uleiului+filtrului este inclusa la propriu si pretul manoperei.
Prefer sa iau de unde stiu eu piesele si sa ma duc la acelasi service ![]() Oricum la 320 RON cu totul nu prea am de ce sa ma plang ![]() |
--------------------
VW Passat
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hmmm
faci o recomandare...ca ma asteapta si pe mine o revizie si nu prea ma incanta serviceul reno..... ps daca sunt baieti de treaba si eu am grija de ei.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Executron |
![]()
|
Update!
Curatenia de sfarsit de vara si pregatirea pentru iarna care a inclus curatare completa a exteriorului + interiorului! Exterior : curatare completa, scoatere pete gudron, curatare atenta jante, ceruire cu ceara solida Interior : hidratare piele, siliconare bord, curatat material textil/stofa/covorase/tapiterie +degresare&curatat motor. This post has been edited by Executron: 9 Oct 2009, 19:00 Attached thumbnail(s) P071009_12.36__02_.jpg ( Size: 641.04k ) Number of downloads: 3351 P071009_16.12__03_.JPG ( Size: 163.64k ) Number of downloads: 3061 P071009_16.12__01_.JPG ( Size: 70.53k ) Number of downloads: 3015 DSCF0925.JPG ( Size: 129.95k ) Number of downloads: 2983 DSCF0929.JPG ( Size: 109.94k ) Number of downloads: 1018 DSCF0921.JPG ( Size: 145.76k ) Number of downloads: 938 DSCF0928.JPG ( Size: 149.77k ) Number of downloads: 741 |
--------------------
VW Passat
|
l@u |
![]()
|
La interior este ca a mea mai putin volanul care e in 3 spite si bineinteles tiptronicul dupa care tanjeste nevasta-mea...iar la exterior e la fel numai ca eu am oglinzile mari cu semnalizare inclusa si fara inscriptiile cu PASSAT si TDI.....ce cod motor ai ?
EDIT: am uitat de jante.... frumoase !!!!!! eu am originalele Wellington This post has been edited by l@u: 9 Oct 2009, 19:17 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Executron |
![]()
|
Cod motor AVF
![]() |
--------------------
VW Passat
|
l@u |
![]()
|
cel mai tare 1.9 pd....310 Nm@1900 rpm....hai sariti invidiosilor
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa moara dusmaniii
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
si ala de 90 cai, euro 3 e bun prin prizma consumului....bine nu pe passat...bora/golf/octavia...
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
TipTronic consuma 8% exterior pe 1.9tdi pd. Testat de socrul meu. Rezultatul: a vandut rapid masina.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:02 |