Verificare distributie ?, Cum se face ? Stie cineva
![]() ![]() ![]() |
Verificare distributie ?, Cum se face ? Stie cineva
rama |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Megane 2.1
Coupe Cabriolet
2004 / 2.0 16V 136 CP
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Bagi ochiul pe acolo si vezi daca e intinsa cureaua si e asezata la semnele respective. Inafara de asta iti mai dai seama daca iti tremura masina.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
rama |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Malytosu te rog lasa-mi si mie in PM nr. tau de telefon sa vorbim. Pt va nu reusesc sa dau de tine. pt. Ca nu pot sa scriu in PM ... cica nu am suficiente posturi :-)
|
--------------------
Megane 2.1
Coupe Cabriolet
2004 / 2.0 16V 136 CP
|
|
rama |
![]()
|
uite ca revin cu ce s-a intimplat
Am verficat distrbutia prin amabilitatea userului de mai sus si da cureaua este pusa la punct deci nu sunt probleme. DUpa indelungi cercetari am luat legatura cu "cel care a executat inital lucrarea" si am facut urmatorul test ( de autobaza dar merge). Am scos firul de la electrovana care actioneaza defazorul. La motorul de 2.0 F4R asta nu este o problema . De ce : pai aia nu are variatie continua, si ea sta in mod normal inchisa doar in anumite situatii se deschide . Adica fix in situatiile in care imi facea mie zgomot motorul. Scria in alt topic care sunt situatiile respective. Ideea este ca cu firul scos mototul merge beton. Nu vibreaza cind accelerez, trage liniar. Asadar da stiu de ce facea zgomot. INtrebarea intrebatoar este : - schimb electrovana ( aia de arata ca a 5-a bujie )? - 460 RON la Renault - schimb uleiul ( a fost schimbat de curind dar daca nu e bun si tocmai de aia face urit?) - daca este pinionul defazor bulit ( si ala a fost schimbat de curind ) - si nu in ultimul rind cel mai nasol ar fi ca acele canale din chiulasa sa fie infundate de la mai stiu eu ce ulei a fostpe acolo. Are cineva sugestii ? Merci. PS. Electrovana aia dureaza 3 saptamini sa vina pt a EVIDENT nu exista pe stoc de parca as avea cine stie ce motor deosebit. |
--------------------
Megane 2.1
Coupe Cabriolet
2004 / 2.0 16V 136 CP
|
|
rama |
![]()
|
Acum ca am rezolvat problema , sa va spun ce a fost.
Pinionul defazor AISIN pe F4R a fost defect DIN FABRICA adica desi era nou si de la la reprezentanta cumparat a fost defect. Bineninteles ca nu era pe stoc etc. Deci daca cineva mai are aceleasi simptome este de la pinion. Iarasi pinionul asta buclucas. Partea buna este ca la F4R cica tine cam 100,000km. |
--------------------
Megane 2.1
Coupe Cabriolet
2004 / 2.0 16V 136 CP
|
|
MaLyTyOsU |
![]()
|
![]() Membru Ascuns Group: Members Posts: 55 Joined: 20 January 06 From: bucuresti - rahova ![]() |
Salutare.Mai ti minte diagnosticu meu cu pinionu???
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- 15-B- 9080
2006 -Geometrie Roti 3D-Incarcare freon-
- Service Roti - Indreptat Jante - - Auto Augusta- |
|
rama |
![]()
|
Da asa este . Aveai 100% dreptate. De ce nu au vrut aia de la Serus sa priceapa decit dupa 2 luni asta e alta discutie.
Pina la urma am invins si masina merge tzipla , dupa ce a trect vara dar asta e alta discutie. |
--------------------
Megane 2.1
Coupe Cabriolet
2004 / 2.0 16V 136 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:16 |